Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Tänään on aika kommentoida toista niistä oudoista kilpailuista, joista ei ehkä monet tämän blogin lukijat tiedä, ellet ole moottoriurheilun suhteen melko intohimoinen ja tutkinut asiaa. Viittaan asiaan Swamp Buggy Raceskilpailu, josta kannattaa keskustella tässä artikkelissa, koska se on täysin erilainen kuin perinteinen ja sitä voi olla hauska seurata.

Jos pidät oppia lisää mikä on Swamp Buggy Races, kehotan sinua jatkamaan tämän artikkelin lukemista:

Mikä on Swamp Buggy?

suovaunukilpailu

Lähde: TheDrive

A suoauto tai suovaunu Se ei ole muuta kuin moottoriajoneuvo, jota käytetään ylittämään soista maastoa, jollaista löytyy muun muassa joillakin alueilla Yhdysvalloissa. Toisin sanoen kuljettava ajoneuvo, jolla on erilaiset ominaisuudet ja joka on erityisesti suunniteltu ylittämään muta-, muta- tai matalan veden alueita. Lisäksi niiden on kyettävä välttämään alueita, joissa on paksu kasvillisuus, rungot jne.

Sitä käytetään samalla tavalla kuin ilmatyynyalukset (ilmavene) ja muut vastaavat ajoneuvot käytetään joillakin alueilla. Näitä ajoneuvoja käytettiin alun perin muihin tehtäviin, ja vielä nykyäänkin niitä käytetään turistiajoneuvona. Ammatteja on kuitenkin syntynyt, kuten näette myöhemmin.