Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Tässä vähän tunnettuja tai outoja kilpailuja käsittelevässä artikkelisarjassa tuomme sinulle ns banger racing tai banger racing. Tämäntyyppinen moottoriurheilu on yleensä suosittua joissakin maissa, kuten Irlannissa, Belgiassa, Hollannissa tai myös Isossa-Britanniassa. Espanjassa monet eivät kuitenkaan tiedä siitä, minkä vuoksi esittelen sen sinulle tässä artikkelissa.

Toisin kuin muut kilpailut, joita olen kommentoinut tässä artikkelisarjassa, minun on sanottava, että nimenomaan tämä ei ole yksi niistä, joista pidän eniten, mutta makujen vuoksi värit… Ehkä se näyttää sinusta poikkeukselliselta. Haluatko todistaa sen? Mennään sinne.

Mikä on Banger Racing?

Banger Racing

The Banger Racing tai banger racing, Se on eräänlainen moottorikilpailu, joka ajetaan yleensä raiteilla, jotka ovat joissain tapauksissa likaa, asfalttia tai soraa, mutta se on lähes aina soikea tai kolmimainen rata ja jopa 8:n muotoinen. Ne ovat erityisen suosittuja mainituissa maissa. edellä, eli Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Belgiassa, Alankomaissa, ja se näkyy myös Yhdysvalloissa ja Australiassa.

Vaikka espanjaksi on käytetty suoraan termiä bánger, joka on espanjalaistettu, totuus on, että englanninkielinen banger voidaan kääntää romuksi, kun kutsutaan vanhaa autoa.

Yleensä ne ovat joidenkin tapahtumien pääkulku ja käyttö avauskilpailut tuholle Kuten olemme jo maininneet tässä toisessa artikkelissa. Lisäksi yksi tämän kilpailun erityispiirteistä on, että se ajetaan myös vanhoilla tai romusta talteenotetuilla, muunnelluilla ja maalatuilla erityisesti tätä kilpailua varten.