Saltar al contenido

Vertailu Volkswagen Arteon vs. Audi A5: minkä premium-luokan sedanin valitsen?

2 de febrero de 2023
Vertailu Volkswagen Arteon vs Audi A5 minka premium luokan sedanin valitsen

Harkitsetko salongin ostoa? Epäröitkö välillä a Volkswagen Arteon vs. Audi A5? Tänään Clicarsissa, josta löydät nämä kaksi käytettyä ja käytettyä autoa, kerromme sinulle, mitkä erot näiden kahden mallin välillä ovat, jotta voit ostaa ostoksesi.

Volkswagen Arteon vs. Audi A5, mitä autoja ne ovat?

Ensimmäinen asia, jonka haluamme tehdä tässä vertailussa volkswagen arteon vs. Audi A5 minkälaisia ​​autoja ne ovat. Molemmat ovat sedaneja, jotka voidaan luokitella premium-segmenttiin, mutta jokaisella on omat erityispiirteensä.

Sekä Volkswagen Arteon että Audi A5 Ne ovat kaksi Volkswagen-konsernin sedania, johon nämä kaksi tuotemerkkiä kuuluvat. Volkswagen Arteon syntyi vuonna 2017 ja päivitettiin vuonna 2020, ja se sijaitsee Volkswagen Passatin yläpuolella.

Alueen sisällä volkswagen arteon siellä on Volkswagen Shooting Brake -niminen farmari ja nollapäästöinen variantti, joka tunnetaan nimellä Volkswagen Arteon eHybrid. Volkswagen Arteon on saksalaisen tuotemerkin lippulaiva.

Omalta osaltaan hän Audi A5 Se on coupe-estettinen sedan, joka on saatavana kolmella eri korimallilla.: Audi A5 coupe, Audi A5 Sportback ja Audi A5 Cabrio. Kaikissa muuttujissa Audi A5 on erittäin houkutteleva muotoilu, materiaalit ovat täydellisiä ja ajon laatu on moitteeton.

Volkswagen Arteon vs. Audi A5

Kuten hän volkswagen arteon Kuten Audi A5 on kaksi autoja, joissa sedanin aina merkitsemä klassikko sekoittuu nykyaikaisuuteen kahden merkin muodoista. Ne ovat kaksi huippuluokan autoa, jotka pyrkivät valloittamaan eleganssillaan.

The volkswagen arteon Siinä on valtava etusäleikkö, joka toimii saatekirjeenä. Se on herkät linjat omaava auto, jota voi seurata pieneen takaylitykseen päättyvällä ilmeellä.

Takana Volkswagen Arteon erottuu valoryhmistä, jotka, kuten edessä, käyttävät LED-tekniikkaa. Korkeammat mallit, kuten Elegance, tavoittelevat erottuvampaa ulkonäköä, kun taas R-Line-versio valitsee urheilullisuuden.

Koska Volkswagen Arteon on usein edustusauto, eli suunniteltu persoonallisuuden tai yrityskuvan kuljettamiseen, merkki on järjestänyt koriin valtavasti erilaisia ​​värejä. Mitä tulee pyöriin, voit valita malleja 18-20 tuumasta.

Omalta osaltaan hän Audi A5 voidaan pitää allekirjoitusauto. Ajoneuvo, joka juontaa edelleen kuuluisan Walter Da Silvan alkuperäisestä suunnittelusta. Se on auto, joka valloittaa muodoillaan kaikenlaiset asiakkaat.

Sinun on aina erotettava myytävät Audi A5:t. Siten esimerkiksi Audi A5 Coupé on 4,7 metriä pitkä, kun taas Sportback, jossa on viisiovinen siluetti, nousee 4,75 metriin.

The Audi A5 on kuin hän volkswagen arteon, erittäin lihaksikas auto sen rungon kokoamiseen käytettyjen useiden hermojen ansiosta. Kaikki värit ovat mukana tässä ajoneuvossa, joka voidaan ostaa 18-20 tuuman vanteilla.

audi a5

Volkswagen Arteon vs. Audi A5

Sisäosa volkswagen arteon vs. Audi A5 on yksi tärkeimmistä elementeistä, koska molempia pidetään asuntoautoina. On olemassa laaja ylellisyys yksityiskohtia, jotka auttavat tekemään näistä autoista heidän merkkiensä tunnuksia.

Sisäosa volkswagen arteon Se vaihtelee versioittain, vaikka ne ovat kaikki huippuluokkaa. The Volkswagen Arteon Elegancekuten olemme kommentoineet, panostaa ylellisyyteen, kun taas malliston kruunaava Volkswagen R-Line tyytyy urheilullisuuteen.

Miten se voisi olla toisin, Volkswagen Arteonin käyttämät materiaalit ovat ensiluokkaisia. Esimerkiksi Alcantara-nahkaa tai Nappanahkaa sekä alumiinia. Volkswagenin ylellisimmässä sedanissa on 9,2 tuuman infotainment-näyttö, jota ohjataan haptisesti eli eleillä.

Pitkille matkoille suunniteltu Volkswagen Arteon on auto, joka kulkee erittäin mukavasti sekä taka- että etupenkillä. Siinä on myös yksi segmenttinsä suurimmista tavaratilasta, 563 litralla.

Jos hän volkswagen arteon perustuu Volkswagen Passatiin sen sisustamiseksi, sama tapahtuu myös Audi A5, jonka juuret ovat Audi A4:ssä. Se on auto, joka on suunniteltu kokonaan mukavaan ajoon, itse ajoasennosta.

volkswagen arteon sisustus

Ostajat Audi A5 voi valita kiinnostavan Audi virtuaalinen ohjaamo, jolla vastaanotetaan suuri määrä tietoa. Tämä tavoittaa kuljettajan 12,3 tuuman TFT-näytön kautta.

Mitä tulee sisätiloihin, Audi A5 Se on leveä, vaikka pääsy takapenkille riippuu valitusta siluetista. Tämä on normaalia autoissa, joissa esim Audi A5, on suunniteltu coupé-siluetilla. Mutta sen ei tarvitse olla ongelma. Mitä tulee tavaratilaan, siinä on 465 litraa.

sisätilat audi a5

Volkswagen Arteon moottorit vs. Audi A5

Moottorit ovat epäilemättä keskeinen osa volkswagen arteon vs. Audi A5. Sedaneissa ja vastaavissa autoissa on moottorit, jotka toimivat kaikissa tilanteissa ja mahdollistavat myös laajan ajomukavuuden.

Kokonsa ja ominaisuuksiensa ansiosta Näissä autoissa oli aiemmin paljon dieselvaihtoehtojamutta pikkuhiljaa valikoima on avautunut ja sekä Volkswagen Arteon että Audi A5 myydään mielenkiintoisina ECO-versioina.

The volkswagen arteon Se on saatavana dieselmoottoreilla, jotka on nivelletty kahdella TDI-tasolla: 150 ja 200 hevosvoimaa. Bensiinimoottoreissa Volkswagen Arteon myydään 2,0 litran lohkolla, joka voidaan ostaa 190 tai 280 hevosvoimalla.

Volkswagen Arteonista on myös ekologisia versioita, kuten Volkswagen Arteon eHybrid, «plug-in» -hybridiauto, joka kehittää 218 hevosvoimaa. Valikoiman kruunaa Volkswagen Arteon R, jossa on 320 hevosvoimaa ja 4MOTION-neliveto.

Tehokkaimmat versiot volkswagen arteon Ne liittyvät automaattiseen DSG:hen ja loput manuaalisiin muutoksiin. Sedan on saatavana etuvetoisena, mutta myös 4MOTION-nelivedolla.

volkswagen arteon moottori

Siinä tapauksessa että Audi A5, merkin autoa nelirenkaalla myydään bensiinimoottoreilla, kuten 2.0 TSI nelisylinterisellä ja 190 hevosvoimalla. Mutta dieselvaihtoehdot ovat edelleen yleisiä tässä mallissajonka tehot vaihtelevat 163-286 hevosen välillä.

Audi A5:ssä tehokkaimmat versiot voivat olla nelivetoisia Quattro Ultra -nimisellä järjestelmällä. Vaihtoehdot ovat kuusivaihteinen manuaali, 7-vaihteinen kaksoiskytkin S-Tronic-automaatti; lisäksi Tiptronic-automaattivaihteisto vääntömomentinmuuntimella ja 8 suhdetta.

audi a5 moottori

Volkswagen Arteon hinta vs. Audi A5

Etsitkö hintaa Volkswagen Arteon vs. Audi A5?

Uusi Volkswagen Arteon alkaa 49 000 eurosta, mutta Clicarsissa sinulla on erinomainen Volkswagen Arteon käytettyjä ja tilaisuuksia alkaen 25 000 euroa.

Uusi Audi A5 alkaa 48 000 eurosta, mutta Clicarsissa sinulla on upea Käytetty ja käytetty Audi A5 alkaen 24 000 euroa.

Oliko tästä viestistä apua?