Saltar al contenido

Vertailu Peugeot 5008 vs BMW 2 -sarjan Gran Tourer

22 de octubre de 2021
Vertailu Peugeot 5008 vs BMW 2 sarjan Gran Tourer

Epäiletkö ostamisen välillä Peugeot 5008 vs BMW 2 -sarjan Gran Tourer? Tässä viestissä kerromme sinulle avaimet, jotta voit valita ranskalaisen suuren katumaasturin tai saksalaisen tila -auton. Vaikka molemmilla autoilla on perheen kutsumus, heidän koot ja ominaisuudet ovat hyvin erilaisia, koska tuotemerkit ovat suunnitelleet ne eri tarkoituksiin.

Koko Peugeot 5008 vs BMW 2 -sarjan Gran Tourer

Koko on tärkeä osa, kun ajatellaan autoa, jolla on Peugeot 5008: n tai BMW 2 -sarjan Gran Tourerin ominaisuudet. The Peugeot 5008 on 4,64 metriä pitkä ja 1,64 metriä korkea varten 4,56 metriä pitkä ja 1,6 metriä korkea BMW 2 -sarjan Gran Tourer.

Peugeot 5008 saa maavaran, joka on 23,6 senttimetriä verrattuna BMW 2 -sarjan Gran Tourerin 16 senttimetriin. Tämä johtuu siitä, että Peugeot 5008: lla on enemmän maatahuolimatta siitä, että mikään sen valikoima ei voi asentaa neliveto.

Mitä tulee painoon, joka vaikuttaa esimerkiksi kulutukseen, Peugeot 5008 antaa asteikolla 1430 kiloa BMW 2 -sarjan Gran Tourerin 1560 kilosta. Kulutuksesta puhuttaessa Peugeot 5008: ssa on 56 litran säiliö BMW 2 -sarjan Gran Tourerin 51 malliin.

koko bmw grand tourer

The Peugeot 5008 ja BMW 2 -sarjan Gran Tourerissa on toinen ominaisuus, joka tekee siitä erilaisen kuin saksalainen auto ja se on sen mahtuu jopa 7 matkustajaa sisällä. Tämä ei tarkoita, että sinun on aina ajettava tällä kokoonpanolla, voit myös tehdä sen 5-paikkaisena autona, leveänä ja mukavana matkustajien mukavuuden vuoksi.

Runko Peugeot 5008 vs BMW 2 -sarjan Gran Tourer

Tavaratilan mitat ovat toinen näkökohta, jonka Peugeot 5008: n tai BMW 2 -sarjan Gran Tourerin ostajat ottavat eniten huomioon. Ensimmäisen tilavuus on 780 litraa, jota voidaan laajentaa 1 940: een, jos istuimet käännetään alas, kun taas toisen tilavuus on 645 litraa, ja tilavuus nousee 1905: een, kun istuimet on käännetty alas.

Suunnittelu Peugeot 5008 vs BMW 2 -sarjan Gran Tourer

Ulkonäkö on enemmän kuin vain auton kääre. Se voi olla ratkaiseva tekijä ostettaessa, minkä vuoksi tuotemerkit kilpailevat keskenään tarjotakseen houkuttelevimman tuotteen. The Peugeot 5008 on suunniteltu ranskalaisen tuotemerkin houkuttelevan perheen kaltaiseksiTyyli, jolla on ensiluokkainen kunnianhimo, joka avasi Peugeot 208: n. Siitä johtuen sen kehyksetön säleikkö tai uusi puskuri, jossa on sivuilmanottoaukot, kehystetty kiiltäväksi mustaksi ja maalattu koriste.

Klo Peugeot 5008: n edessä erottua etuvalot, jossa on kevyt merkintä, joka edustaa syöksyä. Lisäksi perheen kutsumuksesta huolimatta Peugeot 5008: ssa on urheilullinen ilma, joka on vahvistettu GT -versioissa. Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto on Black Pack, joka tummentaa tiettyjä auton osia ja 19 tuuman alumiinivanteita.

etupeugeot 5008

The BMW 2 -sarjan Gran Tourer Se on toinen niistä autoista, joita on viime vuosina mukautettu muiden merkkien malleihin. On muistettava, että BMW on premium -merkki ja siksi kaikki sen elementit ovat laadukkaita. BMW 2 -sarjan Gran Tourerin etuosassa erottuvat suuret munuaiset, saksalaisen tuotemerkin erottuva elementti ja joka on saavuttanut näkyvyyttä autoissaan. Tämän viitteen vieressä jopa auton LED -valot näyttävät pieniltä.

etu BMW Grand Tourer

BMW 2 -sarjan Gran Tourerin takana on leveiden lantioiden ja ohuiden LED -ajovalaisimien yhdistelmä, joka antaa sille lihaksikkaan ulkonäön. Pakoputket, joilla tuotemerkit ovat pelanneet niin paljon viime vuosina, eivät ole näkyvissä ja ne on integroitu esiliinaan. Saksalainen tila-auto voi kuljettaa 16-19 tuuman renkaita ja sen ylellisimmät viimeistelyt ovat Luxury Line ja urheilullinen M Sport.

Peugeot 5008 vs BMW 2 -sarjan Gran Tourer sisätilat

Peugeot 5008: n ja BMW 2 -sarjan Gran Tourerin sisämukavuus on toinen näiden kahden mallin yhteinen piirre. Peugeot 5008: ssa tekninen kuormitus on erittäin tärkeä, erityisesti etupuolella olevan digitaalisen kojelaudan vuoksi, jonka koko on 12,3 tuumaa.

SUV: n infotainment -järjestelmä Peugeot 5008 se on yhteensopiva Apple CarPlay- tai Android Auto -järjestelmien kanssa ja siinä on 10 tuuman kosketusnäyttö. Kaikki tämä johtaa ajoasentoon i-ohjaamo josta on tullut yksi Peugeot -mallien helmistä mukavuuden ja nykyaikaisuuden vuoksi.

The BMW 2 -sarjan Gran Tourer on sisustus, joka erottuu siitä ylellisiä materiaaleja, mutta ennen kaikkea sen suuren teknisen kuormituksen vuoksi. Ajoasentoa on kutsuttu BMW iX ja siinä erottuu hieno kojelauta, BMW kaareva näyttö, kelluva käsinoja integroidulla ohjauspaneelilla ja kaiken kaikkiaan sen viileä tyyli.

BMW 2-sarjan Gran Tourerin kaarevassa BMW-näytössä on 10,25 tuuman näyttö ja 10,7 tuuman lävistäjäinen ohjausnäyttö. Lisäksi BMW 2 -sarjan Gran Tourer on optimoinut käytettävissä olevan tilan sekä etu- että takaistuimilla.

Peugeot 5008 vs BMW 2 -sarjan Gran Tourer -moottorit

Mitä tulee moottoreihin ,. Peugeot 5008 Se myydään kahdella bensiini- ja kahdella dieselvaihtoehdolla:

 • Moottori bensiini 1,2 PureTech 130 hv
 • Moottori 1.6 PureTech -bensiini 180 hv
 • Moottori diesel 1.5 BlueHDi 130 hv
 • Moottori 2.0 BlueHDi diesel 180 hv

Näihin moottoreihin voidaan liittää kuusivaihteinen manuaalivaihteisto tai 8-vaihteinen automaattivaihteisto momentinmuuntimella, joka on saatavana tehokkaimmissa versioissa. Kuten olemme aiemmin sanoneet, Peugeot 5008: ssa ei ole 4 × 4 -vetoa, mutta se tarjoaa Grip Control -järjestelmän, joka parantaa pitoa ja joka yhdistettynä M + S -renkaaseen (erityisesti liukkaille pinnoille) kääntää Peugeotin 5008 tehokkaana vaihtoehtona vaikeassa maastossa.

Moottorin lähestymistapa BMW 2 -sarjan Gran Tourer Se on myös sitoutunut dichotomiaan diesel- ja bensiinivaihtoehtojen välillä, vaikka on olemassa myös lieviä hybridiversioita ja plug-in-hybridiversioita, jotka ottavat käyttöön BMW: n uusimman sukupolven sähköjärjestelmän: eDrive saapuu pian.

Moottorivaihtoehdot BMW 2 -sarjan Gran Tourerille ovat:

 • Moottori bensiini pääsyversiota varten 218i Active Tourer, 136 hv
 • Moottori lievä hybridi versiota varten 220i Active Tourer, 170 hv
 • Moottori diesel versiota varten 218d Active Tourer, 150 hv

Kaikissa BMW 2-sarjan Gran Tourerin voimansiirtolaitteissa on seitsemänvaihteinen Steptronic-kaksoiskytkinvaihteisto.

Ajoneuvot Peugeot 5008 vs BMW 2 -sarjan Gran Tourer

Kuljettajat kiinnittävät yhä enemmän huomiota turvallisuuteen, josta on tullut todellinen ostopiste. Peugeot 5008: ssa on ajotyökalut tai ADAS, jotka antavat sille tason 2 itsenäistä ajoa viidestä mahdollisesta. Näin ollen Peugeot 5008 varustaa muun muassa seuraavat järjestelmät:

 • Mukautuva vakionopeudensäädin ja tukitoiminto
 • Apua kaistan pitämisessä
 • Yönäkö
 • 360 asteen kamera
 • Automaattinen hätäjarrutus

The BMW 2 -sarjan Gran Tourer Siinä on tärkeä vakiovarustus, joka sisältää lukuisia ajotarvikkeita:

 • Kahden vyöhykkeen ilmastointi
 • Urheilullinen ohjauspyörä
 • Sadetunnistin
 • Pysäköintitutka
 • Vakionopeudensäädin jarrutoiminnolla

Vaihtoehtoisesti voit sisällyttää:

 • Kaistaopastus ja ohjausavustaja
 • Aktiivinen vakionopeudensäädin Stop & Go -toiminnolla
 • Poistu varoitustoiminnosta
 • BMW Head-Up -näyttö panoraamanäkymillä

Hinnat Peugeot 5008 vs BMW 2 -sarjan Gran Tourer

Peugeot 5008: n ja BMW 2 -sarjan Gran Tourerin hinnat riippuvat viimeistelystä, moottorista tai auton kunnosta. The Uuden Peugeot 5008: n hinnat alkavat 29 800 eurosta kun taas ne BMW 2 -sarjan Gran Tourer alkaa 31 000 eurosta.

Mitä tulee käytettyihin ja käytettyihin Peugeot 5008 -malleihin, Clicarsissa, tämän viestin kirjoittamishetkellä voit ostaa tämän 4X4-maastoauton verkossa alkaen 15 000 euroa, kun taas käytetyn ja käytetyn BMW 2 -sarjan Gran Tourer hinta on mielenkiintoinen Clicarsissa 11 300 euroa. Löydä sinulle parhaiten sopiva Peugeot 5008 tai BMW 2 -sarjan Gran Tourer ja hanki se kotiin sohvalta poistumatta.

Oliko tästä viestistä apua?