Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

The autoteollisuuden sähköistämiseen jatkaa kulkuaan käsi kädessä yritysten eri autonäyttelyissä esittämien uutuuksien kanssa. Nykyään Los Angelesissa avautuu ovensa, ja yksi eniten puheenaihetta herättävistä merkeistä on Toyota. Japanilaiset esitteli muutama päivä sitten Priuksen viides toimitus Ja jos luulit sen pysyvän paikallaan, olet väärässä. Kyllä, koska nyt hän yllättää kaikki Toyota bZ Compact SUV -konsepti.

Kuten näet näistä kuvista ja sen nimi osoittaa sen hyvin, kyseessä on pienikokoinen SUV. Ja sen voimansiirto on uusimman sukupolven sähköinen, mutta merkki ei ilmoita lopullisia lukujaan. Siksi se on showcase-prototyyppi, joka näyttää, millaisia ​​Toyotan seuraavat nollapäästöiset mallit ovat. Kuitenkin jos on yksityiskohtia, joihin sinun on kiinnitettävä huomiota, koska niiden näkeminen katumallissa ei kestä kauan. Tulet näkemään.

Toyota bZ Compact SUV Concept on näyteikkuna, joka näyttää kuinka merkin esteettinen koodi kehittyy…

bZ Compact SUV Conceptin etuosa edustaa samaa tyyliä kuin Priusissa. Eli hyvin repeytynyt LED-optiikka, joka virtaa koko rungon leveydeltä. Puskuri on iso, mutta tyypillisin yksityiskohta on «vasarahain nenä». Jos menemme sivulle, ymmärrämme, että ulkonemat ovat lyhyitä ja että katon laskeva linja on erittäin selvä. Varsinkin kun liitetään «C»-pilariin, jossa kahva on.

Pelkästään tämä C-HR:lle tyypillinen yksityiskohta antaa vihjeitä siitä, että voimme olla hänen korvaavansa edessä. Jatkamme bZ Compact SUV Conceptin tyyliä, meillä on useita merkittyjä viivoja, jotka taitteiden muodossa antavat muodon ja lihaksen kaikkiin peltiin sivuilla ja ovien alla. Emme voi myöskään sivuuttaa etukahvojen integrointia ovilevyyn. Ja siinä se, Jos jäämme jälkeen, Toyota lyö vetoa entistä aggressiivisempiin linjoihin ja merkitty.

Ensinnäkin on a erittäin venynyt takaikkuna, jonka kruunaa kaksoisspoileri, kuten bZ4X. Myöskään haityyppinen antenni tai siihen integroitu kolmas jarruvalo puuttuu. Puuttuu myös portti jakava optiikka, joka kietoo osan takaosasta. Lopuksi diffuusorin muotoilu «syö» melkein koko puskurin suunnittelun. Jos menemme sisään, se erottuu edukseen kahdeksankulmainen röyhelö, digitaalinen ohjaamo tai kelluva keskuskosketusnäyttö.

Minimalistisen estetiikan lisäksi siinä on Tekoälyn avustaja nimeltä Yui. Sen avulla matkustajat voivat hallita erilaisia ​​toimintoja, kuten ilmastointia tai audiojärjestelmää. Ja lopuksi muista, että se on sähköinen, minkä vuoksi siinä on pieni valitsin vaihdolle. Toyota ei tietenkään ole kertonut, millainen sen voimansiirto tai teho on, mutta älä ihmettele, jos näet hänet myöhemmin C-HR:nä…

Kärsivällisyyttä…

Lähde – Toyota