Saltar al contenido

Citroën C3 Aircross vs Citroën C4 Cactus, mikä SUV valita?

6 de septiembre de 2022
Citroen C3 Aircross vs Citroen C4 Cactus mika SUV valita

Etsitkö uutta autoa ja tuntuu siltä, ​​että haluat tehdä harppauksen maastoautoon? Tänään on vuoro Citroën C3 Aircross ja siihen Citroën C4 Cactus. Tässä ranskalaisessa kaksintaistelussa, usko tai älä, on suuria eroja, ja se on, että vaikka C3 Aircross on seikkailunhaluisempi, Cactus on modernimpi ja omaperäisempi.

Mitä tulee ulkomuotoon, erot ovat melko ilmeisiä, vaikka molemmat mallit on kehitetty samalla pohjalla modulaarinen alusta. Molempien etuosa on hyvin samanlainen, koska näet jaetut ajovalot ja puskurit suuret ilmanottoaukot. Toinen samankaltaisuus kulkee mukautusvaihtoehtojen kautta, ja se on, että molemmissa malleissa ne ovat erittäin laajoja.

Citroën C3 Aircrossissa erottuvat kuitenkin yhtenäisimmistä, täsmällisimmistä ja, miksi ei sanoisi, neliömäisemmät muodot. Citroën C4 Cactus on puolestaan ​​vakavampi ja huomaamattomampi, koska se on menettänyt ominaisuutensa ilmakuivat.

Citroën C3 Aircross vs Citroën C4 Cactus, kummasta versiosta pidät enemmän?

Molempiin malleihin on saatavana viisiovinen kori, vaikka C3 Aircrossissa on enemmän varusteita ja viimeistelyjä. Mittojen suhteen C3 Aircross on korkeampi ja leveämpi kuin veljensä C4 Cactus, mutta se on hieman matalampi. Lisäksi se homologoi tavaratilan kapasiteetin 410 litraa joka voidaan nostaa 520:een siirtämällä takapenkkiä. Tämä mahdollistaa joko takaistuinten matkustajien matkustamisen mukavammin tai tavaratilan suuremman tilavuuden.

Matkustajatilassa C3 Aircross erottuu omaperäisyydestään ja tilavuudestaan. Ajoasentoa hallitsee seitsemän tuuman näyttö heijastusnäyttö kojetaulussa. Päinvastoin, C4 Cactus on toteuttanut älykkäämpiä, yksinkertaisempia ja innovatiivisempia ratkaisuja, joiden tavoitteena on chevronien merkin mukaan tehdä «käytännöllinen auto ilman komplikaatioita».

Ajoasennossa ei juuri ole fyysisiä painikkeita ja suurin osa ajoneuvon ohjauksesta on hallittavissa a kosketusnäyttö joka johtaa kojelautaa. Lisäksi on syytä mainita, että kojetaulu on myös täysin digitaalinen.

citroen c3 aircross-näyttö

Citroën C3 Aircross vs Citroën C4 Cactus, mikä niissä on niin erikoista?

C4 Cactus tarjoaa kuljettajille useita toiminnallisia ja teknisiä ratkaisuja, kun taas C3 Aircross on yksinkertaisempi. Lisäksi molemmat mallit ovat sitoutuneet liitettävyyteen ja sisältävät Internetiin yhdistetyn ja yhteensopivan tieto- ja viihdejärjestelmän Android Auto ja Apple CarPlay.

Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää chevron-brändille, ja on tärkeää mainita, että Citroën C3 Aircross saavutti viisi tähteä Euro NCAP automaattisen hätäjarrutusjärjestelmän, tahattoman kaistanvaihtoavustajan, jalankulkijoiden ja ajoneuvojen kuolleen kulman tunnistusjärjestelmän sekä liikennemerkkien tunnistuksen ansiosta.

C4 Cactus sai vain neljä turvatähteä, vaikka sen teknologinen varustus on erittäin kattava ja se varustaa jopa Grip Control -järjestelmä joka hallitsee veto- ja peruutuskameraa.

Citroën C3 Aircross vs Citroën C4 Cactus: mekaaninen valikoima

Citroën C3 Aircross

Tämä maastoauto on saatavana diesel- ja bensiinimekaniikalla. Vaihteisto on manuaalinen ja tehokkaimmissa versioissa voit valita kuusivaihteisen automaattivaihteiston.

  • 1.2 PureTech 82, 100 ja 130 hv.
  • 1.5 BlueHDi 100 hv.
  • 1.6 HDi 120hv.

Citroën C4 Cactus

C4 Cactus noudattaa samaa kaavaa kuin sen sisarus, C3 Aircross. Se on saatavana diesel- ja bensiinimekaniikalla, joka voidaan yhdistää kuusivaihteiseen manuaali- tai automaattivaihteistoon ja etuvetoon.

  • 1.2 Puretech 82, 100 ja 130 hv.
  • 1.6 HDi 100hv.

Nyt kun tiedät kaikki Citroën C3 Aircrossin ja Citroën C4 Cactuksen salaisuudet, sinun tarvitsee vain valita väri ja moottori. voitko löytää omasi Käytetty Citroën C3 Aircross tai sinä Käytetty Citroën C4 Cactus laajassa Clicars-luettelossa. Käytössäsi on yli 2 050 autoa. Voitko valita vain yhden?

Oliko tästä viestistä apua?