Saltar al contenido

TOP 10 käytettyjä ja käytettyjä 7-paikkaisia ​​autoja

19 de marzo de 2022
TOP 10 kaytettyja ja kaytettyja 7 paikkaisia ​​autoja

Sinä etsit 7 paikkainen auto? Tästä postauksesta löydät parhaat käytetyt ja käytetyt 7-paikkaiset autotihanteellinen perhematkoille, runsaasti tilaa ja monipuolinen.

Ensinnäkin, jotta saat selville ostoksestasi, kerromme sinulle ostamisen eduista 7 paikkainen auto.

7-paikkaisen auton edut

The käytettyjä ja käytettyjä 7-paikkaisia ​​autoja Ne sopivat ihanteellisesti perheille, mutta myös matkustajaliikenteeseen. Ne ovat autoja, jotka eroavat muista vain kapasiteetillaan.

Yhä useammat merkit tarjoavat autoja jopa 7 istuimelle johtuen esimerkiksi ilman kuljettajaa olevien autojen vuokrauksen ja muun matkailun lisääntymisestä.

The 7 paikkaiset autot niissä on erittäin monipuolinen sisustus. The 7 paikkaa Ne ovat yleensä valinnaisia, ja siksi ne voidaan konfiguroida myös 5-paikkaisiksi autoiksi, mutta saavat suuren tavaratilan.

Millaisia ​​7-paikkaisia ​​autoja on olemassa?

  • pakettiautojen johdannaiset
  • MPV:t
  • katumaasturit

Seuraavaksi kerromme sinulle TOP 10 käytettyä ja käytettyä 7-paikkaista autoa.

1. Volkswagen Touran

The volkswagen Touran On auto, jossa on vakiona 7 istuinta ja tavaratila yli 730 litraa. Se on tilava tila-auto, jolla on erittäin miellyttävä ajokyky ja jota arvostetaan pitkillä matkoilla.

7-paikkaisen Volkswagen Touranin kolmas istuinrivi voidaan asentaa itsenäisesti. 150 hv:n dieselversio on erittäin tehokas. Siinä on suuri sisäinen modulaarisuus.

2. Citroën Grand C4 Picasso ja Citroën Grand C4 Spacetourer

The Citroen Grand C4 Picasso On 7 paikkainen auto dynaamisella tyylillä, joka päivitettiin maltillisemmasta tila-autosta toimivaksi mutta houkuttelevaksi autoksi. Sen seuraaja on Citroën Grand C4 Spacetourer.

Citroën Grand C4 Spacetourerissa on runsaasti ajonapulaitteita ja siinä on 645 litraa tavaratilaa. Siinä on yksi järkevimmistä moottorisarjoista, ja vaihtoehdot sopivat kaikkiin tarpeisiin.

Citroen grand c4 7 paikkainen

3. Peugeot 5008

The peugeot 5008 On 7-paikkainen maastoauto moderneilla linjoilla ja huippuluokan ominaisuuksilla. Se on saatavana moottoreilla 131-181 hv, sekä diesel- että bensiinimoottorilla, sekä manuaali- ja automaattivaihteistoilla (kahdeksalla vaihteella).

Peugeot 5008 on käytännöllinen auto lapsiperheille. Toisessa istuinrivissä on kolme yksittäistä istuinta, joita voidaan siirtää 15 senttimetriä ja säätää eri kulmiin. GT- ja GT Pack -versiot erottuvat differentiaalisuunnittelustaan.

peugeot 5008 7 paikkaa

4. Volvo XC90

The Volvo XC90 On 7-paikkainen maastoauto erottuu ensiluokkaisista viimeistelyistä. Se on maantiellä erittäin hyvin käyttäytyvä auto, joka sopii erinomaisesti pitkille matkoille myös ajoasennon ansiosta.

Tässä 7-paikkaisessa autossa on yli 720 litraa tavaratilaa ja erittäin täydellinen varustelu, 12,3 tuuman näyttö, 19 tuuman kevytmetallivanteet ja automaattinen hätäjarru. Volvo XC90:n dieselversiot ovat tehokkuutensa vuoksi suosituimpia.

volvo xc90 7 paikkainen

5. Hyundai Santa Fe

The hyundai santa fe On 7-paikkainen maastoauto josta on tullut segmentissään referenssi, koska se tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja. Se on ulkopuolelta vankka ja sisältä hienostunut auto, jossa on kahdeksan tuuman kosketusnäyttö.

Kaikki Hyundai Santa Fe -versiot ovat 7-paikkaisia, toisin kuin muissa vastaavissa autoissa. Matkustat mukavasti missä tahansa, koska niissä on tuuletusaukko intensiteetin säädöllä. Sen tavaratilan tilavuus on 625 litraa.

hyundai santa fe 7 paikkainen

6.Renault Grand Scenic

The Renault Grand Scenic se on tila-auto 7 paikkaa jolla on aina ollut perhekäsitys. Listalla on muitakin autoja, jotka on mukautettu tiettyjen ostajien tarpeisiin, tämä ei päde Renault Grand Scéniciin, jossa on myös SUV-ilma.

Renault Grand Scénic tarjotaan moottoreilla, joiden kulutus on tasapainossa sen pääsyversioista. Siinä on 20-tuumaiset pyörät, jotka luovat elegantin esteettisen ilmeen. Siinä on 535 litran tavaratila ja tasainen lattia, joka helpottaa kaikenlaisten rahtien sijoittamista.

renault grand scenic 7 paikkainen

7.Ford S-Max

The Ford S Max se on tila-auto 7 paikkaa ihanteellinen perheille, jotka etsivät käytännöllistä autoa. Se on malli, joka ei kokostaan ​​huolimatta muutu hankalaksi. Sen valikoima on täydellinen, ja siinä on kaikentyyppisiä moottoreita, jotka liittyvät sekä manuaali- että automaattivaihteistoon.

Ford S-Max on 7-paikkainen auto, jolla on hyvä vastine rahalle. Tavaratila on 630 litraa, mikä on hyvä luku tälle segmentille.

ford s max 7 paikkainen

8.Opel Zafira Tourer

The Opel Zafira Tourer se on tila-auto 7 paikkaa joka oli aikanaan bestseller. Vielä tänäkin päivänä se on loistava käytetty ja käytetty vaihtoehto sisäpuolen modulaarisuuden ansiosta, jonka ansiosta tavaratilan tilavuus voidaan kasvattaa 1 860 litraan, kun toinen istuin on taitettuna.

Opelin tarkoituksena oli Zafira Tourerilla luoda «suuri pyörällinen sedan», joka sisältää uusimman sukupolven Apple CarPlay- ja Android Auto -yhteensopivat multimediajärjestelmät. Se oli myös yksi ensimmäisistä kulutusautoista, joissa oli ajonapulaitteita, jotka mahdollistivat esimerkiksi automme havaitsemisen samalla kaistalla kuin meidän.

opel zafira tourer 7 paikkainen

9.Kia Sorento

The KIA SORENTO On 7-paikkainen maastoauto voimakas, elegantti ja varma, että siitä on tullut merkin lippulaiva, kuten useimmissa näistä ajoneuvoista. Se on saatavana nelivetoisena, ja siinä on tilanvalitsin, joka mukautuu mihin tahansa maastoon.

Kia Sorento erottuu valtavasta tavaratilastaan, jonka vähimmäistilavuus on 616 litraa, mutta joka voidaan laajentaa 2 000:een yhdellä hyödyllisellä istuinrivillä. 7-paikkaisen Kia Sorenton asuttavuus on hyvä myös keskusaukioilla, joissa maastoautoilla on usein vaikeuksia.

kia sorento 7 paikkainen

10. Toyota Verso

The Toyota Verso alkaen 7 paikkaa se on hyvä auto tällä kapasiteetilla ja sen voi ostaa kohtuulliseen hintaan hyvällä varustelulla. Vaikka siinä on mielenkiintoisia lisävarusteita, kuten panoraamakatto, peruutuskamera tai varoitus tahattomasta kaistalta poikkeamisesta.

Toyota Verson tavaratilan vähimmäistilavuus on 440 litraa. Sisältä se on käytännöllinen auto, jossa on yksinkertaiset mutta käytännölliset materiaalit perheasiakkaalle. Turvallisuuden suhteen Toyota Verso saavutti korkeimman arvosanan Euro NCAP -turvallisuustesteissä.

Toyota verso 7 paikkainen

Bonusraita: Renault Master

Tässä luettelossa 7 paikkaiset autot Tarjolla on myös työajoneuvoja, kuten Renault Master, pakettiauto, joka on eri kokoonpanoissa 7-paikkainen. Tarkemmin sanottuna kaksoisohjaamoversio. Tästä matkustajamäärästä huolimatta siinä on myös suuri sisäkapasiteetti.

Renault Masteria myydään 180 hv:n moottoreilla, joiden moottorit on mukautettu polttoaineenkulutuksen parantamiseksi. Uusimmissa päivityksissä Renault Masterissa on moottoriratkaisuja, jotka parantavat sen suorituskykyä kaikilla pinnoilla.

Muista, että näet kaikki 7 paikkaiset autot jotka meillä on Clicarsissa yksinkertaisesti valitsemalla «7 paikkaa» -vaihtoehdon! Teemme sen sinulle helpoksi.

Oliko tästä viestistä apua?