Saltar al contenido

10 parasta ekologista urheiluautoa, joista nauttia ajamisesta

13 de abril de 2022
10 parasta ekologista urheiluautoa joista nauttia ajamisesta

Autoteollisuus jatkaa matkaansa kohti täydellistä sähköistämistä, ja tästä syystä monet valmistajat lyövät vetoa kaikentyyppisten korien luomisesta ekologisilla voimansiirroilla. Tänään on vuoro ekologiset urheiluautot Luulitko, että sähköistyksen myötä lakkaisit nauttimasta tiellä olemisesta? Olet väärässä.

Tällä hetkellä segmentti ekologiset urheiluautot Se koostuu useista malleista, mukaan lukien rungot. Tunnemmeko heidät hieman enemmän?

Lexus LC500h

tämä vaikuttava urheilullinen eco coupé-estetiikalla ei jätä ketään välinpitämättömäksi. Se on saanut inspiraationsa legendaarisesta Lexus LFA:sta ja noudattaa Lexus LF-LC:n muotoilukieltä. Hyvänä urheiluautona sen katto on valmistettu hiilikuidusta ja koko rungossa näkyy lujaa terästä ja alumiinia. Se varustaa V6-moottorin sähkömoottorilla, joka homologoi yhdistetyn tehon 359 hv. Se ei ole ollenkaan huono. Vaikka voit myös vilkaista meidän käytettyjä hybridiautoja

BMW i8

Puhuttaessa käytetyistä hybridiautoista, voimme löytää BMW i8:n. Tätä Baijerin talon mallia ei enää myydä jälleenmyyjissä, mutta se on yksi merkin erikoisimmista hybridiautoista. Siinä on 1,6-litrainen, kolmisylinterinen moottori, joka voi yhdessä sähkömoottorin kanssa antaa sinulle 374 hv:n tehon ja 53 kilometrin sähköisen toimintasäteen.

Mercedes-AMG E Coupe 53 4Matic+

Mercedes-AMG E Coupé 53 4Matic+ on urheiluauto, jossa on a lievä hybridijärjestelmä. Tässä vaikuttavassa coupéssa on kuusisylinterinen rivilohko, joka sähköistyksen ansiosta pystyy tarjoamaan 435 CV:n tehon ja 520 Nm:n maksimivääntömomentin.

Porsche Panamera eHybrid

Stuttgart-brändi on työskennellyt valikoimassaan sähköistyksen parissa jo jonkin aikaa. Porsche Panamera e-Hybridistä on tullut yksi maailman nopeimmista urheilusedaneista. Hänen numeronsa ovat sydäntä pysäyttäviä.

porsche panamera echo urheiluauto

Peugeot 508 PES

Leijonabrändi on palannut urheilun valmistukseen. Gala sedanissa on a plug-in-hybridivoimansiirto joka pystyy kehittämään 360 hv:n tehon ja 560 Nm:n maksimivääntömomentin. Jos et ole vakuuttunut tästä versiosta, voit aina tavata muita käytettyjä ladattavia hybridiautoja.

Cupra Leon e-hybridi

Cupra León e-Hybrid on Cupra Leónin vähemmän saastuttava versio. Tässä urheilukompaktissa ei ole mitään kadehdittavaa suurille urheiluautoille. Se on ihanteellinen liikkumiseen kaupungissa, jossa on paljon tyyliä ja urheilullisuutta.

cupra leon eco urheiluauto

cupra formentor

Miten se voisi olla toisin, Cupra Formentorin täytyi olla kymmenen parhaan ekourheiluauton valinnassa. Martorell-brändi on sitoutunut malleissaan urheilullisuuteen ja tehokkuuteen unohtamatta laatua ja houkuttelevuutta. Formentor on saatavana hybridimoottorilla, joka saa hiukset nousemaan.

Porsche Taycan S

Porsche Taycan S on täyssähköinen urheiluauto, joka sisältää suuren teknologisen arsenaalin, jossa 16,8 tuuman konfiguroitava kaareva näyttö erottuu edukseen. Siinä on 366 litran tavaratila. Se saavuttaa nopeuden 260 km/h ja kiihtyy 0-100 km/h 2,8 sekunnissa. Homologoi 416 km:n kantaman.

Se on varustettu kahdella sähkömoottorilla; yksi jokaiselle akselille, mikä mahdollistaa 761 CV:n tehon. Jos luulet, että se on sinulle liikaa voimaa, voit aina tavata muita käytettyjä sähköautoja.

Tesla Model S

Tesla Model S on yksi markkinoiden pisimpään ajetuista ekourheiluautoista. Siinä on kapasiteetti viidelle matkustajalle, kaksi tavaratilaa ja erinomaiset yhteydet. Se saavuttaa nopeuden 322 km/h ja kiihtyy 0-100 km/h 2,1 sekunnissa. Sen toimintasäde on 840 kilometriä ja sen suurin teho on 1100 hv.

mustang mach-e

Mustang Mach-e on täyssähköinen ekourheilullinen SUV. Sen toimintasäde on 610 kilometriä ja se kiihtyy 0-100 km/h 3,7 sekunnissa. Se on erittäin houkutteleva malli ja hyvä asuttavuus.

Oliko tästä viestistä apua?