Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Kukapa ei olisi haaveillut superauton ajamisesta radalla? Villiä haaskata adrenaliinia kiinnittämättä huomiota siihen, kuinka paljon auto kuluttaa tai pelkäämättä, että ajokorttipisteet viedään? Uskon, ettei tässä maailmassa ole olentoa, joka ei olisi ajatellut sitä millisekuntiakaan. Ongelmana on, että sen hinta ylittää reilusti koko budjettimme, ja jos se on viimeisimmän «takana». Hennessey Venom F5 Revolution asiat monimutkaistuvat. Tulet näkemään.

Kuten tiedät, Hennessey Venom F5 on yksi radikaaleimmista ja eksklusiivisimmista superautoista maailmassa. Mutta on muutakin, koska jos pääsemme käsiksi sen avoauton runkoon, taso nousee. Niin paljon, että siitä lähtien, kun vastuulliset ilmoittivat debyyttinsä Montereyssa tiedämme, että se on loppunut. No, kuvittele nyt tämä Entä Hennessey Venom F5 Revolution? Ota se huomioon, sillä olen varma, että se ei kestä kauan…

Hennessey Venom F5 Revolutionin tuotanto on rajoitettu vain 24 yksikköön, ja sen lähtöhinta on 2,7 miljoonaa dollaria…

Hennessey Venom F5 Revolution

Esteettisellä tasolla voimme sanoa, että uusi Hennessey Venom F5 Revolution muuttuu vähän. Edessämme ei kuitenkaan ole tavallinen F5, vaan sellainen, joka on luotu nauttimaan radalla. Tästä syystä merkin insinöörit ovat muuntaneet ominaisuuksia, kuten aerodynamiikkaa ja jousituksia. Ensimmäisessä tapauksessa meillä on elementtejä, kuten a hiilikuitu etujakaja suurempi, jotta ilma ei pääse bassoon.

Etu- ja sivureunoihin on sijoitettu myös aerodynaamisia lisäosia ilmavirran parantamiseksi. Mutta se ei ole ainoa tämän tyyppinen muutos, jonka F5 Revolution debytoi. Ei ole enää mitään nähtävää takahajotin, joka parantaa ilmanvirtausta, tai suuri ilmanotto, joka sijaitsee katolla. Sen avulla he käyttävät tilaisuutta syöttää moottoriin ilmaa, jota se tarvitsee «mölyämään». Mutta meidän on vielä puhuttava kruunun jalokivistä.

Suuri säädettävä takasiipi joka kattaa koko takaosan leveyden. Tuotemerkistä riippuen sitä käytetään parantaa vetovoimaa yli 362 kiloa ajettaessa 300 kilometriä tunnissa. Eikä vain, jos ajetaan 400 kilometriä tunnissa, vetovoima paranee 635 kiloon. Mielenkiintoisinta on, että sen kaksoisturboahdettu 6.6 V8 Fury -moottori ylläpitää 1 843 hv ja 1 617 Nm.

Tämä potentiaali saavuttaa maan takapyörien kautta ja sitä hallitsee a yksikytkin automaattivaihteisto. Näistä parannuksista huolimatta sen paino on alle 1 360 kiloa, mikä tekee siitä perheensä kevyimmän. Ja jos lisäämme sen telemetriajärjestelmän tai uuden säädettävän jousituksen, resepti paranee.

Lähde – Hennessey