Fordin ja Jeepin välinen taistelu on saavuttamassa erittäin korkeaa tasoa. Wrangler on ollut mönkijäautojen kuningas vuosia ja Bronco haluaa upottaa sen hinnalla millä hyvänsä. Tätä varten se ei tee muuta kuin kehittää ja käynnistää loputtomia versioita, jotka jäljittelevät Stellantis-yrityksen askeleita, vaikka useimmat puristit eivät pidä siitä. Todiste on Raptorissa, jonka he esittivät muutama päivä sitten tai Riptide-konsepti joka näki valon muutama kuukausi sitten ja näytti hyvin rannalta.

miten voit ymmärtää Everglades-versio ei tavoittele maksimaalista suorituskykyä, mutta tarjoavat korkeatasoisia off-road-ominaisuuksia. Lisäksi brändin suunnittelutiimi menee askeleen pidemmälle tarjotakseen muotoilua, joka säilyttää Broncon olemuksen ja antaa sille raikkaan ilmeen. Sen lisäksi, että laitteisto on paljon täydellisempi sen ansiosta, että se lisää varusteita, jotka oli varattu valinnaisille pakkauksille. Tietenkin päästäkseen lähemmäksi kovinta Wrangleria hänellä on vielä…

Ford Bronco Everglades osoittaa kunnioitusta Evergladesin kansallispuistolle Floridassa…

Ensimmäinen asia, joka erottuu Ford Bronco Evergladesta, on se, että se sisältää a snorkkeli kiinnitetty A-pilariin matkustajan puolella. Tällä ratkaisulla ne lisäävät kahluukapasiteettia, mutta myös tilanteisiin, joissa pöly tai lumi vaikeuttavat reittiä. Mielenkiintoisena asiana, kuljettaja voi muuttaa ilmanottoaukon suuntaa parantaakseen moottoriin pääsevää ilmavirtaa. Vaikka tämä on vain yksi off road yksityiskohdista, jotka se näyttää.

Täydennyksenä ei ole puutetta suojaava teräslevy, kuten Bronco Badlandsiin asennetut, «Safari» kattoteline tai «heavy duty» modulaarinen puskuri. Tämä elementti integroi Warn Zeon 10-S -vinssin synteettisestä materiaalista valmistettuun kaapeliin, joka on 30 metriä pitkä ja kestää jopa 4,5 tonnia. Pyöreyttääkseen imagoaan hän käyttää a suojatanko «Safari» a erityinen grilli nimeltä Bronco.

Kaikki tämä lahjoitus plus Sasquatch-vaihtoehtopaketti on osa uutta Bronco Evergladesia. Fordin sisäpuoli osoittaa, että se on helppo puhdistaa, koska siinä on vinyyliverhoilu ja kumimatot. Mitä tulee mukauttamiseen, tämä Bronco esittelee New Urban Green -sävyä ovenkahvoissa, tuuletusaukoissa tai istuinsaumoissa. SYNC4-järjestelmän asennuksen lisäksi 12 tuuman kosketusnäytöllä.

Mitä tulee sen valikoimaan Bronco Everglades luottaa 2.3 EcoBoost Turbo -lohkoon. Sen teho on 300 hv ja vääntö 440 Nm. Sen hallinnassa se luottaa 10-vaihteiseen automaattivaihteistoon ja nelivetoon. Sen hinta? Se alkaa 53 000 dollarista plus 1 495 dollaria toimituskuluista.

Lähde – Ford