Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Volvo on uppoutunut syvälliseen muutosprosessiin. Ruotsalainen brändi päätti panostaa valikoimansa täydelliseen sähköistämiseen ja ollakseen hämmentämättä asiakkaitaan, se on päättänyt käyttää uusia kauppanimiä. Nyt valikoima koostuu «S»-sedanit, «V»-perheautot ja «XC» all-road mutta tulevaisuudessa, kun kaikki sen tarjonta on sataprosenttisesti sähköistä, tulee muutoksia. Sedaanit ovat «ES», perheenjäsenet «EV» ja maastoautot «EX».

Ainakin se on polku, johon he ovat pyrkineet yhdellä tärkeimmistä julkaisuistaan. Volvo halusi, että XC90 lämpö- ja hybridi- ja EX90 sähkösarjat eivät astuisi päällekkäin. Ja tulevaisuudessa se voisi jatkua näin, vaikka uuden EX30:n kanssa emme tiedä jatkuuko tämä kaksinaisuus vai jäävätkö ne päinvastoin vain sähköversioon. Olipa miten tahansa, uusi Volvo ES90 saattaa pian tulla markkinoille dualisoida se tällä tavalla jo myyttisen S90:n kanssa.

Jos katsomme uutta Volvo ES90:tä, sen mallisto näyttää paljon viimeisimmiltä Polestar-uutisilta…

Uusi Volvo Car Design Studio Shanghaissa vahvistaa maailmanlaajuista suunnitteluverkostoamme - Volvo ES90

Huhut mahdollisen Volvo ES90:n lanseerauksesta eivät ole uusia. S90:n nykyinen sukupolvi on ollut myynnissä jonkin aikaa ja samalla monet sen kilpailijat ovat uskaltaneet flirttailla sähköistyksen kanssa. Ja on muutakin, sillä sen premium-luokan Polestar-divisioona työskentelee jo useiden mallien parissa torjuakseen Audi e-Tronin ja BMW:n uudella i5:llä. No, näyttää siltä, ​​että ruotsalainen talo työskenteli käsi kädessä tytäryhtiönsä kanssa tämän uuden ES90:n parissa.

Kuten hyvin tiedät, Volvo on riippuvainen Geelystä ja kiinalainen jättiläinen on halunnut viedä osan suunnittelu- ja suunnitteluosastostaan ​​maahansa. Ja kiinalaisen kokonaisuuden «pommittelun» näytöksessä he ovat julkaisseet sarjan valokuvia, joissa sattumalta? näet yhden savimalli, joka voisi piilottaa uuden Volvo ES90:n suunnittelun. Tosiasia on, että se näyttää niin paljon tulevalta Polestar 5:ltä, että herää kysymys Onko se Polestar vai onko ES90 sen kopio?