Saltar al contenido

Erot Opel Crosslandin ja Opel Grandland X:n välillä

24 de noviembre de 2022
Erot Opel Crosslandin ja Opel Grandland Xn valilla

4X4 SUV-markkinat ovat laajat. Autoja, joihin pääset käsiksi, on valtava valikoima. On tärkeää tietää kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot. Siksi tänään kerromme sinulle Opel Crossland vs. Vauxhall Grandland Xvertailu kahden erittäin hyvin viimeistellyn, monipuolisen auton välillä, jotka ovat konseptiltaan ja muodoltaan samanlaisia, mutta jokaisessa on yksityiskohtia, jotka tekevät niistä erityisiä.

Opel Crosslandin koko vs. Vauxhall Grandland X

Koko on tärkeä tässä vertailussa, koska se on yksi arvostetuimmista näkökohdista katumaastureissa, kuten opel crossland vs. Vauxhall Grandland X, jotka eroavat tarkasti muun muassa koon mukaan. The Opel Crossland on 4,22 metriä pitkä, 1,6 metriä korkea ja 1,76 metriä leveä. Tämän kaupunkimaastoauton akseliväli on 2,6 metriä, ja se painaa vaa’alla 1 245 kiloa.

Vauxhall Crosslandin koko

The Vauxhall Grandland X Se on suurempi: se on 4,47 metriä pitkä, 1,6 metriä korkea ja 1,85 metriä leveä. Tämän keskikokoisen katumaasturin akseliväli on 2,67 metriä ja se painaa vaa’alla 1 370 kiloa. Paino on tärkeä suuruusluokka, koska se riippuu siitä, kuten kulutus.

koko opel grandland x

Koko Opel Grandland X

Kummallakaan autolla ei ole korkea maavara. Huolimatta niiden 4X4 ulkonäöstä, ne eivät ole autoja, jotka on suunniteltu ajamaan maastossa tai joilla on maastokutsu. Ei kumpikaan kahdesta autosta eikä opel crossland ei hänkään Vauxhall Grandland X Heillä on vaihtoehto seitsemälle istuimelle, kuten muissa Stellantis-ryhmän autoissa.

Opel Crosslandin tavaratila vs. Vauxhall Grandland X

Tavaratilan mitat ovat yksi niistä seikoista, joita ostajat pitävät eniten. opel crossland vs. Vauxhall Grandland X. Ensimmäisessä on 410 litran tavaratila, joka laajenee 1 255 litraan istuimet alas käännettäessä, ja toisessa on vähintään 514 litraa, joka laajenee 1 652 litraan istuimet alas käännettäessä.

Opel Crosslandin muotoilu vs. Vauxhall Grandland X

Kuten hän opel crossland Kuten Vauxhall Grandland X Ne ovat autoja, jotka esittelevät a erittäin houkutteleva muotoilu, sopusoinnussa saksalaisen tuotemerkin valikoiman kanssa, vaikutteita maailmanlaajuisesta Stellantis-linjasta. Kaikki osa tyylikoodia, joka asetettiin Opel Vizoriin ja joka esitteli Opel Mokan.

Opel Crosslandin muotoilu on selvästi inhimillinen, ja vuodesta 2020 lähtien se on menettänyt nimen X-merkin. Yksi tunnisteominaisuuksista, molemmat opel crossland ja Vauxhall Grandland X on säleikkö vaakasuorilla viivoilla, joita reunustaa kaksi kromia ja se sulautuu etuoptiikkaan ja antaa kokonaisuudelle leveyden tunteen.

Molemmissa malleissa on samanlainen resurssi takana, joissakin piloteissa LED-tekniikalla, joita yhdistää pieni vaakasuora musta raita. Opel Grandland X erottuu edukseen tyylikäs ja urheilullinen tyyli, off-road tyylisillä linjoilla. Molemmissa tapauksissa edessämme on kaksi erittäin turvallista autoa.

Opel Crosslandin sisätilat vs. Vauxhall Grandland X

Molemmat katumaasturit, molemmat opel crossland Kuten Vauxhall Grandland X Ne erottuvat hyvistä viimeistelyistä. Opel Grandland X:ssä on tilaa viidelle matkustajalle, jotka nauttivat maksimaalisesta mukavuudesta ja edistyksellisimmästä tekniikastajossa on täydellinen valikoima ajon aputoimintoja.

vaikkakin Opel Crossland on hieman pienempi, sen sisustus on tilava. Mitat riittävät neljälle aikuiselle matkustamaan riittävästi tilaa. Viides matkustaja ei ole niin mukava.

sisustus opel crossland

Sisätilat Opel Crossland

Sisäosa Opel Grandland X esittelee erittäin toimivan säätimien asettelun. Kojelaudan keskellä on infotainment-näyttö, joka voi olla 7 tai 8 tuumaa varustelutasosta riippuen.

Näiden autojen näytöltä ohjataan selainta, äänilaitteita, puhelinta ja kaikkia viihteeseen liittyviä toimintoja. Keskikonsolin alaosassa ovat esimerkiksi ilmastoinnin säätimet ja erilaiset painikkeet joihinkin ajotoimintoihin.

sisustus opel grandland x

Sisustus Opel Grandland X

Opel Crosslandin moottorit vs. Vauxhall Grandland X

Molemmat moottorit opel crossland alkaen Vauxhall Grandland X Ne ovat erittäin tehokkaita.

Moottorivalikoima opel crossland Se koostuu kolmesta bensiinimekaniikasta:

 • 1,2 litran moottori 82 hv
 • 1,2 litran moottori 110 CV Turbolla
 • 1,2 litran moottori 130 CV Turbolla

Tähän meidän on lisättävä kaksi dieselmoottoria:

 • 1,6 litran moottori 99 hv
 • 1,6 litran moottori 120 hv

Lisäksi bensiiniversioiden pääsymoottori on saatavana myös versiolla, joka tukee nestekaasun (LPG) käyttöä.

Vaihteisto voi olla manuaalinen viidellä tai kuudella nopeudella mekaniikasta riippuen tai automaattinen vääntömomentinmuuntimella kuudella vaihteella. Joka tapauksessa veto on edessä.

Mitä tulee Opel Grandland X -moottori, mallisto koostuu dieselversiosta, kahdesta bensiiniversiosta ja kahdesta ladattavasta hybridiversiosta, jotka ansaitsevat DGT Zero -merkinnän. Opel Grandland X -tarjous alkaa 130 hevosvoiman 1,2-litraisella moottorilla ja kolmisylinterisellä kokoonpanolla.

Seuraava moottori on 1,5-litrainen CDTI, jossa on 130 hevosvoimaa ja neljä sylinteriä. Bensiiniyksikkö on 1,6-litrainen Turbo, jossa on nelisylinterinen moottori, joka tuottaa 180 hevosvoimaa. Kaikki Opel Grandland X toimivat etuvetoisella, kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla tai kahdeksanvaihteisella automaattivaihteistolla valitusta versiosta riippuen.

Opel Crosslandin ajoapulaitteet vs. Vauxhall Grandland X

The opel crossland Y Vauxhall Grandland X jakaa suurimman osan ajo-avustajista. Jotkut näiden SUV-autojen tarjoamista apuvälineistä ovat:

 • Hi-tech LED-ajovalot
 • head up -näyttö
 • 180 asteen panoraamaperuutuskamera
 • kaistanpoikkeamisvaroitus
 • kuolleen kulman varoitus
 • automaattinen hätäjarrutus
 • Neuvoja uneliaisuuden varalta

Opel Crosslandin hinnat vs. Vauxhall Grandland X

Kuten hän opel crossland Kuten Vauxhall Grandland X Niillä on kilpailukykyiset hinnat, jotka sopivat kaikkiin niiden tarjoamiin ominaisuuksiin.

The opel crosslaeid Uusi alkaa hinnoilla, jotka alkavat 18 700 eurosta, jos valitset 1,2 litran ja 110 hevosvoiman bensiinin version Edition-viimeistelyllä.

Clicarsista löydät opel crossland siitä asti kun 12 590 euroa käytettynä ja tilaisuudessa.

The Vauxhall Grandland X Uusi osa 26 700 euron summasta, jos valitaan 1,2 litran ja 110 hevosvoiman bensiinin versio Edition-viimeistelyllä.

Clicarsista voit ostaa Opel Grandland X:n 15 790 euroa käytettynä ja tilaisuudessa joita voit nauttia kotona ilman, että sinun tarvitsee poistua sohvalta.

Oliko tästä viestistä apua?