Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

The vain BMW farmarirungolla korkean suorituskyvyn divisioonansa M (Motorsport) kehittämä nykypäivään Se on jo myynnissä Espanjassa. Se on noin BMW M3 Competition M xDrive Touring (tunnetaan paremmin nimellä M3 Touring), auto, joka jakaa lähes kaikki komponentit perinteisen M3:n kanssa, eli neliovisella sedan-korilla viiden sijasta ja pienemmällä tavaratilalla. Ei ole yllättävää, että se ei ole edullinen auto. Sen hinta alkaa 122 150 €.

Varustettu turboahdetulla bensiinimoottorilla, jossa on 6 linjassa olevaa sylinteriä ja 3,0 litran iskutilavuus, joka kehittää enintään 510 hv Tehonsa ja 650 Nm:n vääntömomentin ansiosta tämä ajoneuvo pystyy kiihtymään 0-100 km/h 3,6 sekunnissa ja saavuttaa 250 km/h huippunopeuden (elektronisesti rajoitettu). Jos asiakas valitsee valinnaisen paketin, on mahdollista parantaa merkittävästi joitakin ominaisuuksia. Moottorin teho välittyy kaikille neljälle pyörälle a:n kautta automaattinen vaihteisto ja a Nelivetojärjestelmä, joka mahdollistaa etuakselin irrottamisen.

BMW M3 Touring edestä

hänen huolimatta erinomainen dynaaminen käyttäytyminentyypillisempi urheiluautolle kuin «rancheralle», tämän tuotteen tyhjäpaino on melkein 2 tonnia. Sen WLTP-menettelyn mukaisesti hyväksytty keskikulutus on kuitenkin 10,1l/100kmmikä on suhteellisen alhainen ottaen huomioon, mitä se toimii.

Se ei ehkä ole yhtä käytännöllinen ja monipuolinen kuin BMW X3 M (täsmälleen samalla mekaniikalla), koska M3 Touringilla on 500 litraa tilavuus matkatavaroiden kuormalle tarkoitetussa tilassa (50 vähemmän kuin sen SUV-vastine saksalaisen tuotemerkin mallistossa), Pituus 4,79 metriä (se on 8 cm pidempi, joten se on vähemmän ohjattavissa) ja vähemmän maavaraa (mikä vaikeuttaa asfaltilta poistumista). Vastineeksi se on lähellä 5000 euroa halvemmalla.

Tällä samalla viikolla BMW esitteli uuden M3 CS:n, radikaalimman version saksalaisesta keskikokoisesta sedanista. Tämä saa meidät ajattelemaan, että ei pitkään aikaan ja M3 Touringin ollessa jo olemassa, Club Sport -perhevariantti voisi ilmestyä. Kun haaveilemme sen saapumisesta, hyvästä suorituskyvystä nauttiminen tällaisessa autossa on jo mahdollista maassamme.

Lähde – BMW