Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Zeekr on yksi tunnetuimmista sähköautomerkeistä Euroopassa. Ja tämä johtuu siitä, että se elää yhden Kiinan tärkeimmistä ryhmistä: Geelyn «varjossa». Syy tähän «tietämättömyyteen» on hyvin helppo ymmärtää: hän on nyt keskittynyt hyvin kotimaahansa. sitä paitsi sen asema markkinoilla on samanlainen kuin Volvolla. Hän haluaa taistella yksi vastaan ​​baijerilaisia ​​premium-taloja ja kaikkia niitä vastaan, jotka uskaltavat tulla hänen alueelleen.

No, estääksesi näitä mahdollisia kilpailijoita astumasta maahan, He viimeistelevät jo seuraavaa uutuuttaan. Jos et tee mitään, kerromme sinulle, että 001 esiteltiin hienovaraisia ​​muutoksia vuodelle 2023, nyt ne palaavat julkaisemattomalla mallilla. JA Sillä ei ole mitään tekemistä mammuttiperheen tila-auton 009 kanssa joka debytoi muutama kuukausi sitten. Syy hänen paluulleen liittyy enemmän katumaasturien segmenttiin ja tarkemmin sanottuna pienimpään.

Kaikki viittaa siihen, että tämä uusi Zeekr-malli debytoi huhtikuussa ja on kaksoiskappale uudesta ja odotetusta Volvo EX30…

niin kuin sinä tiedät Zeekr ja Volvo jakavat emoyhtiön: Geely. Kiinalainen konserni tietää, että sen rahat ovat välttämättömiä molempien merkkien säilymiselle ja tästä syystä se asettaa sääntönsä pöydälle. He jakavat teknologian ja tietyt kehitys- ja tuotantoprosessit, mutta samalla he säilyttävät itsenäisyytensä. Tämä on ainoa tapa, jolla asiakkaat «saavat» ne uskomatta, että ne ovat yksinkertaisia ​​ja vain kohokohtia. Ja tässä on avain kiinalaisen talon uuteen malliin.

Kolmannen mallinsa julkistamiseksi he julkaisevat sarjan teasereita virallisilla Twitter-tileillään.. Joissakin se on täynnä naamiointia ja viimeisessä näet vain sen siluetin. Ja vaikka se on a priori vähän, tämä data riittää meille ymmärtämään, että olemme edessämme a B- tai C-SUV-segmentissä oleva malli, jonka muotoilu on aggressiivinen. Pitemmälle meneminen on riskialtista naamioinnin käytön vuoksi, mutta näyttää siltä, ​​että sillä on yhteisiä piirteitä 001:n kanssa.

Kaiken kanssa, kattolinja ja vyötärölinja muistuttavat meitä Chevrolet Boltin tai Fisker Pearin käyttämästä. Tämä arvostus tuntuu myös päivänvalossa, kun jäljessä oleva optiikka loistaa. Siitä huolimatta on liian aikaista heittää kelloja lentoon «kohtuullisten» yhtäläisyuksien löytämiseksi. Vielä enemmän, kun huhuja on jo seuraavaan suuntaan: voisi olla tulevan Volvo EX30:n klooni jonka on tarkoitus nähdä valon tänä vuonna 2023.

Mitä tulee sinun esittelypäiväTwitter-viestissä he jättävät tämän viestin…

«Kolmas täysin sähköinen ZEEKR-malli on tulossa: ensiluokkainen kaupunkimaasturi, jolla on erinomainen ajettavuus. Pysy kuulolla saadaksesi lisää…”

Itse asiassa, Jotkut sanovat jo, että se debytoi huhtikuussavaikka ei vieläkään ole mitään virallista… Ajoittain…

Lähde – Zeekr – Twitter – Geely Group – Twitter