Saltar al contenido

Citroën C3 Aircross VS Citroën C4 Cactus, kaupunkiajoneuvot ainutlaatuisella muotoilulla

28 de septiembre de 2022
Citroen C3 Aircross VS Citroen C4 Cactus kaupunkiajoneuvot ainutlaatuisella muotoilulla

Saapuminen markkinoille Citroën C3 Aircross merkitty ennen ja jälkeen nuolimerkkiin. Kaupunkimaasturi teki mahdolliseksi määritellä uudelleen Citroën C4 Cactus tekee siitä perinteisemmän kompaktin, mutta kumpi on parempi, Citroen C3 Aircross vs Citroen C4 Cactus?

Ryhmään kuuluva merkki Stellantis toi Citroën C4 Cactuksen markkinoille vuonna 2014. Sen seikkailunhaluinen estetiikka perustuu sen ilmakuivat ja sen kattopalkit tekivät siitä ainutlaatuisen mallin. Vuosien mittaan airbumps on suunniteltu uudelleen antamaan mallille enemmän kokonaisuutta. Tietenkin Citroën on työskennellyt parantaakseen vierintälaatuaan.

Citroën C3 Aircrossin vs Citroën C4 Cactuksen koko

Vaikka ne kuuluvat saman valmistajan valikoimaan, ne ovat kaksi täysin eri mallia. C3 Aircross on 4,15 metriä pitkä verrattuna C4 Cactuksen keskimääräiseen 4,17 metriin. Aircross kuitenkin on 16 cm korkeampi kuin kaktus. Vaikka se saattaa tuntua ristiriitaiselta, C3 Aircross tarjoaa paremman tilantuntuman kuin C4 Cactuksen tarjoama.

Tilavuuden osalta C3 Aircross tarjoaa saman jalkatilan takamatkustajille kuin C4 Cactus.

Citroën C3 Aircrossin vs Citroën C4 Cactuksen tavaratila

Citroën C3 Aircross homologoi tavaratilan tilavuuden 410 litraa Se voi nousta 1 289 litraan, jos takaistuimet käännetään kokonaan alas. Citroën C4 Cactus puolestaan ​​hyväksyy 358 litran tilavuuden, joka voi kasvaa 1 200 litraan, jos takaistuimet käännetään alas.

tavaratilan citroen c3 aircross

Tavaratila Citroën C3 Aircross

citroen c4 kaktuksen runko

Tavaratila Citroën C4 Cactus

Citroën C3 Aircrossin ja Citroën C4 Cactuksen erot

Citroën C3 Aircross on kehitetty nykyaikaisemmalle alustalle kuin Citroën C4 Cactus, mutta totuus on, että Cactus tarjoaa erittäin hyvä ajon laatu Eikä ihme, koska se kuuluu ylempään segmenttiin ja siinä on uudistettu jousitus, jossa on perinteiset jouset ja huippuluokan iskunvaimentimet.

On tärkeää muistaa, että Citroën C3 Aircross on kiinteämpi, mutta siinä yhdistyy täydellisesti mukavuus vakautta. Jarrutus on hieman karkea, mutta kaikki riippuu asennetuista renkaista.

C3 Aircross kiihtyy 0 – 100 km/h 9,46 sekuntia, kun taas Cactus saavuttaa sen 9,32 sekunnissa. Jotain normaalia, koska toinen malli on melkein 100 kiloa kevyempi.

Citroën C3 Aircross vs Citroën C4 Cactus moottorit

Koska ne ovat melkein sisarmalleja, he käyttävät voimakasta kolmisylinteristä lohkoa, 1,2 litraa PureTech bensiiniäpystyy tarjoamaan 131 CV tehoa. Tämä lohko tarjoaa erittäin hyviä ominaisuuksia, mikä tekee näistä kahdesta mallista kaksi erittäin mielenkiintoista vaihtoehtoa sekä matkustamiseen että päivittäiseen käyttöön.

Citroën C3 Aircross -moottori

Citroën C3 Aircross -moottori

citroen c4 cacti moottori

Citroën C4 Cactus moottori

Citroën C3 Aircross vs Citroën C4 Cactus hinnat

Uuden Citroën C3 Aircrossin hinnat alkavat hieman yli 21 000 eurosta, kun taas Citroën C4 Cactuksen hinnat alkavat 20 000 eurosta. Jos et halua tehdä niin suuria kustannuksia, voit mennä läpi napsautuksia ja tietää hinnat Käytetty Citroën C3 Aircross alkaen 12 490 euroa. Omalta osaltaan Käytetty Citroën C4 Cactus Sen lähtöhinta on 9 490 euroa.

Minkä auton valitsetkin, toimitamme sen sinulle täysin tarkistettuna alle 48 tunnissa. Mitä odotat?

Oliko tästä viestistä apua?