Saltar al contenido

Avaimet oikeaan ajoasentoon Avaimet oikeaan ajoasentoon

13 de octubre de 2021
Avaimet oikeaan ajoasentoon Avaimet oikeaan ajoasentoon

Avaimet oikeaan ajoasentoon

Mukava auto on yksi tärkeimmistä vaatimuksista, joita kaikki kuljettajat haluavat. Joskus kuitenkin unohdamme, että tämä ei riitä, koska jos emme hyväksy oikea ajoasento, ajoneuvomme mukavuus pysyy tyhjänä.

Tiedätkö mitä sinun on tehtävä saadaksesi sen? No, jatka lukemista! Tiedät jo, että Clicarsissa ajattelemme aina hyvinvointiasi, joten… valmiina liikkumaan!

Mikä on oikea ajoasento?

Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tietää, on se, että jokaisen henkilön on ajaessaan ajoneuvoa mukautettava se asentoonsa. Emme ole kaikki samanlaisia ​​ja siksi mikä voi olla hyödyllistä yhdelle, ei seuraavalle. A oikea ajoasento se tarjoaa enemmän turvallisuutta, koska sen avulla voimme hallita kaikkia ajoneuvomme pisteitä muuttamatta sijaintiamme, ja jos kohtaamme odottamattomia tapahtumia, reaktiomme on nopeampi ja tarkempi.

Joten mennään osittain:

Etäisyys polkimiin

Ensimmäinen asia on säätää tarvitsemamme etäisyys istuimesta polkimiin.

Meidän on oltava mukavia. Ilman jalkojamme täysin ojennettuna tai päinvastoin niin polkimien päällä, että meillä ei ole tilaa liikkua.

Istuimen korkeus

Istuimen korkeuden säätäminen on myös olennainen askel. Tällä tavalla estetään jalkojen kireys tai liian lähellä ohjauspyörää, mikä voi aiheuttaa meille vakavia ongelmia.

On suositeltavaa ajaa istuin mahdollisimman alhaalla, jotta saavutetaan parempi ajovakaus.

Selkänojan kaltevuus

Ajamme … joten meidän ei tarvitse maata, mutta ei täysin vedettynä eteenpäin. Ihanteellinen saavutettava oikea asento ajon aikana, selän on oltava hyvin tuettu ja että käsivarret ojennettaessa ranteet voivat levätä ohjauspyörän yläosassa. Siksi kädet ovat hieman taipuneet.

Pääntuki: suuri liittolainen

Unohdamme tai vähättelemme aina niskatuen. Ja todellakin, se on olennainen tekijä, joka lisäksi voi estää meitä kärsimästä merkittäviä vammoja. Onnettomuuden sattuessa voit vähentää vahinkoja.

Sen oikea sijainti on silloin, kun yläosa on sama kuin silmien korkeus.

Peilit

Ulko- ja sisäpeilit ovat tärkeitä ja olennaisia ​​oikean asennon saavuttamiseksi ajon aikana. Lisäksi välttämätöntä onnettomuuksien välttämiseksi.

Peilikulmia on poikkeuksetta säädettävä poikkeuksetta, kunnes saavutetaan optimaaliset turvallisuus-, näkyvyys- ja mukavuustasot.

Sisäpeilin on oltava keskellä takaikkunan kanssa. Näin ollen oikea ajoasento eikä tarvitse siirtyä näkyvyyden lisäämiseksi.

Kun ulkopeilit ovat hyvin paikoillaan, vältämme sokeita pisteitä ja voimme nähdä näkymän auton takaosaan.

Turvavyö

Turvavyö on osa passiivista turvallisuutta. Ja juuri sen hyödyllisyys on sellainen, että se pelastaa ihmishenkiä jatkuvasti.

Kun olet asettanut kaikki ajoneuvon osat mukavuuden saavuttamiseksi ja siten turvallisuuden lisäämiseksi, kiinnitä turvavyö. Ja käytä kaikkia, jotka ovat autossa kanssasi. Yhdellä napsautuksella voit pelastaa monia ihmishenkiä. Joten käytä sitä ja nauti tieltä!

Oliko tästä viestistä apua?