Jos kausi F1 2021 on ollut arvaamaton ja täysin hullu, odottamattomia lentäjiä palkintokorokkeella, uskomattomia kilpailun päättymiä ja taistelua viimeisen GP:n viimeisen kierroksen maaliin asti, totuus on, että se antaa edelleen viimeisiä iskujaan ennen F1 2022:n alkua. Asiat ovat lupaavia , joitain hulluja uutisia.

Tässä on joitain Viimeisimmät uutiset tärkeimpiä viime päivinä, ja joitakin asioita vaikea uskoa, mutta totta … Ja ei! Ei ole vielä 28. joulukuuta eikä 1. huhtikuuta, ne ovat täysin totta:

F1 logo

  • Toisaalta meillä on maailman kakkonen, joka ei osallistu FIA-gaalaan. Hamilton on rikkonut sääntöjä ja päättänyt olla lähtemättä, kun mestarin ja toiseksi tulleen on osallistuttava palkintoseremoniaan, kun taas muilla kuljettajilla ei ole tätä velvollisuutta.
  • Ja sellaisia huhut, että Lewis Hamilton voisi jäädä eläkkeelle vahvistua.
  • Toisaalta meillä on Entinen ranskalainen F1-kuljettaja Jean Alesi on pidätettyveljensä kanssa tutkimukseen, jonka väitetään liittyvän räjähteen räjäytykseen ranskalaisessa arkkitehtuuristudiossa.
  • Meillä on myös toisen espanjalaisen paluu Formula 1 -sarjaan, joka ei ole ollut mukana F1 2021:ssä. Ja se on Banco Santander, joka tulee olemaan Ferrarin sponsori vuodesta 2022 lähtien. Se tekee niin Premium-kumppanina, ei pääsponsorina.
  • Kuljettaja Latifi, joka menetti hallinnan ja teki 2021 Abu Dhabi GP -kilpailun muutoksen mestaruuteen kuoleman uhkauksia. Ei vain hän, vaan myös hänen rakkaansa. Kilpailun päätyttyä hän jopa harkitsi Instagram- ja Twitter-tiliensä poistamista, koska hän sai häirinnän joiltakin faneilta, jotka halusivat Hamiltonin voittavan.
  • Kuva Fernando Alonsosta ja hänen «GP2-moottoristaan» poseeraamaan yhdessä Honda F1 -managerin kanssa sen jälkeen, kun hän onnitteli häntä maailmanmestaruudesta heti vuoden 2021 F1 Abu Dhabin GP:n päätyttyä. Ajatteletko Indy 500:aa?
  • Hulluin koskaan keskusteltu huhu on mahdollinen «Rosberg» kirjoittanut Verstappen. Eli voita ja lähde, mutta hänen lahjakkuudellaan ja nuoruudellaan se on melkein mahdotonta.
  • !Audi (Volkswagen-konserni) ilmoittaa osallistumisestaan ​​F1-sarjaan vuoden 2022 alussa! Kyllä, vihdoinkin yksi odotetuimmista uutisista, tämän upean moottoripyöräilijän saapuminen huippuluokkaan, eli se, että hän piti vuoden 2026 moottorisäännöistä ja kaksi saksalaista manageria olisi jo siirtänyt välilehteä.
  • Eikä voinut olla väliin «Suunnitelma» että sitä ei vielä tiedetä, mikä se on, mutta Alonso vakuuttaa, ettei hän tiedä, mikä se on «on osa suunnitelmaa‘». Lisäksi yhdessä viimeisistä lausunnoistaan ​​hän vakuuttaa, että «’Suunnitelma latautuu edelleen ja meillä tulee olemaan hauskaa«.