Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Tanskalainen valmistaja Zenvo on yksi maailman eksklusiivisimmista ja vähemmistöisimmista. Sen valikoima koostuu ainutlaatuisesta ja radikaalista superautosta, joka on herättänyt intohimoja jokaisessa sen tunteneessa ja ajaessa. Se on noin TSR-S, josta olemme jo kertoneet joskus. Yksi viimeisistä ajoista johtui iskevästä ja omituisesta aktiivisesta siivestä, joka vaihtoi asentoa kaarteiden nopeuden ja säteen mukaan…

Vähän sen jälkeen Saimme tietää, että he työskentelevät uuden mallin parissa. Toistaiseksi yksityiskohtia ei ole paljoa ja olemassa olevat ovat epämääräisiä, mutta on virallista, että se tulee markkinoille ensi vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä. Tästä huolimatta olemme tänään täällä puhumassa malli, josta tulee TSR-S-sarjan joutsenlaulu. Kyse on uteliaista ja uusi Zenvo TSR-GT jotka näet liitteenä olevista kuvista. Tiedätkö mikä sen voima on? Ja kuinka moni tulee…?

Zenvo TSR-GT:n tuotanto on rajoitettu kolmeen kappaleeseen, jotka on jo myyty julkistamattomaan hintaan…

Zenvo TSR-GT

Kuten näet, ja se on selvää, Zenvo TSR-GT:n fysiognomia vaihtelee vähän verrattuna muuhun valikoimaan. Tässä tapauksessa ja uutuutena se hyväksyy a kiinteä takasiipi sekä kori, jossa on tarkistettuja aerodynaamisia lisäyksiä, jotka tekevät siitä liukkaamman ilmassa. Mutta se ei ole ainoa parannus, jonka se sisältää, koska suljettujen ovien takana on ennennäkemättömiä elementtejä. Nyt melkein kaikki on puettu nahkaan vieressä veluurilattiamatot (nahkareunalla).

Kaiken kaikkiaan Zenvo TSR-GT:n tärkein uutuus on sen ihon alla. Tarkemmin sanottuna 5.8-kaksoisahdetulla V8-bensiinilohkolla on 1 360 hv:n lopullinen teho. Eli verrattuna «perus» TSR-S:ään tehon lisäys on 183 hv. Tämä on mahdollista uuden elektronisen moottorinhallinnan ja ajoa optimoivan vaihteiston ansiosta. Tällä tavalla voit saavuttaa a rajoitettu huippunopeus 424 km/h.

Jos kuitenkin haluat sellaisen Zenvo TSR-GT:n tapaamisen jälkeen, voimme valitettavasti kertoa sinulle huonoja uutisia. Sen tuotanto on rajoitettu kolmeen kappaleeseen koko maailmalle Jotka sattumalta on jo myyty. Sen virallista hintaa ei ole paljastettu, mutta kuten halvalla voi kuvitella, se mitä halvaksi sanotaan, ei tule olemaan. Joka tapauksessa lohdutus, jonka voit edelleen saada, on se, että «perus» TSR-S: stä on vielä joitain yksiköitä. Muuten vuonna 2023 saapuva uusi…

Huono onni….

Lähde – Zenvo Automotive – Zenvo TSR-GT