Saltar al contenido

TOP 10 perinteistä autoa, jotka kuluttavat vähemmän

2 de marzo de 2022
TOP 10 perinteista autoa jotka kuluttavat vahemman

Autojen kulutus, sekä uusien että second hand ja tilaisuus, on edelleen yksi suurimmista ostoargumenteista. Ja enemmän nyt, kun otetaan huomioon polttoaineiden hintojen nousu.

Tänään aiomme kertoa teille, mitkä ovat autot, jotka kuluttavat vähiten diesel- tai bensiinipolttoainetta. Vaikka hybridi- tai sähköautoja on yhä enemmän, on edelleen erittäin tehokkaita diesel- ja bensiiniautoja, jotka saavat sinut naarmuuntumaan vähemmän.

Seuraavaksi aiomme antaa sinulle viisi ostosuositusta dieselautot ja viisi niistä cohei bensaon tietoinen näiden moottoreiden eroista.

Mutta ensin suosittelemme lukemaan, kuinka autojen kulutus lasketaan WLTP-syklin mukaan:

Dieselautot, jotka kuluttavat vähemmän

1.Opel Corsa Diesel

Pienten autojen dieselversioita ei enää myydä uutena, vaan käytettynä ja käytettynä.

Jälleenmyyjiltä, ​​kuten Clicars, löydät yhtä tehokkaita yksiköitä kuin käytetty Opel Corsa diesel, joka on varustettu 102 hv:n 1,5 litran moottorilla, jonka yhdistetty kulutus (kaupungin ja maantien välillä) on 4,1 litraa 100 kilometriä kohden.

2.Peugeot 208 diesel

Toisen Stellantis-ryhmän mallin, Peugeot 208 BlueHDi 100:n, 102 hv:n ja 1,5 litran moottorin, hyväksytty yhdistetty kulutus on 4,1 litraa 100 kilometriä kohden.

3. Renault Clio diesel

Ranskalaisen hyötyajoneuvon dieselversio, joka on varustettu 116 hv:n 1,4-litraisella moottorilla, hyväksyy 4,2 litran yhteiskulutuksen 100 kilometriä kohden.

renault clio joka kuluttaa vähemmän

4. Citroen C3 diesel

Dieselkäyttöinen Citroën C3 kuluttaa vähiten 99 hv:n 1,5-litraisella moottorilla, jonka yhdistetty kulutus on 4,3 litraa 100 kilometriä kohden.

5. Dacia Sandero diesel

Dacia Sandero on «halpahintainen» auto myös sen talletuksessa. Blue dCi -version 95 hv:n 1,4-litraisella Renault Groupin moottorilla on tekninen kulutus 4,4 litraa 100 kilometriä kohden.

Ennen kuin siirryt vähemmän kuluttavia bensiiniautoja koskeviin suosituksiin, sinulla voi olla epäilyksiä molempien moottorityyppien välillä. Jos on, lue tämä postaus blogistamme:

Bensiiniautot, jotka kuluttavat vähemmän

1.Hyundai i10 bensiini

Bensiiniautojen moottorin luonteesta johtuen kulutus on aina suurempi kuin dieselin. Kaiken kaikkiaan on olemassa bensiinikäyttöisiä ajoneuvoja, kuten Hyundai i10, jotka ovat erittäin tehokkaita.

Erityisesti valikoimaan pääsyn versio ja siksi taloudellisempi, joka on varustettu kolmisylinterisellä moottorilla, 1,0 litraa ja 68 hevosta. Viisivaihteiseen manuaalivaihteistoon yhdistettynä se onnistuu homologoimaan 4,8 litran kulutuksen 100 kilometriä kohden.

2. Peugeot 108 bensa

Toinen tehokkaista «pienistä» on Peugeot 108, joka 72 hv:n versiossaan kolmisylinterisellä moottorilla ja viisinopeuksisella manuaalivaihteistolla homologoi 4,8 litraa 100 kilometriä kohden.

3. Citroën C1 bensa

Vain kymmenesosa edellä on Peugeot 108:n kaksoismalli Citroën C1, jonka hyväksytty yhteiskulutus on asteikolla hieman korkeamman painon ansiosta 4,9 litraa 100 kilometriä kohden.

4.Skoda Fabia bensa

Skoda Fabia -bensiinimoottori 95 hv:n 1.0 TSI:llä on elävä esimerkki siitä, että perinteinen polttomoottoriauto voi ilman hybridisaatiota olla erittäin tehokas. Tämän auton kulutus on vain 5 litraa 100 kilometriä kohden.

skoda fabia autoja, jotka kuluttavat vähän

5.Seat Ibiza bensa

Sama tapahtuu 110 hv Seat Ibizalle, jonka kanssa se jakaa komponentteja. Auto, joka myös hyppää 5 litran kelkkaan 100 kilometrillä ja jolla päänsärky polttoainekustannuksista on ohi.

Jos haluat verrata näiden kulutusta ja hyötyjä käytettyjä ja käytettyjä autoja, Clicarsissa sinulla on täydelliset tekniset tiedot jokaisesta yksiköstä, joiden avulla voit tietää kaikki sen ominaisuudet yksityiskohtaisesti. Ilmoittaudu koko varastoomme nyt!

Oliko tästä viestistä apua?