Tällä viikolla olemme osallistuneet staattiseen esitykseen Kia Niro 2022. The SUV:n uusi sukupolvi Korean, joka on jättänyt meille erittäin hyvän maun suuhun, kiitos sen uusi suunnittelu ja sen tekniset päivitykset.

The evoluutio tästä autosta on ollut radikaaleimmista jonka olemme nähneet pitkään aikaan. Kuten kuvista näkyy, se ei jää huomaamatta varsinkaan punainen c-pilarijoka ei ole vinyyli eikä muovi, vaan toisella värillä maalattu pala korista.

Kia Niro 2022:n uusi muotoilu

Asiakas valitsee, miten värit yhdistetään tästä kappaleesta (myös oranssi, musta ja harmaa) väreillä, jotka ovat saatavilla muuhun autoon. Lisähinta 150 euroa. Muuten 2022 Niron muotoilu tekee siitä täysin erilaisen auton edeltäjästään.

Vuonna nenä erottuu sen Uusi ajovalot «Sydämenlyönti», sydämenlyönti on espanjaa, joka simuloi pulsaatiota EKG:ssa. Niiden joukossa on vain yksi hieno ilmanotto alleviivattu kromiviivalla ja rungonvärisellä pinnalla, joka lisää etuosan yksinkertaisuutta. Vain alla yksi löytyy suuri ilmanottoaukkojonka kruunaa toinen kromiviiva, ja a hopeinen pohja vuorimikä antaa sille urheilullisen ilmeen.

Uusi Kia Niro 2022

The kiiltävä musta väri reunustaa molemmin puolin edestä ja leviää yli pyörän kaari ja auringonlaskun pohja. Läheltä katsottuna se luo vaikutelman, joka muistuttaa pianomustaa, joka on niin muodikas moderneissa autoissa.

Jo takana näemme kuinka se toistaa itseään sama kaava kiiltävän mustana, joka leviää takapuskurista pyöränkaareille. vain muutama keskeyttää peruutusvalot samalla konseptilla «Sydämenlyönti». C-pilareihin on integroitu optiset ryhmät takana, jotka sisältävät seisontavalot, jarrut ja suuntavilkut. Niiden välissä on takaspoileri, joka kantaa keskijarruvalo melkein saapuu puolelta toiselle.

Lopuksi vuonna alin osa takapuskurista sijaitsee muu hopeapinnoite. Tällä kertaa suurempi kuin etuosa, jotta se näyttäisi kestävältä. Kia Niro 2022, Siinä ei ole vääriä pakoputkia.niin yleinen nykyään ja tyytyy a huomaamaton putki hädin tuskin kurkistaa sen alta.

Kia Niron 2022 takaosa

The mitat vuoden 2022 Kia Nirosta ovat peräisin Pituus 4,42 metriä, 1825 metriä leveä Y 1545 metriä korkea. Lisäksi sen suuri taistelu antaa sille hyvän asuttavuuden.

2022 Kia Niro Interior

Uuteen Niroon päästyämme olemme voineet varmistaa brändin aikomuksen ylläpitää ympäristön kunnioittamista Istuinten vegaaninen nahka, valmistettu eukalyptuksesta. kaikki kojelauta on uusi muotoilu avantgarde instrumentoinnin ja keskimmäisen 10,25 tuuman näytön kanssa, jotka on yhdistetty samaan kehykseen. Ympäristön valojen lisäksi, kuten matkustajan edessä.

Vuonna keskikonsoli yksi löytyy kosketuspainikettajoka säilyy edelleen kaksi perinteistä ohjauspyörää. Aivan alapuolella on USB-liitäntöjä ja vaihtovalitsin, joka koostuu toisesta yksinkertaisesta ruletista, paikan vaihtamiseksi. Molemmilla puolilla on painikkeita istuinten lämmitykseen ja ilmastointiin, ohjauspyörän lämmitykseen ja pysäköintitutkan hallintaan. Aivan sen yläpuolella on avaimeton käynnistyspainike.

Jos menemme takapenkille, ensimmäinen asia, joka hyppää ulos, on 230V pistoketavallisen 12 V pistorasian sijaan. Takaistuimet ovat tilavat. Kun kuljettajan istuin on säädetty minulle, joka on 1,86 metriä pitkä, minulla on edelleen yli neljä sormea ​​polven ja selkänojan välissä. Erittäin hyvä tila, johon edellä mainitut taistelut ja kompaktit selkänojat, joissa on etuistuimet.

Sisällä

Moottorit

Kia Niron toisen sukupolven voi valita kolmella voimansiirrolla, jotka kaikki ovat sähköistettyjä: hybridi, ladattava hybridi Y puhdas sähkö. Ensimmäinen tuottaa 141 hv ja 265 Nm maksimivääntömomentin ja on varustettu 1,32 hWh akulla, joka on hyvin yleinen perinteisissä hybrideissä. Toisen teho on 183 hv ja sama vääntömomentti 265 hv, mutta ladattavalle hybridille tyypillinen akku on 11,1 kWh, mikä antaa sille 65 km sähköisen toimintasäteen WLTP-syklin mukaan.

Lopuksi, Kia Niro 2022 sähkö Sen teho on 204 hv, pienempi vääntömomentti 255 Nm (mutta etuna on se, että se on täysin käytettävissä nopeudella 0 rpm) ja toimintasäde WLTP:n mukaan 463 km.

Molempien hybridiversioiden muotoilu on käytännössä sama, ja sähköisessä ei luonnollisestikaan ole ilmanottoaukkoja. Missä ne eroavat eniten, on tavaratila. Sähkömoottori on tehokkain 475 litralla takana ja ylimääräisellä 20 litralla konepellillä, hybridi on toinen 451 litrallaan ja ladattava hybridi viimeinen 343 litrallaan auton lattian alla olevien akkujen ansiosta. runko.

Runko

Varusteet ja ajoapuvälineet

Teknisesti Niro 2022 sisältää laajan valikoiman ajon apuvälineitä, kuten Heijastusnäyttösysteemi etäpysäköintijärjestelmä kuolleen kulman tunnistus, älykäs nopeusrajoituksen tunnistus ja navigointiin perustuva älykäs vakionopeudensäädin. Siihen on lisättävä uusi relax-tyyppinen matkustajan istuin.

Mitä tulee hänen hinnat, sisältäen alennukset ja MOVES Planin, hybridiversio alkaa 24 200 eurosta, ladattava hybridi 26 400 eurosta ja sähköversio 27 400 eurosta. Ilman näitä hinnanalennuksia Kia Niro 2022:n pääsyversio maksaa 30 200 euroa.

Jotta voimme kertoa sinulle ajovaikutelmista, meidän on odotettava dynaaminen testi kesäkuussa hybridiversiolle ja lokakuussa sähköiseen versioon. Toki myöhemmin yritämme myös tehdä a pitkäaikainen testi Youtube-kanavalla Motor Newsista. Sillä välin tässä on syvällinen galleria vuoden 2022 Kia Nirosta, jossa on tapahtuman aikana otettuja kuvia.

2022 Kia Niro -galleria