Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Muistan edelleen, kun Ford ilmoitti tuovansa Volvon myyntiin.. Tuolloin kaikki haamut tulivat luoksemme, koska MG-Roverin konkurssi ja General Motorsin vastuuhenkilöiden huono johtaminen Saabille olivat vielä hyvin tuoreita. Mutta kun pelko iski meihin eniten, Geely näytti ottavan haltuunsa legendaarisen yrityksen, joka tarvitsi suojaa. Ja tapa saada takaisin luottamuksemme oli antaa heille enemmän autonomiaa.

Tietysti, Geelyn suunnitelmat ovat olleet paljon kunnianhimoisemmat ja todiste on, että he ovat «syöneet» suuren osan Euroopan autoalasta. Voimme siis mainita sen nopeasti kiinalainen oma (kaikki tai suuri osa) tuotemerkeistä, kuten Lotus, Smart ja jopa Aston Martinilta. Gaydonin talo on todellakin yksi niistä, jotka ovat antaneet hänen salkkunsa likviditeettiongelmiensa vuoksi. Ja nyt hänen voimansa on laajentunut entisestään…

Aston Martin ilman Geelyn rahoja ei voi suunnitella uusia mallejaan… Mitä suunnitelmia sinulla on…?

Aston Martin DB - Grand ei riitä

Kuten hyvin tiedät, Aston Martin on käynyt läpi vaikean tilanteen näinä vuosina. Päästäkseen ulos kierteestä ja aloittaakseen uuden matkan englantilaisen talon johtajat päättivät kutoa uusia yhteistyöverkostoja useiden kumppaneiden kanssa. Niiden joukossa on AMG, mutta myös päätti perustaa liiton Geelyn kanssa. Tätä varten he myivät ne a 7,6 prosenttia osakkeistaan vastineeksi teknologiasta ja lisää rahaa valikoimansa päivittämiseen.

Nämä suunnitelmat ovat toteutuneet viimeisimmissä julkaisuissa, joista brändi on ilmoittanut. Heidän joukossaan on hänen uusi valikoima grand tourereja josta he ilmoittivat tiiserisarjalla muutama päivä sitten. Mutta sen lisäksi se tosiasia Gaydonin on sähköistettävä kantamansa eivätkä he itse pysty siihen. Tästä syystä tarvitaan kumppani, joka hallitsee tämän tekniikan soveltamisen ja jolla on myös määräävä asema Kiinassa.