Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Uusi osa harvinaisten tai vähän tunnettujen kilpailujen sarjasta. Eilen kerroimme Banger Racingista, tällä kertaa tuomme teille toisen niistä «hulluista» kilpailuista, jotka eivät ole niin suosittuja täällä, mutta ovat esittelyn arvoisia. Kyse on Lawnmower Racing tai ruohonleikkurikilpailu.

Kyllä, kun luet sitä. Olet varmasti monta kertaa unelmoinut sellaisesta ruohonleikkurista, jolla voit ajaa tylsän manuaalisen ruohonleikkurin sijaan. No, näillä lentäjillä ei ole vain yksi, vaan he käyttävät sitä myös kilpailemaan ja pitämään hauskaa hiekkaradoilla. Haluatko tutustua tähän urheilulajiin?

Mikä on ruohonleikkurikilpailu?

Ruohonleikkurin kilpa

The ruohonleikkurin kilpa, on eräänlainen moottoriurheilu, jossa kilpailevat muunnetut ruohonleikkurit, yleensä omalla käyttövoimalla ja istuimella. Näiden ajoneuvojen moottoreita ei voi muokata, joten alkuperäiset säilytetään. Terät poistetaan turvallisuussyistä.

Tämä urheilulaji on varsin suosittu useissa maissa, ja se houkuttelee kaikenikäisiä ihmisiä. Huvi, jossa et näe vain lentäjien taitoa, voit myös nähdä mitä on nopein ja luotettavin leikkuri kaikistajoten se on myös loistava näyteikkuna tämäntyyppisiä ajoneuvoja myyville merkeille.