Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Stellantis odottaa Alfa Romeo Tonalen kaupallista debyyttiä. On totta, että sen kehitys ei ole uutta, vaan peräisin FCA:n aikakaudelta, ja siksi se ei edelleenkään jaa teknologiaa muiden koko konsernin muodostavien merkkien kanssa. Mutta Tärkeintä sen kaupallisessa lanseerauksessa on, että se näyttää onnistuneen. Tällä hetkellä se on ollut Euroopassa myynnissä reilun vuoden ja vaikka se ei loistakaan niin kuin pitäisi, sitä voi vielä parantaa.

Lisäksi hänen elintärkeä matkansa Yhdysvalloissa on juuri alkanut, joten kaiken pitää onnistua. Pohjois-Amerikassa Alfa Romeo Tonale on ensiluokkainen kompakti SUV joten se ei ole halpaa. «Generalistinen» aukko on jätetty yksinomaan uudelle Dodge Hornet mitä se tarkoittaa. Italian talon riveissä on kuitenkin päätetty ilmoittaa, että Pomiglianon tehdas kokoaa jo Tonalesia Yhdysvaltoihin.

Alfa Romeo Tonale on saatavana Yhdysvalloissa vain PHEV-pistokehybridivoimansiirrolla…

2024 Alfa Romeo Tonale ensimmäisessä laatutarkastuksessa Pomiglianon tuotantolaitoksella Italiassa.  Auton väri on Verde Fangio.

Kuten hyvin tiedätte, yksi FCA:n ja PSA:n yhdistämisen ehdoista oli se Alfa Romeoilla oli italialainen passi. Ja Tonalen tuotannosta ei aiottu neuvotella, koska sen piti olla maailmanlaajuinen yksinoikeus hänen maassaan ja niin se on ollut. Keskus, jonka sukupuuttoon kuollut FCA Group oli Pomigliano d’Arcossa (Napoli), vastaa sen valmistuksesta ja ei vain Euroopasta, vaan myös muusta maailmasta. Tämä sisältää Yhdysvaltojen, alueen, joka nyt keskittyy huomionsa…

Jos luet meitä Atlantin valtameren toiselta puolelta ja haluat Alfa Romeo Tonalen, voit tutustua kaikkiin tämän verkkosivuston tietoihin (täällä). Ensimmäinen asia, joka sinun on kuitenkin tiedettävä, on, että tällä hetkellä valikoimasta tulee vain yksi versio. Se on noin PHEV plug-in -hybridivoimansiirto, jossa yhdistyvät 1.3 Turbo -lämpömoottori ja sähkömoottori. Lopullinen teho on 285 CV ja sähköautonomia yli 50 kilometriä.