Saltar al contenido

Vertailu Volkswagen Taigo vs. Volkswagen T-Roc: SUV takuuksi

17 de febrero de 2023
Vertailu Volkswagen Taigo vs Volkswagen T Roc SUV takuuksi

Oletko epäröinyt ostaa a volkswagen taigo vs. Volkswagen T-Roc? Tässä vertailussa kerromme sinulle Kaikki yksityiskohdat Volkswagen Taigo vs. Volkswagen T-Roc jotta valintasi on paras.

Jos olet saavuttanut tämän viestin, sinun pitäisi tietää, että meillä on Clicarsissa Volkswagen Taigo käytettyjä ja tilaisuuksia ja Volkswagen T-Roc käytetty ja käytettymarkkinoiden parhaaseen hintaan. Istu alas, viemme sinut tämän vertailun läpi.

Volkswagen Taigo vs. Volkswagen T-Roc: kaksi katumaasturia ja kaksi konseptia

Kuten hän volkswagen taigo Kuten Volkswagen T-Roc ovat kaksi Volkswagenin SUV-vetoajoka on työskennellyt pitkään tarjotakseen laajan valikoiman ostajien suosimassa segmentissä.

Vaikka Volkswagen-autoja ja maastoautoja on kaksi, volkswagen taigo ja Volkswagen T-Roc ne vastaavat erilaisiin konsepteihin, joten ne vastaavat kuljettajien tarpeita eri tavoin.

Hän volkswagen taigo Se on yksi Volkswagenin uusimmista lisäyksistä valikoimaansa. Kyse on a Urban SUV coupé-designilla. Se tuli markkinoille vuonna 2022 ja on urheilullisempi vaihtoehto, joka on rakennettu samalle alustalle kuin Volkswagen Polo ja Volkswagen T-Cross. Kaikki kolme on valmistettu Espanjassa.

Hän volkswagen taigo Se on uusi konsepti Volkswagen-brändissä ja lähes autoteollisuudessa, koska vain Renaultilla on samanlainen yleismalli, Renault Arkana.

Hän Volkswagen T-Roc on myös kompakti SUV, joka kuuluu B-segmenttiin, mutta siinä ei ole coupe-estetiikkaa. Se tuli markkinoille aiemmin, vuonna 2017, ja teki sen jopa uudella avoautoversiolla. Sen vastine valikoimassa on Volkswagen Golf.

Volkswagenin SUV-mallistossa volkswagen taigojonka pituus on 4,25 metriä, on Volkswagen T-Crossin yläpuolella, mutta Volkswagen Tiguanin alapuolella.

volkswagen t-roc

Volkswagen Taigo vs. Volkswagen T-Roc

SUV-kansi on niin suuri, että suunnittelijoilla on ollut vaikeuksia luoda ainutlaatuisia tuotteita. Vaikka sarjoissa on aina yhteisiä elementtejä.

Jos jokin samankaltaisuus on todettava volkswagen taigo Muissa Volkswagen-autoissa tämän on tapahduttava Volkswagen T-Crossissa, josta se ottaa elementtejä, vaikka soveltaa coupé-kieltä, joka ilmaistaan ​​täydellisesti takana, ja voimakas pudotus.

Hän volkswagen taigo siinä on urheilullisempaa ilmaa, joka on yleistä coupeille. Optiikka on ominaista Volkswagen Taigolle, joka voi olla Matrix-LED-tekniikalla. Puskuri antaa sille myös erottuvan ilmeen., joissa on huomion herättäviä sumuvaloja. Takana myös LED-tekniikkaa. Takaosa on urheilullinen spoilerin ansiosta takaluukussa ja diffuusori, jotka korostavat aggressiivista luonnetta.

Suunnittelussaan Volkswagen on valinnut erittäin nuorekkaan ja rohkean estetiikkaan. Todennäköisesti, yksi niistä Volkswagen T-Roc olla rohkein ja omaperäisin muotoilu, jonka olemme koskaan nähneet Volkswagenissa pitkään aikaan, luvalla tuotteille, kuten Volkswagen Arteon, jotka ovat myös valinneet häiritsevän estetiikan suhteessa muihin talon tuotteisiin.

Hän Volkswagen T-Roc Se on myös suunniteltu etusäleikköä ajatellen, joka toimii saatekirjeenä. Se on leveä ja leveä, ja siinä on tavalliset LED-ajovalot, jotka voivat olla myös Matrix LED -valaisimia. Etuvalo korostaa etupuskuria.

Sen sisällä Volkswagen T-Roc Integrointi kattoon erottuu myös. Tämä 4X4 SUV on saatavilla kaksisävyisellä koripinnoitteella, mikä tekee siitä kauniin esteettisen esimerkin. Kuten jo kerroimme, on olemassa avoautoversio nimeltä Volkswagen T-Roc Cabrio.

Volkswagen Taigo vs. Volkswagen T-Roc

Volkswageneille on yleensä ominaista hyvä viimeistely. Sen sisällä volkswagen-merkkioy Volkswagen T-Cross on työstetty sisustusajattelu kahdesta asiasta: toimintojen hyödyllisyydestä ja korkeasta ajoasennosta, joka parantaa perspektiiviä.

Jos pääsemme päälle volkswagen taigo Meidän on mietittävä uudelleen Volkswagen T-Crossia. Molemmat ovat samanlaisia ​​elementeissä, kuten monitoimiohjauspyöräistuinten järjestely tai 10 tuuman digitaalinen mittaristo nimeltä «Digital Cockpit».

Mitä tulee infotainment-järjestelmään, jota yhä useammat merkit korjaavat, Volkswagenissa on järjestelmä, jossa on a HD-näyttö, joka voi olla 6,5, 8 tai 9,2 tuumaa. Se tukee kaikentyyppisiä yhteyksiä ja on yhteensopiva Apple CarPlayn ja Android Auton kanssa.

1676641024 780 Vertailu Volkswagen Taigo vs Volkswagen T Roc SUV takuuksi

Omalta osaltaan hän Volkswagen T-Roc Se on auto, joka on paljon tilavampi kuin miltä se näyttää. Se on ajoneuvo, joka on ottanut merkin parhaat puolet vastaan ​​ja vastaanottanut innovaatioita, jotka ovat johtaneet elementteihin, kuten kelluva näyttö, joka voi olla jopa 9,2 tuumaa.

Kuten volkswagen taigosaumaton integraatio Apple CarPlayn ja Android Auton kanssanäkökohta, joka ei ole triviaali, koska useimmissa näistä autoista mobiilisovelluksista on tullut paras alusta palvelujen käyttöön.

Sisällä on mahdollisuus Volkswagen T-Roc sisältää suuren 10,25 tuuman kojetaulun. Haluatko myös tietää mikä tavaratila tässä autossa on? No, se nousee 445 litraan yhdellä segmentin runsaimmista tilavuuksista.

sisusta volkswagen t-roc

Volkswagen Taigo -moottorit vs. Volkswagen T-Roc

Sekä Volkswagen Taigo että Volkswagen T-Roc Kyseessä on kaksi autoa, jotka on suunnattu laajalle kirjolle, joten niiden moottorivalikoimat on konfiguroitu niin, että ne täyttävät kaikenlaiset taskut ja tarpeet.

Volkswagen Taigossa emme löytäneet dieselvaihtoehtoamutta jos bensiiniversiot, jotka voivat olla kolme tai neljä sylinteriä teholla 95-150 hevosvoimaa.

Tehokkaimmat liittyvät seitsemänvaihteiseen DSG-vaihteistoon, kun taas loput viisi- tai kuusivaihteiseen manuaalivaihteistoon. Hän volkswagen taigo Se ei tarjoa tällä hetkellä minkäänlaisia ​​hybridiversioita. Tämä SUV-coupé on kokoonpanostaan ​​riippumatta aina etuvetoinen.

Jos analysoimme Volkswagen T-Rocin moottorivalikoimaa kyllä, näemme kolme TSI-bensiinimoottoria, sekä kaksi TDI-dieseliä, joiden tehot vaihtelevat 115 – 190 hevosvoiman välillä. Urheilullisimmille on tarjolla Volkswagen T-Roc R -versio 300 CV:stä.

Toisin kuin mitä tapahtuu volkswagen taigohän Volkswagen T-Rocjoka on paljon samanlainen kuin muut merkin ja jopa Volkswagen-konsernin SUV-mallit, se on saatavana etu- ja nelivetoisina vaihtoehtoina.

Volkswagen Taigo hinnat vs. Volkswagen T-Roc

Jos olet saavuttanut tämän pisteen, olet päättänyt ostaa a volkswagen taigo tai Volkswagen T-Roc. Joten aiomme ratkaista viimeisen epäilyn.

Kuinka paljon Volkswagen Taigo maksaa?

Voit ostaa uuden Volkswagen Taigon 25 960 eurosta. Jos kuitenkin valitset a volkswagen taigoClicarsissa on yksiköitä, jotka alkavat 19 000 eurosta.

Kuinka paljon Volkswagen T-Roc maksaa?

Voit ostaa uuden Volkswagen T-Rocin alkaen 27 000 eurosta. Mutta Clicarsista voit ostaa a Volkswagen T-Roc alkaen 17 000 euroa.

Älä epäröi, mikä tahansa suosikki Volkswagen, digitaaliselta jälleenmyyjältämme löydät parhaat hinnat! Mikä on unelmiesi SUV?

Oliko tästä viestistä apua?