Saltar al contenido

Citroën C4 Cactus vs Kia Stonic, kumpi on parempi?

30 de agosto de 2022
Citroen C4 Cactus vs Kia Stonic kumpi on parempi

The Citroën C4 Cactus ja Kia Stonic Ne ovat segmentin ja markkinoiden kaksi tunnetuinta mallia. Ne perustuvat samanlaiseen konseptiin, mutta jokaisella on sarja erilaisia ​​ominaisuuksia.

Ensimmäinen askel on tietää sen mitat. Citroën C4 Cactus on 4,17 metriä pitkä, 1,72 metriä leveä ja 1,48 metriä korkea, kun taas Kia Stonic on 4,14 metriä, 1,76 metriä leveä ja 1,52 metriä korkea. Mitä tulee tavaratilaan, C4 Cactus voittaa taistelun, koska se on homologoitunut 348 litraa joka voi kasvaa 1 170 litraan, jos istuimet käännetään alas. Kia Stonicilla on puolestaan 332 litraa jotka nousevat 1 135:een, kun takaistuimet on käännetty alas.

Citroën C4 Cactus vs Kia Stonic: muotoilu ja sisustus

Mitä tulee muotoiluun, Kia Stonic erottuu houkuttelevuudestaan ​​ja paljon selkeämmistä linjoistaan. Sen kilpailija Citroën C4 Cactus on paljon enemmän Raitis, voi sanoa, että hän panostaa tutumpiin linjoihin. Sisustus on puolestaan ​​melko samankaltainen ja sen pääominaisuus on toimivuus.

Jos keskitymme Citroën C4 Cactukseen, huomaamme, että ajoasentoa hallitsee näyttö, joka pystyy ohjaamaan eri toimintoja. Kia Stonic tarjoaa a erittäin käytännöllinen sisustus mutta sen linjat ovat vähemmän modernistisia, vaikka se käyttää erilaisia ​​värejä ja sävyjä.

Citroën C4 Cactus vs Kia Stonic, mikä moottori valita?

Hyvinä kilpailijoina molemmat mallit tarjoavat hyvin samanlaisen mekaniikkavalikoiman alkaen 99-136 hevosvoimaa. Ranskalainen malli noudattaa merkin perinnettä chevroneista, jotka tarjoavat paremman ajomukavuuden, joten se on ihanteellinen kumppani pitkille matkoille. Kia Stonic tarjoaa hieman hauskempaa ratin takana, mutta teho on melko samanlainen.

Nyt kun tiedät hieman enemmän kahdesta kilpailijasta, puhutaanpa johtopäätöksistä. Kumpi on parempi, Citroën C4 Cactus vai Kia Stonic? Totuus on, että emme voi päättää selkeää voittajaa, koska sinun on valittava makusi mukaan. Jos etsit perinteisempää autoa, jolla on hyvä käyttäytyminen, suosittelemme vetoa a Käytetty Citroën C4 Cactus mitä sieltä löytyy Napsautukset.

Päinvastoin, jos haluat rennon mallin, jolla on suuri räätälöintikyky ja iloisempi käyttäytyminen, sinun tulee valita Käytetty Kia Stonic.

Oliko tästä viestistä apua?