Euroopassa Chevrolet Corvette on yksi tunnetuimmista urheiluautoista. Ilman Transformers-elokuvia ja niitä harvoja maahantuojia, jotka kuljettavat niitä, olisi mahdotonta nähdä niitä. Hänen asiansa olisi kyetä ajamaan sitä, mutta mikä parannuskeino, kun General Motors myy sen putoamalla ja sellaisen saaminen on todella vaikeaa. Hänen auransa ei kuitenkaan lakkaa kasvamasta Atlantin valtameren toisella puolella, ja tuntemamme kaltaiset teot tekevät hänestä korkeamman…

Jos olet unohtanut, he esittelivät äskettäin radikaalin ja eksklusiivisen Corvette Z06:n yhteiskunnassa. No, jotta emme unohtaisi häntä, talo rusettineen on mennyt askeleen pidemmälle. He ovat luoneet erikoispainoksen hyödyntäen sitä tosiasiaa, että sen syntymästä on kulunut seitsemän vuosikymmentä. Se on noin Chevrolet Corvette Z06 70 vuotta. Ja niin paljon odotuksia on noussut, että ensimmäinen yksikkö on huutokaupattu typeryyden vuoksi.Tiedätkö kuinka paljon he ovat maksaneet?

Ensimmäinen Chevrolet Corvette Z06 70th Anniversary Edition on huutokaupattu 3,6 miljoonalla dollarilla…

Chevrolet Corvette Z06 70th Anniversary Edition 2023

Ensin kerromme, mitä uudesta tiedetään Chevrolet Corvette Z06 70 vuotta ja sitten kerromme, kuinka paljon he huutoivat ensimmäisen yksikön. Tämän uuden version saapumisesta on huhuttu jo jonkin aikaa, mutta se debytoi vasta muutama päivä sitten. Siinä näemme mustat pyörät punaisilla reunoilla ja merkkipäivän keskeisen logon. Siellä on myös punaiset jarrusatulat tai puskurin ja tavaratilan suoja.

Sisällä meillä on GT2 tai Competition Sport -nahkaistuimet kaksisävyiset, punaiset tikkaukset, punaiset turvavyöt ja mikrokuitumokkanahka istuimessa ja ohjauspyörässä. 70th Anniversary Edition -logo on istuimissa, ohjauspyörässä ja kynnyksissä. Täydennyksenä sen mukana tulee a jräätälöity matkalaukkusarja punaisilla ompeleilla ja sivuilla kirjailtu 70-vuotisjuhlapainoksen logo.

Kaiken kaikkiaan parasta tässä erikoisversiossa on se, että se on saatavilla koko Corvette-mallistoon. Chevroletin julkaiseman muistiinpanon mukaan sen voi tilata, kun tuotanto alkaa myöhemmin tänä vuonna coupe ja vaihdettavat korit sekä Stingray 3LT ja Z06 3LZ trimmit vuodelta 2023. Jälkimmäisessä mukautus näkyy myös moottorin kannessa, kun se muuttuu punaiseksi. Asiaankuuluvien logojen sisällyttämisen lisäksi.

Kerrottuasi kaiken tämän saatat ihmetellä, kuinka paljon rahaa Chevrolet Corvette Z06 70th Anniversary Editionin ensimmäinen yksikkö huutokaupattiin? No, kokonaismäärälle 3,6 miljoonaa dollaria. Ja kysyt itseltäsi, miksi niin paljon rahaa? No, koska se on pysäyttänyt voittoa tavoittelemattoman järjestön «Operation Homefront», joka työskentelee eläkkeellä olevien sotilaiden ja heidän perheidensä kanssa Yhdysvalloissa.

Lähde – Chevrolet