Saltar al contenido

5 parasta pakettiautoa töihin

2 de noviembre de 2022
5 parasta pakettiautoa toihin

Mietitkö mitä pakettiauto ostaa töihin? Onko sinulla mielessäsi useita pakettiautoja etkä ole varma, mikä auttaa sinua suorittamaan päivittäiset työsi paremmin? Pysy kanssamme, koska sisään napsautuksiasen lisäksi, että sinulla on parhaat hyvät käsiautot, annamme sinulle kaapelin, jossa on näin tärkeitä ongelmia. Pistä muistiin!

Vaikka et luule, pakettiauton löytäminen töihin on vakava ja tärkeä asia. Hän ajattelee, että ennen kaikkea hänen on pakko sopeutua tarpeisiin ammatistasi, joten kuorma-autosi koolla on (paljon) merkitystä. Se on myös paikka, jossa todennäköisesti vietät monta tuntia, joten olisi parempi, jos se olisi mukava ja mukava, eikö niin? Ja tietenkin, luotettava; Sinulla ei ole varaa keskeyttää päivittäistä työtäsi suuren häiriön vuoksi. On välttämätöntä jatkaa kääntymistä!

Tästä syystä aiomme suositella useita pakettiautomalleja töihin, joita voit ostaa.

Renault Kangoo: paras pieni pakettiauto töihin

Olkaamme rehellisiä: kun ajattelemme pienet pakettiautot Töissä tulee mieleen kaksi mallia: Citroën Berlingo ja Renault Kangoo, ja jompikumpi niistä olisi loistava valinta.

Miksi sitten olemme nimenneet timanttimerkin parhaaksi pieneksi pakettiautoksi töihin? Renaultin dCi-moottori kuluttaa vähemmän kuin Peugeotin HDi, ja tiedämme, että vuoden lopussa muutama kymmenesosa pienempi kulutus merkitsee merkittäviä säästöjä, joita jokainen työntekijä arvostaa.

Dacia Dokker: halpa ja kova

Emme voi sivuuttaa Dacia-vaihtoehtoa. Dokker on ihanteellinen pakettiauto jokaiselle työntekijälle, joka ei halua kuluttaa liikaa rahaa ajoneuvoon.

Sen lisäksi, että Dokker on yksi markkinoiden halvimmista pakettiautoista, se voi ylpeillä a merkittävä kantavuus, olla kaunis ja kantaa 1,5 dCi -moottoria (täsmälleen sama kuin Kangoossa). Harkitse sitä: erinomainen pakettiauto töihin.

dacia dokker

Volkswagen Transporter: Täydellinen keskikokoinen pakettiauto

Kangooa ja Dokkeria suurempi käytetty ja käytetty Volkswagen Transporter on täydellinen monikäyttöinen: suuri kantavuus, paljon mukavampi matkustaa pitkiä matkoja, mutta täysin hallittavissa, jos joudut työskentelemään kaupungissa.

Lisäksi sen luotettavien ja loputtomien moottoreiden ansiosta sinulla on kilometrejä ja kilometrejä työajoneuvoa Onko se paras pakettiauto töihin? Jos ei ole, se on tietysti lähellä.

volkswagen kuljetuskonePeugeot Boxer: paras suuri pakettiauto töihin

Kyllä, käytetty ja käytetty Peugeot Boxer on paras suuri pakettiauto (myös Citroën Jumper, varokaa, koska ne ovat käytännössä sama paketti) useista syistä:

  • Sen uskomaton kantavuus antaa sinun kuljettaa mitä haluat ja viedä sen minne haluat.
  • Siinä on paljon versioita ja moottoreita (vaikka pidämme 96 kW:n BlueHDistä (130 hv).
  • Moottori jolla muuten kyllästyy kilometrien ajamiseen.
  • Varusteiden suhteen sinulta ei puutu mitään. Matkustat kuin missä tahansa sedanissa!

peugeot boxer

Ford Transit: Eniten lastattu pakettiauto

Mutta jos tarvitset valtavan pakettiauton, käytetty Ford Transit on sinun!

Transitin suurimman version rahtikapasiteetti ylittää muut, sillä se pystyy kuljettamaan yli 2 800 kiloa. Lisäksi siinä on takaveto, jonka ansiosta pakettiauto voi liikkua vapaammin, kun se on lastattu.

ford transit

Nämä ovat viisi hyötyajoneuvovaihtoehtoamme, mutta Clicarsilla meillä on loputtomasti käytettyjä ja tila-autoja mistä epäilemättä löydät paras pakettiauto töihin tarpeitasi parhaiten vastaava koko.

Oliko tästä viestistä apua?