Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Toyotan SUV-mallisto on yksi markkinoiden runsaimmista. On totta, että heidän reaktionsa oli yksi «hitain», mutta viime vuosina he ovat saavuttaneet kilpailijansa. Eikä vain sitä, «hyödyntämällä sitä, että Pisuerga kulkee Valladolidin kautta» he ovat laajentaneet hybridiversioiden tarjontaansa tehden kilpailijansa kalpeaksi. Näiden osalta heidän malleissaan ei tietenkään ole dieselversioita, vaikka katsoen kuinka kritiikkiä niitä on, se ei ole välttämätöntä.

No sitten, Yksi Toyotan SUV-malliston eniten «erottuneista» malleista on Highlander. Sen myynti Euroopassa ei tosin ole hirveää, mutta sitä on muilla markkinoilla kaikkialla maailmassa. Siksi japanilaisesta tuotemerkistä vastaavat ovat päättäneet heidän hyväkseen laajentaa valikoimaansa Toyota Grand Highlanderilla. Kerroimme sinulle hänestä jo muutama kuukausi sitten, mutta nyt kun hänen virallinen debyyttinsä lähestyy, tässä on a uusi ja utelias teaser.

Uuden Toyota Grand Highlanderin asuttavuus näyttää ainakin ensi silmäyksellä erittäin anteliaalta…

Kuten tiedät, uusi Toyota Grand Highlander on vain «venytetty» versio Highlanderista että tiedämme Tästä syystä tapaamamme ensimmäisen teaser-kuvan päähenkilönä oli sen linja hänen takaosan suunnittelu. Vaikka emme nähneet silloin paljoa, ymmärsimme, että sen optiikassa näytti olevan kuvio, joka oli käänteisen «C»:n muotoinen ja jonka keskellä oli kromiverhoilu Grand Highlander -kirjoituksella.

No, uuden teaserin kanssa Toyotassa he haluavat näytä, kuinka antelias uuden Grand Highlanderisi asumiskelpoisuus on. Ja tätä varten voimme nähdä, kuinka useita matkustajia mahtuu kolmannelle istuinriville. Itse asiassa, kahdesta matkustajasta toinen on reilun kokoinen aikuinen ja näkemämme mukaan sillä näyttää olevan a erittäin leveä tila jaloillesi. Itse asiassa hänen lehdistötiedotteestaan ​​voimme lukea, että…

«Tilava kolmas rivi, jossa on runsaasti jalkatilaa aikuisille ja lapsille tarpeeksi tavaratilaa seitsemän matkatavaraa vartenäskettäin suunniteltu kolmirivinen katumaasturi on täysin toimiva edessä olevalla tiellä.»

Mutta on enemmän yksityiskohtia, jotka on otettava huomioon, koska uusi Grand Highlander ei vain «elä» avaruudessa. Ollaksesi houkutteleva perheen katumaasturi, hyödynnä sitä ja sisällytä kolmannen istuinrivin sivuille suuret lasinaluset. Ja mielenkiintoisin yksityiskohta: siinä on USB-liitännät sekä LVI-tuulettimet lähellä kattoa. Lopuksi voimme myös nähdä, että toisen rivin matkustajilla on mukavuudet, kuten käsinojat.

Olipa miten tahansa, uuden Toyota Grand Highlanderin virallinen debyytti tapahtuu muutaman päivän kuluttua. Se tapahtuu silloin, kun kaikki sen tekniset tiedot näkevät valon sekä sisustuksen tärkeimmät ominaisuudet. Ja sitten myös kysymys siitä, saapuuko se Eurooppaan vai ei, ratkaistaan… Ei…?

Lähde – Toyota