Saltar al contenido

10 parasta autoa, joilla on ZERO -ympäristömerkki DGT:ltä

14 de abril de 2022
10 parasta autoa joilla on ZERO ymparistomerkki DGTlta

On mahdollista, että viime kuukausina olet nähnyt kuinka monessa mallissa on ZERO ympäristömerkki Liikennevirastosta, mutta mitkä autot sen kuljettavat? Täyssähköisissä malleissa, yli 40 kilometriä autonomisissa hybrideissä ja vetypolttokennoissa on ZERO-merkintä.

The autot ZERO-merkillä Niillä on paljon enemmän etuja kuin muilla merkinnöillä, kuten vapautus rekisteröintiverosta, IVTM-bonus, pysäköintimaksujen alennukset, pääsy BUS-HOV-kaistoihin, pääsy vähäpäästöisille vyöhykkeille, vapaa liikkuvuus erittäin saastuneissa skenaarioissa ja bonus joillakin ITV-asemilla.

Totuus on, että on monia malleja, joissa on ZERO-merkintä, mutta keskitymme kompakteihin. Kompaktimallit ovat maastoautojen ohella markkinoiden suosituimpia. Tiedämmekö parhaat autot, joissa on ZERO-merkki?

nissanin lehti

The nissanin lehti Se on 4,48 metriä pitkä ja tavaratilan tilavuus 435 litraa. Sen autonomia on 270-385 kilometriä. Se on erittäin hiljainen, mukava ja käytännöllinen malli. Yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista on, että sen akut ovat ilmajäähdytteisiä. Sen vahvuudet ovat asuttavuus, varustelu ja autonomia.

Seat Leon hybridi

The Seat Leon Se on 4,36 metriä pitkä ja tavaratilan tilavuus on 270 litraa. Se on ladattava hybridi, jolla on yli 40 kilometriä autonomia, mikä tekee siitä historian ensimmäisen Leon, jolla on ZERO-merkki. Sen teho ylittää 200 CV. Sen vahvuuksista erottuu sen muotoilu, ominaisuudet ja dynamiikka.

hyundai ioniq

The hyundai ioniq Se on 4,47 metriä pitkä ja tavaratilan tilavuus on 563 litraa. Siinä on kapasiteettia viidelle matkustajalle ja yli 50 kilometriä sähköautonomiaa. Sen vahvuuksia ovat hyvä hinta-laatusuhde, varustelu, automaattivaihteisto ja tehokkuus.

hyundai ioniq paras nolla-auto

Renault Megane E-Tech

Uusi Renault Mjaminä voitan E-Techin pituus on 4,21 metriä ja tavaratila 440 litraa. Siihen mahtuu viisi matkustajaa, ja siinä on yksi markkinoiden tehokkaimmista voimansiirroista.

Citroen e-C4

Uusi Citroen e-C4 Siinä on viisi ovea, mutta se on saanut inspiraationsa tämän hetken parhaista katumaastureista. Siinä on sähköinen voimansiirto, joka tarjoaa 136 hv tehoa 50 kWh:n akulla. Sen vahvuuksia ovat monipuolisuus ja muotoilu.

volkswagen golf

The volkswagen golf Se on 4,28 metriä pitkä ja sen tavaratilan tilavuus on 381 litraa. Tätä mallia pidetään yhtenä markkinoiden parhaista. Se tarjoaa erittäin hyviä teknisiä ja dynaamisia ominaisuuksia. Sen vahvuuksia ovat sen käyttäytyminen, moottorivalikoima ja ajotuntuma.

volkswagen golfin paras nollaauto

Volkswagen ID.3

Parhaiden ZERO-merkillä varustettujen autojen valinnassa Volkswagen ID.3. Se on 4,26 metriä pitkä ja sen tavaratilan tilavuus on 385 litraa. Homologoi 415 kilometrin kantaman ja 204 CV tehoa. Sen vahvuudet ovat sen varustelu ja edut.

volkswagen id.3 paras nollaauto

Audi A3

The Audi A3 Se on yksi paloturvallisista malleista. Se on 4,34 metriä pitkä ja sen tavaratila on 280 litraa. Sen pistokehybridiversio on yksi markkinoiden tehokkaimmista. Sen teknologinen arsenaali ja Premium-muotoilu tekevät siitä yhden markkinoiden mielenkiintoisimmista CERO-malleista. Sen vahvuuksia ovat sen äänieristys, sileys ja tekniikka.

paras nolla auto audi a3

Mercedes A-sarja

The Mercedes A-sarja Sen pituus on 4,41 metriä ja tavaratilan tilavuus 310 litraa. Se ylittää 200 hevosvoimaa ja 70 kilometriä sähköautonomian. Se on markkinoiden tehokkain kompakti. Sen vahvuudet ovat sen muotoilu, autonomia ja ominaisuudet.

Mini Cooper SE

The Mini täyssähköisen toimintasäde on noin 200 kilometriä. Siinä on erittäin hyvä suorituskyky ja hyvä ajotuntuma. Sen vahvuudet ovat sen tyyli ja suorituskyky.

paras nollaauto mini cooper se

Jos haluat ZERO-autosi parhaaseen hintaan, älä unohda käydä napsautuksia. Mistä löydät käytetyn sähköautosi parhaaseen hintaan.

Oliko tästä viestistä apua?