Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Hän Suzuki Swace 2023 se sisältää muutokset, jotka Toyota Corolla Touring Sports sai vuonna 2022. Ne ovat kaksi käytännössä identtistä perheautoa, vaikka ensimmäisessä on enemmän vakiovarusteita. Sen lanseerauksesta, vuoden 2020 lopussa, lähes 13 000 yksikköä Euroopassa, suhteellisen pieni määrä. Sen päänähtävyys on a hybridi voimansiirto (normaali, ei kytkettävä) Voimakkaampikoska se kehittyy nyt maksimissaan 140 hv (ennen, 122). Se perustuu 1,8-bensiinimoottoriin ja sähkömoottoriin.

Swace on yksi japanilaisten Suzukin ja Toyotan välisen teollisen yhteistyön hedelmistä. Pohjimmiltaan se on Corolla TS toisella logolla ja ilman mahdollisuutta varustaa moottoreiden yhdistelmä (2,0 bensiini ja sähkö) 196 hv:lla, mikä on mahdollista Toyotassa. Sen esteettinen ja teknologinen päivitys toistaa Touring Sportsin viime vuoden päivityksen. Suzuki on jälleen kunnioittanut ehtoa lykätä kaupallisia lanseerauksiaan muutamalla kuukaudella, koska Toyota on pääkehittäjä tuotteille, jotka, kuten tämä, ovat molempien yritysten yhteisiä.

Suzuki Swace 2023 sisustus

Paitsi sarjaa hienovaraisia ​​muutoksia sen suunnittelussa (pääasiassa optiikkaan ja joihinkin ulkoisiin koriste-elementteihin) ja HEV-käyttöjärjestelmä (perinteinen hybridi) hieman enemmän suorituskykyä, koska parantaa sen tehoa 18 hv ja kiihtyvyyttä 0-100 km/h 1,7 sekunnissa«uusi» Swace tuo mukanaan lisää varusteita. Esimerkiksi GLE-pääsyviimeistelyssä (ylimmän nimi on GLX) yhteensä 4 USB-C-porttiatäysin digitaalinen instrumentointi, kaksialueilmastointi, lämmitettävät etuistuimet ja kaikki ajoapuvälineet.

Lisäksi tämä keskikokoisille perheille suunnattu kompakti (sissä on viisi melko tilavaa istuinta ja a tavaratila lähes 600 litraa vähimmäiskapasiteetti), on a itselatautuva akku nykyaikaisempi ja tehokkaampi kuin ennen, mutta myös pienempi, mikä tarkoittaa laajempaa käyttöä sähkötilassa. Tällä hetkellä voit ostaa Suzuki Swacen jostain alle 26 000 euroa (sisältää myynninedistämiskampanjan). Vuoden 2023 mallin lähtöhinnan ei pitäisi olla paljon korkeampi. Se julkaistaan ​​muutaman viikon kuluttua.

Lähde – Suzuki