Saltar al contenido

Viisi sähköistä urheiluautoa, jotka saavat sinut unelmoimaan

21 de marzo de 2023

Autonvalmistajat uudistavat perinpohjaisesti valikoimaansa, ja todiste tästä on se, että sähköistys ei ole saavuttanut ainoastaan ​​hyödyllisyysmalleja tai maastoautoja, vaan se on myös vakiinnuttanut asemansa markkinoiden huipulla. Viittaan urheiluun; malleja, jotka tarjoavat lyömättömän ajokokemuksen ja lisäelämyksiä ratin takana. Siksi aiomme tavata viisi sähköistä urheiluautoa, jotka saavat sinut unelmoimaan.

Puristisimmat kuljettajat sanovat, että he ovat vielä kaukana polttomoottorilla varustetuista urheiluautoista, mutta totuus on, että valitsemamme sähköiset urheiluautot eivät jätä sinua välinpitämättömäksi. Lisäksi monet niistä ovat jo saatavilla luettelossa napsautuksia. Etkö usko sitä?

Audi e-tron GT

Hän Audi e-tron GT Se on yksi sähköisistä urheiluautoista, jotka saavat sinut unelmoimaan, ja emme sano tätä vain sen houkuttelevan muotoilun vuoksi, vaan myös sen dynaamisuuden ja ennen kaikkea sen käyttäytymisen vuoksi jyrkillä kaarteilla. Tehosta ei puutu kilowattia, ja GT RS -versio pystyy tarjoamaan 650 CV tehoa.

Se painaa akun ansiosta hieman yli kaksi tonnia, mutta se ei kadehdi yhtään polttomoottorilla varustettua urheiluautoa. Sisään tultuaan Audi e-tron GT saa sinut elämään uusia intohimoja, koska se on oodi teknologialle. Ajoasentoa ohjaavat erilaiset näytöt.

Pinninfarina Battista

Hän Pinningarina Battista Se on toinen viidestä sähköurheiluautosta, jotka saavat sinut unelmoimaan, eikä se ole yllättävää. Tämä täysin sähköinen urheiluauto tarjoaa vertaansa vailla olevan aerodynamiikan. Pinninfarina Battista tarjoaa lähes 2000 hv tehoa, mikä mahdollistaa sen kiihtymisen 0-100 km/h alle kahdessa sekunnissa, mutta vaikuttavin data tulee 0-300 km/h, jonka se saavuttaa kahdessatoista sekunnissa.

Sen vääntömomentti on 2300 Nm. Se esiteltiin vuoden 2019 Geneven autonäyttelyssä, ja melkein neljä vuotta myöhemmin se on malli, joka tekee edelleen vaikutuksen.

BMW i4

BMW i4 M50 kertoo edelleen, että en tiedä mitä Baijerin malleissa on. Se on varustettu sähköjärjestelmällä, joka tarjoaa 550 CV tehoa. Hän painaa 2300 kiloa, mikä ei estä häntä ollenkaan liikkumasta vapaasti. Se kiihtyy 0-100 km/h 3,9 sekunnissa. Yllättävintä on kuitenkin se, että se tuntuu kauniilta ajoneuvolta mutkissa. Se tarjoaa 600 kilometrin toimintasäteen yhdellä latauksella.

Porsche Taycan

Hän Porsche Taycan On saatavilla napsautuksia ja se on todella upea malli. Esteettisesti sen sibylline-linjat ovat voimakkaasti silmiinpistäviä, kun taas sisämukavuus on provosoivaa. Se tarjoaa erittäin hyvän asumiskelpoisuuden, 680 CV:tä ylittävän tehon ja 850 Nm:n maksimivääntömomentin. Se kiihtyy 0-100 km/h vain 3,2 sekunnissa.

lootus evija

Lotus ei voinut ohittaa viiden sähköurheiluauton valikoimaa, jotka saavat sinut unelmoimaan. Hän lootus evija se on tehokkain koskaan luotu tuotantoauto. Se painaa 1 680 kiloa, paljon vähemmän kuin kilpailijansa. Se tarjoaa 2 000 CV:n tehon ja 1 700 Nm:n maksimivääntömomentin.

Oliko tästä viestistä apua?