Saltar al contenido

TOP 10 pakettiautot freelancerit

17 de marzo de 2022
TOP 10 pakettiautot freelancerit

The käytettyjä ja tilausautoja ne ovat häntä varten autonominen paras työvälineesi. Auto, joka kulkee heidän mukanaan jokapäiväisessä elämässä, johon he säilyttävät työkalunsa ja tavaransa, mutta joita käytetään yhä enemmän muihin toimintoihin, kuten vapaa-aikaan.

The käytetyt pakettiautot ja tila-autot freelancereille Ne ovat myös ajoneuvoja, joissa voit vähentää arvonlisäveron 100 % ja myös tuloveron, mutta se riippuu siitä, mihin ammattitoimintaan pakettiautoa käytetään tai myyjästä.

Vaikka ne ovat keskittyneet työhön, yrittäjäpakettiautoja myydään useilla eri vaihtoehdoilla: pituuksia, erilaisia ​​varusteita… Ja yhä enemmän ajoapulaisia ​​helpottamaan yrittäjien päivittäistä työtä.

Tässä blogikirjoituksessa kerromme sinulle, mitkä ovat parhaat pakettiautot freelance-autoille ja muuta hyödyllistä tietoa näiden autojen ostoon. Joten hyppää sisään, ryhdytään hommiin!

1. Citroën Berlingo freelancereille

The citroen berlingo Se on itsenäinen pakettiauto, joka on tarkoitettu monenlaisille ammattilaisille. Ranskalainen merkki on suunnitellut sen niin, että siihen pääsee helposti sekä ajoasentoon että kuormaan.

The Citroën Berlingo käytettyjä ja tilaisuuksia hänellä on useita ammatteja:

 • Liikemies: Se on suunniteltu ratkaisuksi kaikentyyppisille yrityksille ja pienille tai keskisuurille yrityksille, jotka toimivat toimituksen, palvelun tai avun alalla.
 • Rakennus: Tässä itsenäisessä pakettiautossa on Worker-niminen versio, joka vastaa rakennustyömailla materiaaleja ja työntekijöitä kuljettavien tarpeita.
 • Ammattilainen: käytetty ja käytetty Citroën Berlingo on suunniteltu myös yrityksille ja työntekijöille, jotka joutuvat tekemään pitkiä matkoja tai tekemään erilaisia ​​toimituksia kaupungissa.

The citroen berlingo Se on saatavana koossa M (1 880 mm x 4 403 mm) ja XL (1 880 mm x 4 753 mm), saatavana diesel-, bensiini- ja jopa sähköversiona nimeltä Citroën Ë-Berlingo Van.

2. Renault Kangoo freelancereille

The Renault Kangoo on pakettiauto freelancereille joka on sisällyttänyt ominaisuuksiinsa palvelemaan kaikkia ammatteja paljon ajo-avustajia ja teknistä lastia.

The Renault Kangoo käytettyjä ja tilaisuuksia Se on saatavana läpinäkymättömällä tai taitettavalla väliseinällä ja mahdollistaa kaiken materiaalin ja tavaran lastaamisen lastausalueelle, jossa sen tilavuus on versiosta riippuen 3,3-3,9 kuutiometriä.

Renault Kangoon mitat ja tiedot

 • Kokonaispituus: 4 486 mm
 • Ulkokorkeus: 1 864 mm
 • Sallittu enimmäismassa: 1 976 – 2 236 kiloa

Käytetty ja käytetty Renault Kangoo on saatavana bensiini- ja dieselversioina 100 % sähköisen Renault Kangoo ZE:n lisäksi.

reanult kangoo autonominen pakettiauto

3. Fiat Fiorino freelancereille

The Fiat Fiorino käytettyjä ja tilaisuuksia on pakettiauto freelancereille jolla on erittäin edullinen hinta. Se liittyy suoraan muihin käytettyihin ja käytettyihin pakettiautoihin, kuten Citroen Nemo Aalto peugeot bipperFiatin ja PSA:n välisen liiton hedelmä.

Fiat Fiorinoa myydään rahti- ja matkustajaversioina (jälkimmäistä kutsutaan nimellä Fiat Qubo). tämä furgKäytetyissä ja tilaisuuksissa onetassa on kaksilehtinen takaluukku, jonka tavaratilavuus on enintään 2,5 kuutiometriä. Sen enimmäiskuorma on 610 kiloa.

fiat fiorino autonominen pakettiauto

4. Peugeot Expert freelancereille

The Peugeot Expert käytettynä ja tilaisuudessa on keskikokoinen pakettiauto freelancereille jolla on yhteinen rakenne ja komponentit Citroën Jumpyn ja Toyota Proacen kanssa. Käytetty ja käytetty Peugeot Experto voidaan valita kolmella eri pituudella:

 • Kompakti (4,6 metriä pitkä)
 • standardi
 • Pitkä (5,3 metriä pitkä)

Kaikki versiot Peugeot Expert Niiden enimmäiskorkeus on 1,9 metriä, mikä helpottaa pääsyä autotalliin ja pysäköintialueille. Tämän itsenäisen pakettiauton maksimihyötypituus voi olla yli 4 metriä pitkä ja hyötykuorma yltää 1400 kiloon.

The Peugeot Expert on käytetty pakettiauto joka on saatavana kahdella varustetasolla: Pro ja Premium. Ne on suunniteltu ammattilaisille, jotka kuljettavat kuormia ja haluavat myös kaksi tai kolme istuinta.

peugeot expert autonominen pakettiauto

5. Ford Transit Custom freelancereille

The Ford Transit Custom käytettyjä ja tilaisuuksia On itsenäinen pakettiauto mielenkiintoisilla ECO- ja Zero Emissions -versioilla sen hybridivaihtoehtojen ansiosta, jotka täydentävät dieselpakettiautoja, polttoainetta, jolla useimmat näistä ajoneuvoista liikkuvat edelleen.

The Ford Transit Custom käytettyjä ja tilaisuuksia on saatavilla kolmessa versiossa:

 • Pakettiauto: kahdella akselivälivaihtoehdolla, siinä on lasiseinä ja se voidaan valita kahdella tai kolmella istuimella edessä
 • Mixed Transit / Double Cabin pakettiauto: siinä on 6 istuinta ja se on saatavana kahdella akselivälillä, jotka tarjoavat jopa 4,4 kuutiometriä tilavuuden.
 • Kombi: siihen mahtuu jopa 9 henkilöä kolmessa rivissä. Sen istuimet voidaan avata eteenpäin tai irrottaa ja pääsy on helppoa liukuoven ansiosta.

ford transit mukautettu autonominen pakettiauto

6. Opel Combo freelancereille

The Opel Combo käytettyjä ja tilaisuuksia on toinen pakettiauto freelancereille joka on jakanut persoonallisuutensa matkustajille tarkoitetun version välillä, nimeltään Opel Combo Lifeja enemmän työhön suunniteltu variantti Opel Combo Cargo. Se on saatavana yhden tai kahden hengen ohjaamolla.

Muutamia faktoja pitää mielessä Opel Combo Cargo käytettynä ja tilaisuudessa:

 • Kuorman pituus: 3090 mm
 • Tavaratila: kapasiteetti jopa 3,8 kuutiometriä
 • Sen katossa on takaluukku pitkiä esineitä varten.
 • Siinä on jopa 15 reikää esineiden kuljettamista varten

autonominen opel yhdistelmäpakettiauto

7. Citroën Jumpy freelancereille

The Citroën Jumpy käytettynä ja tilaisuudessa On itsenäinen pakettiauto väline, joka, kuten suurin osa tästä luettelosta, on suunniteltu vastaamaan kaikenlaisiin kauppoihin. Ei ole väliä millä alalla työskentelet!

On käytetty ja tilausauto Hyötykuorma jopa 1 400 kiloa, rahtitilavuus 6,6 kuutiometriä ja hinauskapasiteetti 2,5 tonnia.

The Citroën Jumpy käytettynä ja tilaisuudessa Se on saatavana kahdella versiolla:

 • Kuljettaja: Myydään koossa M (pituus 4,95 metriä) ja suunniteltu pitkille matkoille
 • Cityvan: sitä myydään koossa XS (4,6 metriä) ja se on suunniteltu ammattilaisille, jotka ajavat pääasiassa kaupungissa

citroen jumpy autonominen pakettiauto

8. Volkswagen Crafter freelancereille

The Volkswagen Crafter käytettyjä ja tilaisuuksia On itsenäinen pakettiauto suurella kapasiteetilla. Sen lastitilavuus on jopa 18,4 kuutiometriä. Kokostaan ​​huolimatta sen kulutus on maltillinen, joka alkaa 7,2 litrasta 100 kilometrillä.

The Volkswagen Crafter on käytetty pakettiauto monipuolinen ja joka yhdistää erilaisia ​​yhdistelmiä ja kokoja.

Siinä on elementtejä, jotka helpottavat työntekijöiden jokapäiväistä elämää, kuten säädettävät ulkopeilit, ajovalot uusimmalla LED-tekniikalla ja jopa kahdeksan viimeistelyä koriin.

Volkswagen Crafterista on kolme versiota:

 • Keski taistelu
 • pitkä taistelu
 • Pitkä akseliväli ulokkeella

volkswagen crafter autonominen pakettiauto

9. Renault Master freelancereille

The Renault Master käytettynä ja tilaisuudessa On itsenäinen pakettiauto joka on ymmärtänyt täydellisesti tämäntyyppisessä ajoneuvossa tapahtuneen ammatillisen muutoksen ja käytön. Tämä käytetty ja tilausauto on vahvistanut mukavuuttaan lisävarusteilla, kuten LED-päiväajovaloilla ja moderneilla linjoilla.

The Renault Master käytettynä ja tilaisuudessa Se on saatavana kolmessa versiossa:

 • Pakettiauto: 2-3 paikkainen, hyötykuorma jopa 2128 kiloa ja tilavuus 10,8 kuutiometriä
 • Kahden matkustamon pakettiauto: 6-7 paikkainen, hyötykuorma jopa 1 324 kiloa ja tilavuus jopa 9 kuutiometriä
 • Suuri tilavuus: 2-3 istuimella, hyötykuorma jopa 1 834 kiloa ja tilavuus jopa 21,7 kuutiometriä

renault master autonominen pakettiauto

10. Mercedes Sprinter freelancereille

The Mercedes Sprinter käytettyjä ja tilaisuuksia On itsenäinen pakettiauto mikä osoittaa, että työajoneuvo voi olla myös erottuva ja tyylikäs. Se on malli, jolla on suuri hyötykuorma ja matalampi lastausreuna kuin muissa pakettiautoissa.

The Mercedes Sprinter käytettyjä ja tilaisuuksia Siinä on 4 rungon pituutta:

 • kompakti
 • Puoli
 • pitkä
 • Erittäin pitkä

Lisäksi tämän itsenäisen ammatinharjoittajan pakettiauton suurin sallittu massa on 5500 kiloa. The mercedes pikajuoksija Pisin on tilavuudeltaan jopa 17 kuutiometriä ja sillä on mahdollista hinata jopa 3500 kiloa lisää.

The Mercedes Sprinter käytettyjä ja tilaisuuksia Siinä on vahvistus lavoille ja pyörälaatikot voidaan peittää lisävarusteena kuljetustehtäviä varten.

autonominen mercedes sprinter pakettiauto

Jos olet kiinnostunut ostamaan ECO-merkillä varustettuja pakettiautoja, suosittelemme tätä toista postausta:

Mutta on elämää työn ulkopuolellakin!

Jos etsit pakettiautoa retkeilyyn eli muunnettavaksi vapaa-ajan käyttöön, sinun tulee lukea tämä artikkeli:

Valitsitpa minkä tahansa, Clicarsilla sinulla on paras valikoima pakettiautoja. Mikä on sinun?

Oliko tästä viestistä apua?