Saltar al contenido

Tämä on Espanjan suurin latausasema

15 de febrero de 2022
Tama on Espanjan suurin latausasema

The Espanjan suurin sähköasema sijaitsee Madridissa, erityisesti Pozuelo de Alarcónin kuvan kaupunkija on 46 latauspistettä sähköautoihin ja ladattaviin hybrideihin. Endesa ja Eysa ovat vastanneet näiden kipeästi tarvittavien latausasemien asentamisesta kuljettajille Madridissa.

On latausasema, jossa on 46 nopeaa ja erittäin nopeaa latauspistettä se helpottaa sähköistettujen autojen myynnin kasvua; sekä uusia että käytettyjä, joiden tavoitteena on tehdä autoalasta paljon tehokkaampi. Tärkeää on huomioida, että uuden sähköautojen huoltoaseman mukana tulee 300 auton parkki- ja kyytialue.

Espanjan suurimman latausaseman teho on 1800 kW

The 46 latauspistettä sähköautoille niitä on saatavana kaikentyyppisiin ajoneuvoihin; riippumatta siitä, ovatko ne yksityiskäyttöön vai laivastoon. Lataukset hoidetaan Eysan yhteistyössä Endesa X:n kanssa kehittämän järjestelmän kautta. Tämä sovellus pystyy lukemaan ajoneuvojen rekisterikilvet ja hallitsemaan maksuja, jotta kuljettajien ei tarvitse tuhlata aikaa lippujen kanssa.

On tärkeää huomata, että Espanjan suurimman latausaseman 46 latauspisteestä; 26 pystyvät lataamaan uudelleen klo 22kw ja 20 ovat erittäin nopeaa latausta teholla jopa 150kw Tämän tyyppisen laturin avulla voit ladata jopa 80 % akun kapasiteetista vain 15 minuutissa. Kaikki sähkö- tai pistokehybridiautot eivät kuitenkaan salli tällaista latausta.

The Espanjan suurin sähköasema on saatavilla 24 tuntia vuorokaudessatoviikon seitsemän päivää.

Kuinka paljon maksaa sähkö- tai pistokehybridiauton lataaminen latausasemalla?

Espanjan suurin latausasema tarjoaa erilaisia ​​hintoja sähköautojen kuljettajille. Muista, että lisäyksiä voi hallita Endesa X -sovelluksen kautta mehupassi. Yksi käytettävissä olevista vaihtoehdoista tapahtuu maksun kautta; eli käyttäjät maksavat vain käytetystä energiamäärästä.

Maksu on 0,40 €/kWh, tai mikä on sama, jos autossasi on 50 kWh akku, maksat noin 18 euroa sen kapasiteetin lataamisesta 80 %:iin. Halutessasi voit valita intensiiviset hinnat, kuten mehupassi 35 jonka kiinteä hinta on 9,99 euroa ja kilowattitunnin hinta on 0,29 euroa. On myös maksu mehupassi 200 joka maksaa 49,99 euroa kuukaudessa ja kWh tulee ulos 0,25 euroa.

Jos sinulla on tai aiot ostaa a käytetty sähköauto tai a käytetty ladattava hybridiautovoit katsoa joitain malleja, joita tarjoamme sinulle napsautuksia. Ne ovat kaikki sertifioituja ja lyömättömään hintaan. Tiedätkö parhaat? Viemme sen kotiisi.

Jos olet jo valinnut ihanteellisen autosi, muista, että Espanjan suurin latausasema sijaitsee Ciudad de la Imagenissa, Carrefour-ostoskeskuksen ja pikajuna-aseman vieressä. Voit siis tehdä ostoksesi samalla kun lataat sähköistettyä autoasi.

Oliko tästä viestistä apua?