Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Toyota Prius on, on ollut ja tulee olemaan erinomainen hybridimalli. On totta, että sen aikalainen Hondasta, Insight, ei saanut sen kunniaa, mutta heidän taistelussaan vain yksi selvisi. Nyt, kun kaikki nousukausi on ohi ja tekniikka on parantunut, olemme todistamassa alhaisten päästöjen todellista vallankumousta. Itse asiassa Toyotan sedan on jäänyt tietyiltä osin jälkeen kilpailijoihinsa verrattuna. Vaikka se muuttuu pian.

Kyllä, koska olemme muutaman päivän päässä Toyota Priuksen viidennen toiston tapaamisesta. Äskettäin huhujen kaiku lisäsi joitain yksityiskohtia tekniikasta, joka antaisi hänelle elämän. Itse asiassa hulluimmat uskovat edelleen seuraavaan tosiasiaan: a vetypolttoaineena toimiva hybridiversio. Joten lopettaaksesi koko riitelyn, tässä on a pari teaseria ja virallinen päivämäärä. Huomioi ja älä missaa mitään…

Viidennen sukupolven Toyota Prius saa kruunussa näkyviä esteettisiä piirteitä… ja se debytoi seuraavana päivänä 16.

Kuten näet, koska julkaistuissa teasereissa on selvää, viides iteraatio Toyota Prius on aggressiivisempi. Kyllä, sen muotoilu ei näy selvästi, mutta optiikan muodon ja korirakenteen sivulinjan mukaan se on dynaamisempi. Ja tällä kehityksellä on looginen syy: parantaa sen jo ennestään hyvää aerodynaaminen tunkeutumiskerroin. Itse asiassa se on havaittavissa etuhuppu taittuu tai vesipisaran muotoinen korin päällä.

Tämä tyyli muuttuu hyvin virtaavaksi, kaltevaksi kattolinjaksi, joka viittaa siihen, että uusi Prius on joko viistoperä tai liftback. Sinun ei myöskään tarvitse olla ilves tajutaksesi sen Jotkut tyylivihjeet ovat siirtyneet kruunusta viimeinen sukupolvi. Joka tapauksessa on myös huomionarvoista, että se lainaa tiettyjä suunnittelulinjoja bZ4X:stä, kuten etugrilli muoto (vielä piilossa), joka muistuttaa hain nenää.

Hänen tekniikansa suhteen tiedot ovat hajanaisia ​​ja epätarkkoja. On kuitenkin selvää, että viidettä Priusta tukee edelleen uusi käänne TNGA-alustalla ja että sen hybridijärjestelmä paranee. Itse asiassa on oletettu, että ensimmäinen solid-state-akku voisi saapua, mutta tämä tieto ei ole vielä tiedossa. Selvää on se parantaa sen tehoa ja suorituskykyä sekä hyväksyttyä kulutusta ja päästöjä.

Joka tapauksessa, selvitämme epäilykset ensi marraskuun 16. päivänä. Jos et halua missata debyyttitapahtumaa, sinun on mentävä lähteeseen ja klikattava sitä. Se vie sinut suoraan Toyotan viralliselle verkkosivustolle, ja sieltä löydät linkin heidän valmistamaansa videoon. Älä häiritse…

Lähde – Toyota