Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

CES Las Vegas on juuri avannut ovensa, eikä autoalan uutisia ole odotettu kauan. Eilen esittelimme sinulle Volkswagen ID.7:n ja uuden sisustuksen, jota tulevat Chrysler-mallit käyttävät. No, tänään Yankee-tapahtumassa uutiset jatkuvat ja siellä on todella tärkeä. Kyse on Afeelan virallinen esittely tai mikä on sama, Sony Honda Mobilityn kuumuudessa syntynyt sähköautomerkki Soittaa kelloa?

Viimeksi puhuimme sinulle Sony Honda Mobilitystä (SHM) muutama viikko sitten. Syynä oli se, että he lähettivät a ensimmäinen edistysaskel teaserina hänen ensimmäisestä sähkömallistaan. Mutta se ei ollut hänen ainoa edistys, koska he ilmoittivat myös, milloin hän debytoi, vaikka se ei ollutkaan yllätys, jonka he ovat antaneet meille. Kuten olet aiemminkin voinut lukea, he esittelevät nimen, joka heidän automerkkinsä tulee olemaan, ja muuten myös malli, joka käyttää logoasi.

Afeela: Tämä on tuotemerkin nimi, joka syntyi Sony Honda Mobility -yhtiöstä ja debytoi CES Las Vegasissa…

Teknisesti ottaen ensimmäisen Afeela-mallin suunnittelu on Vision-S:n evoluutio. Brändi on kuitenkin muokannut tiettyjä fysiologiansa puolia, kuten etuosaa, vaakasuuntaisella optiikalla Full LED -tekniikalla. Nyt minimalistisen grillin keskiosaa hallitsee Afeela-logo mikä on a digitaalinen näyttö joka monien muiden toimintojen ohella voi näyttää tietoa jalankulkijoille ja pyöräilijöille…

Myös sivunäkymä muuttuu ja keskittyy elementteihin, kuten kahvoihin, jotka avaavat katoavat ovet tai täysin tasaiset kevytmetallivanteet. Tietenkin katon laskeva linja pysyy samana kuin alkuperäinen Vision-S pari vuotta sitten. Mitä tulee takaosaan, Full LED -optiikka vaihtuu vähemmän repeytyneeseen tyyliin ja puskuri urheilullinen a yksinkertaisempi diffuusori. Takalasin pudotus ja portti pysyvät ennallaan.

Ensimmäinen Afeela-malli on suljettujen ovien takana teknologisesti ja minimalistisesti muotoiltu. Julkaistussa lehdistötiedotteessa he määrittelevät tämän osion seuraavasti: «Se perustuu puhtaaseen ja pehmeään pyöreään ilmapiiriin, joka syleilee asukkaat pehmeän kotelon kaltaisessa tilassa.» Kaiken kaikkiaan sen tekninen kokoelma sisältää yhteensä 45 kameraa ja anturia ajoneuvon sisällä ja ulkopuolella. Silmiinpistävin on se, joka sijaitsee katon yläkehyksessä.

AFEELA-nimestä Honda Sony Mobilitystä (SHM) vastaavat henkilöt ovat selittäneet vähän, mutta jotta ymmärtäisit sen paremmin, jätämme sinulle pieni ote lehdistötiedotteestaan…

«AFEELA ilmaisee vuorovaikutteisen suhteen, jossa ihmiset «TUUNTEVAT» liikkuvuuden älykkäänä kokonaisuutenaja liikkuvuus «TUNTEE» ihmiset ja yhteiskunnan tunnistusteknologioiden ja IT-verkkojen avulla»

Milloin ensimmäinen Afeela saapuu Euroopan markkinoille…?

Afeelan ensimmäisen sähkömallin tilauskanta avautuu vuoden 2025 ensimmäisellä puoliskolla ja varsinainen myynti kirjataan ennen kyseisen vuoden loppua. Ensimmäiset toimitukset Yhdysvaltoihin tapahtuvat keväällä 2026, eikä Euroopan osalta ole vielä määriteltyä suunnitelmaa. Saa nähdä, hoitaako aika ja evoluutio roolinsa hyvin…

Lähde – Sony Honda Mobility (SHM) – Afeela