Saltar al contenido

Viisi sähköauton etua

29 de diciembre de 2021
Viisi sahkoauton etua

Sähköistetyt autot ovat mullistaneet markkinat, ja marraskuun aikana rekisteröitiin 25 866 autoa, mikä on 40,9 % markkinaosuudesta. Tästä määrästä 2 773 yksikköä on täysin sähköisiä malleja. The sähköautojen etuja ovat lisääntyneet ajan myötä, tunnemmeko ne?

Ensimmäiset täysin sähköiset mallit saapuivat Eurooppaan vuonna 2011, ja vuosikymmenen jälkeen on havaittu, että autonomia on lisääntynyt merkittävästi, hinnat ovat laskeneet ja tämäntyyppisen ajoneuvon valitsevat kuljettajat voivat nauttia bonuksista ja jopa alennuksista ostoksesta. kuin MOVES III -suunnitelma.


Mitkä ovat sähköautojen edut?

ZERO etiketti

Mahdollisesti yksi sähköautojen houkuttelevimmista eduista on niiden hankkiminen Liikenneviraston ympäristömerkki ZERO. Tämä tarkoittaa, että sähköauton kuljettajat ovat vapautettuja rekisteröintiverosta, joka voi olla jopa 14,75 % auton hinnasta. Lisäksi näissä autoissa on bonus jopa 75 % tieverosta

Halvempi huolto

1640821829 254 Viisi sahkoauton etuaToinen sähköautojen etu liittyy a vikojen vähentäminen ja niitä edullisempi huolto. Koska liikkuvia osia on vähemmän, sähköautot joutuvat viettämään vähemmän aikaa työpajassa. Samalla ylläpito on halvempaa, koska ei niin montaa elementtiä tarvitse valvoa.

Helppo pysäköinti

Kolmas sähköautojen etu liittyy säästöihin ja on se, että nämä ajoneuvot voivat pysäköidä ilmaiseksi Säännellyt pysäköintialueet tai BE.

Sisätilaa

Sähköajoneuvojen neljäs etu on selkeä sitoutuminen asuttavuus. Sähköautojen valmistajat haluavat näistä ajoneuvoista toisen kotisi, joten koska niissä ei ole voimansiirtotunnelia, huoneet ovat paljon tilavampia ja mukavampia. Lisäksi akut on sijoitettu auton lattialle, joten ne eivät vie tilaa matkustajilta takapenkillä.

Käsi kädessä mukavuuden kanssa on tärkeää mainita, että sähköautot tarjoavat paljon rauhallisempaa ajoa ja rento, varsinkin kaupunkiympäristössä, koska kuljettajien ei tarvitse jatkuvasti vaihtaa vaihdetta. Lisäksi ne tarjoavat paljon hiljaisemman ajon, jolloin voit nauttia matkasta suosikkimusiikkisi parissa.

Kestävyys

1640821829 527 Viisi sahkoauton etuaViides etu, mutta ei vähemmän tärkeä, on kestävyys ja ympäristön kunnioittamista. Täyssähköautot eivät päästä saastuttavia kaasuja ilmakehään. Lisäksi korkean saastumisen skenaarioissa nämä mallit voivat kiertää läpi Bussi / HOV-kaista yhden asukkaan kanssa. Tällä tavoin kiertokulku kaupungeissa paranee.

Oliko tästä viestistä apua?