Saltar al contenido

Vertaileva Fiat Ducato vs Citroën Jumper: Kumman valitsen töihin?

4 de octubre de 2022
Vertaileva Fiat Ducato vs Citroen Jumper Kumman valitsen toihin

Sinulla on kysymys: Fiat Ducato vs Citroën Jumper? Työauton ostaminen ei ole vähäpätöinen asia, joten on aina suositeltavaa vertailla eri merkkien eri vaihtoehtoja ennen sellaisen hankkimista. niin tärkeä päätös (etenkin markkinoilla, joilla on niin paljon tarjontaa, kuten teollisuusajoneuvojen markkinoilla).

Tästä syystä tässä viestissä aiomme nähdä kaksi parasta pakettiautovaihtoehtoa päivittäiseen työhösi ja korostaa hyvät ja huonot puolet jokaisesta heistä.

Tavaratila Fiat Ducato vs Citroën Jumper

Kantavuus on yksi tärkeimmät tekniset tiedot että kaikki työauton ostamista harkitsevat neuvovat. Lisäksi se on yleensä yksi eri ehdokkaiden välisistä erilaisista päätöstekijöistä.

Tässä tapauksessa Fiat Ducaton ja Citroën Jumperin vertailussa tämä ei ole oleellinen elementti, joka mahdollistaa tasapainon kaatamisen, koska molemmissa pakettiautoissa on identtiset kuormituskapasiteetit: 3 000, 3 300, 3 500 ja 4 000 kiloa. Yhteensattuma?

Citroën Jumper

Pituus Fiat Ducato vs Citroën Jumper

Kantokykyyn liittyy läheisesti pituus. Pakettiauton koosta riippuen kantavuus vaihtelee. Katsotaanpa tärkeimmät kokoerot Fiat Ducaton ja Citroën Jumperin välillä.

Fiat Ducato pituus Pituus Citroën Jumper
Lyhyt versio 4,963 cm. 4,963 cm.
keskikokoinen versio 5,101 cm. 5,101 cm.
Suuri versio 6,363 cm. 6,363 cm.
fiat ducaton siipien kärkiväli

Fiat Ducaton puoli

siipien kärkiväli citroen jumpperi

Sivu Citroën Jumper

Tarkistamme, että italialaisen pakettiauton ja ranskalaisen pakettiauton pituus on sama. Täsmälleen sama tapahtuu kanssa akselin välinen etäisyys Fiat Ducaton ja Citroën Jumperin välillä, kuten näet seuraavasta taulukosta:

Akseliväli Fiat Ducato Akseliväli Citroën Jumper
Lyhyt versio 2,997 cm. 2,997 cm.
keskikokoinen versio 3,454 cm. 3,454 cm.
Suuri versio 4,039 cm. 4,039 cm.

Moottoroitu Fiat Ducato vs Citroën Jumper

Se on osiossa moottorit mistä alamme nähdä erot Fiat Ducaton ja Citroën Jumperin välillä. Vaikka molemmilla on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto, niiden moottorit ja vaihtoehdot valita toisen ja toisen välillä ovat erilaisia:

Fiat Ducaton moottorit:

  • CNG (Natural Gas) 3.0 Natural Power 3.0 136 hv moottori.
  • 2,3 130 hv Multijet dieselmoottori.
  • 2,3 150 hv Multijet dieselmoottori.

Citroën Jumperin moottorit:

  • BlueHDI 110hv dieselmoottori.
  • BlueHDI 130hv dieselmoottori.
  • BlueHDI 160hv dieselmoottori.

Tältä osin mikä tahansa molempien merkkien dieselmoottoreista on täysin tunnettu ja enemmän kuin todistettu, ja sekä Fiat- että Citroën-moottorit ovat vankka, luotettava, kestävä ja jotka tarjoavat suhteellisen rajoitettua kulutusta; vaikka BlueHDI onkin hieman hienostuneempi kuin kilpailijansa Multijet.

Varusteet Fiat Ducato vs Citroën Jumper

Jälleen kerran molemmat pakettiautot palaavat ominaisuuteen kaksoset. Tällä kertaa varusteissa.

Sekä Fiat Ducato että Citroën Jumper ovat kaksi varustetasoa. Perustavampi (kummassakin merkeissä Combi), joka sisältää muun muassa ABS:n, luistoneston, vakauden ja EBD:n; sitten päästä korkeammalle tasolle (Panorama Ducatossa ja Combi Club Jumperissa), jossa voit luottaa aina mielenkiintoiseen itsetasautuvaan takajousitukseen, ilmastointiin, parempiin turvajärjestelmiin sekä navigointi- ja viihdejärjestelmään, jossa on enemmän mahdollisuuksia.

Tietysti on olemassa versioita Neliveto.

Hinta Fiat Ducato vs Citroën Jumper

Kuten aina, Fiat Ducaton ja Citroën Jumperin hinta Se riippuu useista tekijöistä, kuten tässä käsitellyistä: koosta, kantavuus, moottorointi, varusteet jne. Uusi Fiat Ducato voi alkaa hieman yli 19 000 eurosta, kun Jumperin lähtöhinta on korkeampi: noin 22 000 euroa.

Clicarsista löydät Fiat Ducato käytettyjä ja tilaisuuksia alkaen 17 590 euroa ja Citroën Jumper käytettynä ja tilaisuudessa alkaen 18 590 (tämän julkaisun aikaan).

Löydä tarpeisiisi parhaiten sopiva Fiat Ducato tai Citroën Jumper ja muista se napsautuksia Meillä on paras hinta taattu, sinulla on 15 päivän kokeilujakso ja toimitamme sen kotiisi ilmaiseksi 24 tunnissa. Älä jää paitsi!

Oliko tästä viestistä apua?