Saltar al contenido

Fiat tuo markkinoille ohjaamon desinfiointijärjestelmän

29 de julio de 2021
Fiat tuo markkinoille ohjaamon desinfiointijarjestelman

Koronaviruskriisin aiheuttama tilanne on johtanut äärimmäisiin varotoimiin kaikilla alueilla tiukempia puhdistus- ja desinfiointitoimenpiteitä kuin ennen Covid-19: n saapumista. Moottorimaailmassa valmistajat etsivät tapoja tehdä ajoneuvoistaan ​​puhtaampia, ja useat heistä valitsivat ratkaisuksi otsonin, ja Fiat esittelee D-aidan paketti joka desinfioi autojen sisätilat.

Tämä uusi paketti sisältää kolme laitetta jotka yhdessä toimintojensa kanssa auttavat desinfioi auton sisätilat. Ensimmäinen on a korkean suorituskyvyn matkustamon suodatin joka on vastuussa epäpuhtauksien poistamisesta ilmasta estämällä hiukkasia ja 100% allergeeneja sekä vähentämällä homeen ja bakteerien muodostumista 98%.

Suodatin puhdistaa ilmastointi- ja ilmanvaihtojärjestelmien käyttämän ilman ennen kuin se menee auton matkustamoon.

Toinen on a kannettava ilmanpuhdistin, jota voidaan käyttää sekä auton sisällä että ulkopuolella. Siinä on HEPA -suodatin, joka puhdistaa matkustamon ilman, suodattaa ja mikrohiukkasten poistaminen kuten siitepölyä tai bakteereja.

Kolmas elementti on a UV -lamppu kompakti koko, joka levitetään ajoneuvon eri pinnoille (ohjauspyörä, vaihdevipu tai istuimet), eliminoi 99% bakteereista.

FCA Espanjan ja Portugalin toimitusjohtaja Alberto de Aza selittää tämän tekniikan käyttöönoton syyt: ”Fiat haluaa olla aktiivinen ja ennakoiva osa tässä vaiheessa tunnetuimpien ja myydyimpien autojemme kanssa [el Panda y el 500], jonka kanssa haluamme ottaa kauneutta, väriä ja positiivista energiaa kaikille maamme moottoriteille. Ja nyt olemme päättäneet mennä askeleen pidemmälle, koska autojen tulee keskittyä matkustajiensa hyvinvointiin ja sillä on edelleen entistä suurempi rooli tulevaisuuden kaupunkiliikenteessä ”.

Oliko tästä viestistä apua?