Saltar al contenido

Auton teho lasketaan nyt

29 de julio de 2021
Auton teho lasketaan nyt

Tiekartta on selvä: sähköistää auton päästöjen poistamiseksi, liikenteen automatisoimiseksi vähentää onnettomuuksia ja kääri kaikki hyperyhteyden universumissa niin että Suuri data ja tekoäly (AI) auttavat hallitsemaan ja hienosäätämään kokonaisuutta. Se on yhteenveto siitä, missä liikkuvuus etenee, ja syy useimpiin uusimpiin saavutuksiin.

Nykyaikaiset autot ovat yhteydessä Internetiin, ja voi kommunikoida muiden ajoneuvojen ja infrastruktuurien kanssa. Näkökulma, jolla on paljon potentiaalia, koska jokainen ajoneuvo voi tuottaa keikan dataa jokaista kierrosta kohden.

Ja tämä massiivinen tieto on se, mitä Ford yhdessä Ison -Britannian hallituksen ja muiden kumppaneiden kanssa haluaa hyödyntää kehittääkseen liikenteenohjausalgoritmi joka auttaa estämään onnettomuuksia.

Bosch toimii samalla tavalla ja on osoittanut sen automaattinen hätäpuhelu moottoripyörille, mikä vastaa melkein virtuaalisen ambulanssin kuljettamista takana. Ja Jaguar Land Rover ehdottaa sisäinen näyttö, joka toimii lähellä, ilman kosketusta, jolloin vältetään virusten ja bakteerien leviäminen. Lisäksi BMW on ensimmäinen valmistaja, joka tarjoaa kännyköihin integroidut digitaaliset avaimet Manzana.

‘Big data’ ja tekoäly onnettomuuksien vähentämiseksi

Lupaava liikenneturvallisuusväline. Ford testaa yhdessä Ison-Britannian hallituksen, yliopistojen ja useiden teknologiayritysten kanssa a pilottiohjelma, joka analysoi kaupungin liikennettä, tunnistaa kuumat paikat ja tarjoaa ratkaisuja onnettomuuksien vähentämiseksi.

Äskettäin aloitettu ohjelma, jonka oletettu kesto on 18 kuukautta, tapahtuu Lontoossa ja Oxfordshiressä. Ja se perustuu massiiviseen tiedonhallintaan, joka saadaan autojen yhdistämisellä toisiinsa ja infrastruktuureihin, ja myöhemmin tulkinta on tekoäly (AI). Testauskalustoon kuuluu 700 ajoneuvoa, mukaan lukien henkilö- ja hyötyajoneuvot.

1627540305 267 Auton teho lasketaan nyt

Työkalu analysoi kerätyt tiedot ja ennustaa todennäköiset sijainnit ja mahdolliset syyt, jotka muodostavat ristiriidan, olipa kyseessä sitten risteys, liikenneympyrä tai osa kaupunkitietä. Saamamme tiedon ansiosta paikallisviranomaiset voivat ryhtyä toimiin niiden ratkaisemiseksi.

Lopullinen tavoite on luoda joustava analyysialgoritmi jota voidaan soveltaa lähitulevaisuudessa melkein mihin tahansa kaupunkiin.

Virustentorjunta: toimii koskematta siihen

Jaguar Land Roverin (JLR) keksintö, joka voi ratkaista yhden nykyaikaisten autojen sisätilojen haitoista: lian kertyminen kosketuspintoihin.

Se on näyttö, joka toimii koskematta siihen, lähellä ja siten vähentää patogeenien, kuten Covid-19, leviämisriskiä erityisesti yhteiskäyttömalleissa (vuokraus, yritys …).

Auton teho lasketaan nyt

Järjestelmä tunnistaa, mihin sormi osoittaa, ja vain yksi liike riittää aktivoimaan halutun toiminnon. Ja se ei ainoastaan ​​tunnista ennalta määritettyjä eleitä, kuten jotkut nykyiset laitteet tekevät, vaan voit selata mitä tahansa valikkoa.

JLR ilmoittaa olevansa testin viimeisessä vaiheessa, vaikka se ei ole vielä määrittänyt julkaisupäivää.

Moottoripyörät, jotka soittavat hätänumeroon 112

Sama periaate kuin ns. Autopuhelu, mutta sitä sovelletaan moottoripyöriin. Bosch ehdottaa järjestelmä, joka hälyttää hätäpalvelut automaattisesti kun rekisteröit onnettomuuden.

1627540306 558 Auton teho lasketaan nyt

Laite on pystyy tunnistamaan törmäykset, kaatumiset ja muut riskialttiit tilanteet pyörässä olevien kiihtyvyysmittarien ja gyroskooppien ansiosta. Jos havaitset onnettomuuden, ota yhteyttä Boschin erikoiskeskukseen. Jos lentäjä ei vastaa, Tämä keskus hälyttää hätäpalveluja samaan aikaan, kun se lähettää onnettomuuden sijainnin.

Palvelu vähentää avun saapumiseen kuluvaa aikaa jopa 50%, verrattuna normaaliin toimintaprotokollaan, ja se on aluksi saatavana Saksassa.

Apple-puhelimet avaimena BMW: ille

Digitaalinen auto vaatii teknisiä kumppaneita, ja alalla oli tietty tekninen arvostus vaakalaudalla nähdäkseen kuka oli ensimmäinen Apple -matkapuhelimia käyttävä valmistaja auton avaimena. Voittajamerkki on ollut BMW, joka myös integroi ensimmäisenä iPodit.

1627540306 965 Auton teho lasketaan nyt

Saksalainen valmistaja ilmoittaa asiasta puhelin sallii auton avaamisen ja käynnistämisen, ja että siihen tallennettu digitaalinen avain on käytettävissä jopa viidelle käyttäjälle, jotka voidaan lähettää toisilleen ikään kuin asiakirja jätettäisiin ajoneuvosta toiselle ryhmän jäsenelle.

Sitä tarjotaan melkein kaikkiin BMW -malleihin (valmistettu heinäkuusta 2020 lähtien), ja se tulee olemaan yhteensopiva iPhone XR, XS -liitäntöjen kanssa ja myöhemmin.

Oliko tästä viestistä apua?