Saltar al contenido

Tämä on Peugeot 3008: n sisustus: ergonomia ja tekniikka

21 de octubre de 2021
Tama on Peugeot 3008 n sisustus ergonomia ja tekniikka

Peugeot 3008: n sisustus rakastuuSe on yksi niistä huoneista, jotka eivät jää huomaamatta keneltäkään kuljettajalta tai matkustajalta. Niin paljon, että Peugeot 3008: n sisustus palkittiin vuonna Kansainvälinen autofestivaali, kilpailu, jossa tunnustetaan parhaat automallit. Mutta mitkä ovat ranskalaisen katumaasturin sisustuksen kohokohdat? Katsokaa sisäkuvat Peugeot 3008: sta!

Peugeot 3008: kuvia sisätiloista ja varusteista

Ensimmäinen asia, joka erottuu Peugeot 3008: sta, on sen i-ohjaamo, ajoasento, jossa kaikki on lähellä, ilman suuria ponnisteluja ja joka on suunniteltu mukavuuden ja turvallisuuden perusteella. The kromiset avaimet tarjoaa nopean ja intuitiivisen pääsyn tärkeimpiin toimintoihin.

Peugeot 3008: ssa on ohjauspyörä, joka tarjoaa erinomaisen ohjattavuuden tunteen. Sisällä Peugeot 3008 korostaa myös a 12,3 tuuman kosketusnäyttö ja se voidaan helposti konfiguroida kadottamatta tietä. Se on yhdistetty 3D -navigointijärjestelmään, jossa on äänentunnistus. Multimediajärjestelmäsi on yhteensopiva käyttöjärjestelmän kanssa Applen Carplay ja Googlen Android Auto.

Peugeot 3008 ilmastointi

The istuimet Peugeot 3008: n sisällä mukava ja ne muuttuvat varustelutason mukaan. Ne tukevat vartaloa hyvin mutkissa ja voidaan verhoilla nahalla, sisällyttää lämmitys, hieronta tai sähköiset säädöt. Takaistuimen selkänojat voidaan taittaa alas vipujen avulla tavaratilassa, ja niiden avulla voit ladata enintään 180 senttimetrin pituisia esineitä. Peugeot 3008: n takana olevilla matkustajilla on käytettävissään kaksi USB -latausliitännät mobiililaitteillesi.

Peugeot 3008 istuimet

Yhteydet Peugeot 3008: n joka puolelle

Peugeot 3008: n sisällä kuljettaja voi käyttää Peugeot Connect -sovellus, joka antaa sinulle pääsyn yhdistettyihin palveluihin. Kautta Navigointipaketti, ranskalainen 4X4 SUV sisältää palveluja, kuten TomTom, joka tarkistaa liikenneolosuhteet ja mahdolliset tiellä olevat tapahtumat, sekä reaaliaikaisia ​​tietoja huoltoasemista, pysäköintialueista, säästä tai paikallisista kiinnostavista kohteista.

Peugeot 3008 -näyttö

The pääsy ja poistuminen Peugeot 3008: n sisältä ne ovat mukavat, koska istuimet eivät ole kaukana korista. Ilmastointijärjestelmä on hyvä, joten se pystyy vastaamaan kuljettajan ilmastointi- tai lämmitystarpeisiin lyhyessä ajassa.

Peugeot 3008 etuovi

The Peugeot 3008: n tavaratilassa on 520 litraa, yksi luokkansa suurimmista. Se on suuri ja sillä on säännölliset muodot, joiden avulla voit hyödyntää sen tilaa, jossa useita matkalaukkuja voidaan kaivaa ongelmitta. Siinä on pöytä, joka voidaan sijoittaa kahteen korkeuteen useiden tilojen luomiseksi, ja sen alla on hätävarapyörä, jota useimmat autot yleensä kuljettavat nykyään. Tavaratilan luukussa voi olla automaattinen avaus- ja sulkemisjärjestelmä, jossa on handsfree-toiminto, eli kuljettamalla jalka takapuskurin alle.

Tavaratila Peugeot 3008

The Peugeot 3008 SUV Hybrid (plug-in hybrid) on erityinen digitaalinen ohjauspaneeli kaikki tämän version tarvitsemat tiedot, kuten ajotila, sähkövarauksen taso ja sähköinen kantama sekä tiedot energian ja polttoaineen kulutuksesta.

Peugeot 3008 Hybridi runko

Ajon aikana jotkin sovellustoiminnot on poistettu käytöstä häiriötekijöiden välttämiseksi. Lisäksi osa sisällöstä on ilmaista, mutta osa vaatii tilauksen. Toinen elementti, joka erottuu Peugeot 3008: n sisätiloista, on polttoväli-hifi-äänijärjestelmä, varustettu neljällä ylösalaisin kuplatulla diskanttikaiuttimella, jotka sijaitsevat peilikiinnikkeissä ja takaovissa.

Peugeot 3008 kaiutin

Peugeot 3008: n sisätilassa voit myös nähdä ja aktivoida suuren määrän tämän maastoauton ajotarvikkeita, kuten mukautuva vakionopeudensäädin, Stop & Go -toiminto, pysäköintitutka tai kaistan huoltoavustaja olkapään tunnistuksella. Huonosti näkyvissä olosuhteissa Peugeot 3008 voi aktivoida järjestelmän Yönäkö infrapunakameralla, joka tunnistaa jalankulkijoiden tai eläinten läsnäolon jopa 200 metriin asti.

Peugeot 3008 -ajoneuvot

Paras hinta Peugeot 3008 on paikassa Clicars

Jos tämä auto saa sinut rakastumaan yhtä paljon kuin me, Clicarsista löydät käytetyn Peugeot 3008 -autosi, jossa on 15 päivää tai 1000 km testata sitä, ja jos se ei vakuuta sinua, palauta se!

Oliko tästä viestistä apua?