Vaikka X7 SUV on valikoimansa huipulla, BMW tekee rinnan i7:n kanssa. Sen sähköinen lippulaiva haluaa olla referenssi sellaisissa osissa kuin tekniikka, laatu, turvallisuus tai voimansiirto ja autonomia. Nämä alueet eivät kuitenkaan ole ainoita, jotka huolestuttavat Bayerischea. Mallina oleminen ei lämpömoottoria täytyy tarjota a juokseva hiljaisuus että he haluaisivat itselleen tuotteita niinkin jaloilta yrityksiltä kuin Bentley tai Rolls Royce.

Kun luot uutta mallia, merkit haluavat tarjota optimaalista ajolaatua. Mutta tällaisen asennon sähköisen sedanin tapauksessa asiat muuttuvat melko monimutkaisiksi. Siksi BMW i7 altistua eniten tiukat laatustandardit. Ja vaikka et uskoisikin, että yksi niistä, joiden on läpäistävä nuotin kanssa, on melu. Lisäksi he julkaisevat näitä mainostaakseen töitään kuvia, joissa he näyttävät ruumiinsa.

Uutuuksien joukossa BMW i7:n mukana tulee renkaat, joiden sisällä on vaahtoa äänen vaimentamiseksi…

Uusi BMW i7 käy läpi akustiset testit

Jotta BMW i7 olisi parempi kuin Mercedes-EQS, Bayerischen insinöörit ovat ottaneet käyttöön täydellisen testiarsenaalin. Heidän joukossa arvioida moottoria, vierintämelua, tärinää ja aeroakustiikkaa. Lisäksi työtä hyödyntäen hienosäätävät pakollista jalankulkijoiden suojaääntä ja keinotekoista moottoriääntä, joka havaitaan matkustamossa. Tilaisuutta varten heillä on apuna elokuvamusiikin säveltäjä Hans Zimmer.

Kaikki nämä testit johtavat teknisiin parannuksiin. i7:n tapauksessa baijerilainen yritys on optimoinut sähköisen voimansiirron akustiikkaa kehittämällä räätälöity tuki moottoreille. Niissä on erityinen melukapselointi, joka yhdessä renkaiden sisävaahdon kanssa vähentää matkustamoon tulevaa melua. Toisaalta on olemassa kehon rakenteellinen jäykkyysmikä on suurempi, jos vertaamme sitä edelliseen sarjaan 7.

Toisaalta mukana tulee myös vempaimia, joita nähdään kilpailijoissa, kuten Teslassa tai Mercedes-Benzissä. On noin piilotetut ovenkahvat koriin tai peilit, joissa on erityinen muotoilu ja kotelointi. Puskureissa ja muissa korirakenteen osissa on optimoitu aerodynamiikka, eikä vain pitämään melutaso alhaisena. On myös tärkeää, että akun autonomia on suurempi, koska tuulen kitkaa on vähemmän.

Ja mitä voimme sanoa sen suunnittelusta? No mitä BMW i7 näyttää vähemmän aggressiiviselta kuin EQS vaikka se ei olisikaan vähemmän näyttävää. Itse asiassa voisimme edetä ilman suuria virheitä, että se on jo tuntemamme i4: n evoluutio, vaikkakin tyylikkäimmillä ja hillitymmillä linjoilla. Hänen virallinen debyyttinsä tapahtuu muutaman kuukauden kuluttuajoten meidän on oltava tarkkaavaisia ​​vaiheissa, joita Bayerische…

Lähde – BMW