Saltar al contenido

Fiat Ducato VS Citroen Jumper, täydellinen liittolainen ammattilaisille

21 de octubre de 2022
Fiat Ducato VS Citroen Jumper taydellinen liittolainen ammattilaisille

Kuten varmasti tiedät, ennen auton tai pakettiauton ostamista on erittäin tärkeää verrata markkinoilla olevia eri vaihtoehtoja. Ennen kaikkea monimutkaisilla segmenteillä, kuten rahtiautot. Tässä viestissä kohtaamme Fiat Ducato vs Citroën Jumper, vertailu kahden pakettiauton välillä, jotka erottuvat kantavuudestaan, monipuolisuudestaan ​​ja monipuolisuudestaan. Ne ovat konseptiltaan ja muodoltaan samanlaisia, mutta niillä on joitain erityispiirteitä.

Fiat Ducaton vs Citroën Jumperin koko

Koolla on väliä tässä Fiat Ducato vs. Citroën Jumper -vertailussa, koska se on olennainen ostotekijä suurten kuorma-autojen joukossa. Fiat Ducato ja Citroën Jumper ovat saatavilla eri kokoisina alkaen 4,96 metriä, 5,10 ja 6,36 metriäkun taas akseliväli vaihtelee lyhyen version 2,99 metrin, keskiversion 3,45 metrin ja pitkän rungon 4,03 metrin välillä.

Molemmat pakettiautot ovat samankokoisia, joten jos tämä luku on sinulle ratkaiseva, et voi valita yhtä tiettyä. Tämä johtuu siitä, että molemmat pakettiautot on kehitetty samalle alustalle. Tietenkin Citroën Jumper tarjoaa erottuvan elementin Fiat Ducatoon verrattuna, se voi sisältää itsetasautuva takajousitusjärjestelmä joka mahdollistaa asetetun korkeuden pitämisen vakiona sen kantamasta kuormasta riippumatta.

Koko Citroën Jumper

Fiat Ducaton koko

Fiat Ducaton koko

Fiat Ducaton vs Citroën Jumperin kapasiteetti

On myös tärkeää tietää kantavuudet, jotka voivat vaihdella 3000 kilosta 4000 kiloon riippuen Citroën Jumperissa valitusta versiosta. Ducato Furgón -sarja on puolestaan ​​saatavana kolmella eri akselivälillä (3 000, 3 450, 4 035 ja 4 035 XL). Sen bruttopaino on 3000-4250 kiloa ja neljä eri pituutta, kuten olemme maininneet.

Se myös vaihtelee korkeustaan, joka alkaa 2,25 metristä ja päättyy 2,76 metriin. Sen kantavuus, toisin kuin Jumper, alkaa 900 kilosta ja saavuttaa 2200 kiloa. On tärkeää huomata, että kuten Jumper, Stellantis tarjoaa myös a puolilasitettu tai lasitettu kori jonka kapasiteetti on 8-17 kuutiometriä.

Fiat Ducato vs Citroën Jumperin varusteet

Tällä hetkellä Jumper voidaan valita kahdella varustetasolla; Combi ja Combi Club. Näihin lisätään alusta ja alustahytti, joissa on enemmän vaihtoehtoja tavaratilan yhdistämiseen. Jumper sisältää vakiona ABS, EBD, vakauden ja luistonestolaitteetrengastäyttötunnistin, turvatyynyt, ilmastointi, infotainment-järjestelmä kosketusnäytöllä, MP3, apu- ja USB-toiminnot.

Ducatossa on puolestaan ​​seitsemän tuuman multimedianäyttö, Bluetooth, puheentunnistus, Apple CarPlay- ja Android Auto -yhteysmuiden elementtien joukossa.

Fiat Ducato vs Citroën Jumper moottorit

Fiat Ducato -vaihtoehdot kulkevat yhden diesellohkon läpi neljällä tehotasolla. Tarkemmin sanottuna se on lohko 2,2 litran MultiJet 120, 140, 160 ja 180 hv teholla. Saatavilla on myös CNG-versio ja 3,0-litrainen turbobensiini, jonka teho on 136 hv. Se on yhdistetty kuusivaihteiseen manuaalivaihteistoon tai yhdeksänvaihteiseen automaattivaihteistoon.

Citroën Jumper on puolestaan ​​saatavana lohkolla 2,0 litran BludHDi 110, 130 ja 160 hv teholla. Se on saatavana kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla.

Fiat Ducaton vs Citroën Jumperin hinnat

Fiat Ducaton ja Citroën Jumperin hinnat riippuvat viimeistelystä, moottorista ja valitusta korirakenteesta. Uuden Fiat Ducaton hinnat alkavat hieman yli 28 000 eurosta, kun taas Citroën Jumperin hinnat alkavat hieman yli 24 000 eurosta.

Mitä tulee Käytetty Fiat Ducato ja tilaisuudessa Clicarsista voit ostaa tämän pakettiauton verkosta alkaen 19 000 eurosta, kun taas Käytetty Citroën Jumper ja tilaisuus on tullut napsautuksia mielenkiintoinen hinta alkaen 17 000 euroa. Löydä tarpeisiisi parhaiten sopiva pakettiauto ja vastaanota se kotiin tai töihin ilman, että sinun tarvitsee poistua sohvalta.

Oliko tästä viestistä apua?