Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

The «Trinity-projekti» Volkswagen-konsernista näyttää siltä, ​​että se on vihdoin muotoutumassa tuotantomalliin. Baijerin ryhmälle se on erittäin tärkeää. Itse asiassa he näyttivät meille jokin aika sitten, kuinka se voisi perustua a sarja teasereita ja erilaista graafista materiaalia. No, sen jälkeen, kun jouduimme kohtaamaan useita ongelmia kaiken sen tekniikan kehityksen kanssa, meillä on a uusi esikatselu Volkswagen ID.7:stä. Kyllä, koska se on mallisi nimi.

Se näki äskettäin päivänvalon käsitteellisessä muodossa nimeltä ID Aero. No, nyt saksalainen yritys menee askeleen pidemmälle ja näyttää sen uudella digitaalisella naamiolla, joka «piilottaa» sen lopullisen suunnittelun. Lopulta kokoonpanolinjalle pääsevä malli on kuitenkin hyvin samanlainen kuin jo näkemäsi malli. Sitten kysyt itseltäsi, miksi hän debytoi näin? Yksinkertainen: hänen kanssaan he menevät CES Las Vegasiin kiinnittääkseni Yankee-asiakkaan huomion…

Uuden Volkswagen ID.7:n fysiognomia on määritelty, vaikka se on «pukeutunut» naamiointiin…

Kuten jo tiedät, CES Las Vegas kokoaa yhteen paitsi teknologian valmistajat, myös autonvalmistajat haluavat «flash-annoksensa». Ja houkuttelevan, modernin ja teknisen sähköauton suunnittelu Volkswagen ID.7 on täydellinen esittely. Ensinnäkin se erottuu «digitaalisesta» naamiosta, joka koostuu 40 maalikerroksesta ja pinnasta, joka on jaettu 22 pikselityyppisiin kauko-ohjattuihin elektroluminesenssivyöhykkeisiin…

Ja ihmettelet kuinka se toimii? Erittäin helppoa: ne yhdistävät ID.7:n äänijärjestelmään ja maalaus syttyy musiikin rytmiin. No, jätämme tämän koristeellisen vempaimen sivuun, kerromme sen sinulle sen alle kätkeytyy tulevaisuuden Volkswagenin sähkölippulaivan lähes lopullinen muotoilu. Sinun tarvitsee vain nähdä LED-optiikkaparin linjat tai etuosan leveys, joka virtaa vyötärölinjaa kohti ja takaosa on kalteva ohjaamaan ilmavirtaa.

Se ei kuitenkaan peitä sitä, että kyseessä on suuri salonki. Se on enemmän, saavuttaa 4,94 metrin pituuden 1,86 metriä leveä ja 1,53 metriä korkea. Toisaalta taistelu on lähes 3 metriä, koska se pysyy 2,97 metrissä. Joka tapauksessa lopullinen tuotantolinjalle saapuva malli kehittää ID-sarjassa jo nähdyn esteettisen linjan. Lisäksi se esittelee uusia elementtejä, kuten kevytmetallivanteet tai ainutlaatuiset sävyt.

Sisustus on tekninen ja esittelee ilmastointijärjestelmän «Smart Air Vents»…

VW ID.7

Sisällä uusi Volkswagen ID.7 on teknisempi kuin sen veljet. Se erottuu uudesta, minimalistisemmasta muotoilusta ja muuten laadukkaammasta (ainakin visuaalisesti). siksi uusi 15 tuuman keskuskosketusnäyttö tai head up -näyttö lisätyn todellisuuden kanssa. Eikä vain sitä, se myös saa ensi-iltansa a älykäs tuuletusjärjestelmä nimeltä «Smart Air Vents».

Kuten Volkswagen selitti, se tunnistaa kuljettajan ja mukautuu heidän ilmastollisiin tarpeisiinsa. Mikä parasta, ääniohjauksella voimme sanoa «Hei Volkswagen, käteni ovat kylmät!» ja auto aktivoi ohjauspyörän lämmityksen ja ohjaa tuuletusaukot käsiin niin, että lämpö saavuttaa ne. Vaikka se tuo loputtomasti teknisiä innovaatioita, on muitakin laitteita, joita olisi voitu parantaa saamansa kritiikin perusteella.

Yksi niistä, mikä näyttää olevan, yksi suurimmista haitoista on haptiset ohjauspyörän säätimet. Brändi ilmoitti äskettäin, että se palauttaa käyttöiän hallintalaitteet ohjauspyörään ja muihin auton osiin. Mutta kaikki huhut viittaavat siihen, että ID.7 ei tuo niitä ainakaan toistaiseksi. Sinun tarvitsee vain nähdä kuvat ymmärtääksesi sen toistaiseksi he ovat haptisia sekä ne, jotka aktivoivat valaistuksen ja turvallisuuden.

MEB-alustan ansiosta se ilmoittaa kantaman jopa 700 kilometriä…

VW ID.7

Jättäen sivuun tuo «pieni virhe» Kerromme sinulle, kuinka tulevan Volkswagen ID.7:n tekniikka tulee olemaan. Alusta, joka herättää sen henkiin, on tuntemamme mutta kätevästi päivitetty MEB. Toistaiseksi he eivät kerro valittua kokoonpanoa, mutta he sanovat akun sähköinen autonomia on jopa 700 kilometriä. Eikä vain, tämä luku on saatu noudattamalla WLPT-hyväksyntäprotokollaa, joka on yksi tiukimmista…

Milloin uusi Volkswagen ID.7 tulee markkinoille?

VW ID.7

Kuten tiedät sedan-kokoonpanossa olevan Volkswagen Passatin päivät ovat luetut. Monet ovat jo sanoneet, että ID.7 tulee hänen tilalleen, vaikka sillä ei koon ja markkina-aseman vuoksi ole mitään tekemistä sen kanssa. Meillä on kuitenkin edessämme saksalaisen talon uusi yritys tunkeutua jenkkimarkkinoille tuotteella, jonka menestystä epäilemme. Vielä enemmän tietäen, että katumaasturien sääntö ja sedanit ovat lamassa.

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan Volkswagen ID.7 debytoi virallisesti äskettäin julkaistun vuoden 2023 toisella neljänneksellä. Olemme siis erittäin tarkkaavaisia ​​kaikkiin uutisiin, joita saattaa tulla Saksan talosta… Kärsivällisyyttä…

Lähde – Volkswagen