Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Yleisimmät kilpailut ovat aina tiedossa, ainakin Espanjassa, kuten WEC, F1, MotoGP, Indy jne., mutta muissa maissa on kilpailuja, jotka ovat täällä vähän tunnettuja, ainakin suurin osa tavanomaisesta moottoriurheilusta julkista. , mutta jotka ovat yhtä outoja kuin hauskojakin. Tänään aion esitellä yhden niistä sellaisenaan Stadion Super Trucksavatakseni tämän sarjan, jossa kerron sinulle monista muista outoista kilpailuista tulevaisuudessa.

Olen tuntenut tämän paljon vanhempia ja Löysin sen täysin sattumalta, katsomassa videota Twitterissä. Siitä lähtien olen ollut kiinnostunut siitä ja nähnyt joitain kilpailuja. Ja totuus on, että se on minusta kiinnostavaa. Haluatko tavata hänet? No mennään sinne…

Tämän tyyppinen kilpailu sopii täydellisesti näihin Formula 1 -taukoihin, kuten se, joka järjestettiin tänä huhtikuussa, jossa toiminta radalla on jäänyt väliin…

Mikä on Stadium Super Trucks?

Stadion Super Trucks

The SST (Stadium Super Trucks) Se on melko suosittu off-road-kilpailu Yhdysvalloissa, vaikkakaan ei niinkään tämän maan ulkopuolella. Kilpailun loi entinen IndyCar- ja NASCAR-kuljettaja vuonna 2013, joten se oli melko uusi kilpailu. Outoa tässä kilpailussa ei ole se, että he käyttävät off-road-kuorma-autoja, vaan näiden ajoneuvojen jousitukset ja kaltevuudet, joiden painopiste on niin korkea, mikä saa ne helposti kaatumaan.

Radat pohjautuvat lika- tai asfalttimaahan (tapahtumasta riippuen), joihin lisätään myös hyppyjä, mikä nostaa kirsikkaa tässä kilpailussa. Mediavaikutus on johtanut SST:n esiintymiseen jopa joissakin videopelimodeissa tai laajennuspaketeissa, kuten Forza Horizon 2:ssa ja myös Project CARS 3:ssa.