Jos sinun on tehtävä hallintaa a liikenteen päällikkö sinun täytyy varata aika kautta Internet tai soittamalla puhelimeen 060. Tämä edellinen vaihe perustettiin vuoden 2015 alussa säätelemään toimistoissa käyvien ihmisten virtaa ja vuonna 2022 menettelyä on täydennetty helpottamaan.

Ennakkoaikapyyntö on a askel tehtäväksi jos haluat suorittaa toimenpiteitä henkilökohtaisesti, kuten uusia ajokorttisi, pyytää kaksoiskappaletta katoamisen, vahingoittumisen tai varkauden varalta, vaihtaa ulkomaisen ajokortin espanjalaiseen, rekisteröidä ajoneuvo uudelleen tai pyytää teoriakoetta palautuksen saamiseksi lisenssisi. Ainoat toimenpiteet, jotka eivät vaadi ajanvarausta normaaleissa olosuhteissa ne ovat sakkojen maksamista, ilmoitusten jättämistä, syytöksiä ja valituksia tai valituksen tai ehdotuksen jättämistä.

Pyydä aika verkossa

(Päivitetty 29. huhtikuuta 2022)

Jos tapauksesi ei ole mikään näistä kolmesta, sinun on tehtävä se pyydä aika liikenteen päämajasta. Prosessi sen tekemiseen verkossa on hyvin yksinkertainen, vaikka sinun on tehtävä tehdä selväksi, mitä hallintoa sinun on tehtävä. Siirry DGT:n sähköiseen toimistoon, vie hiiri välilehden päälle Muut menettelyt näyttääksesi luettelon ja napsauta Tapaaminen päämajassa.

Linkki DGT:n aiempaan nimitykseen

  • Näkyviin tulee kaksi avattavaa valikkoa, joissa sinun on valitse toimisto minne haluat ennakkoajan ja minkä tyyppistä toimenpidettä haluat suorittaa. Jälkimmäinen on helppo valita, koska melkein kaikki menettelyt vastaavat toimistopaperitöitälukuun ottamatta lupien uusimista ja vaihtoja.
  • Napsauta sitten neliötä En ole robottiodota muutama sekunti ja napsauta painiketta Jatkaa.

Valitse pääkonttori ja menettely, jonka haluat tehdä siinä

  • Jos olet valinnut toimistopaperitöitäantaa sinulle useita alueilla joten voit valita sen, joka vastaa haluamaasi toimenpidettä. Hyvä asia on, että DGT on julkaissut ilmoitukset mitä kullakin alueella voidaan tehdä, joten ei ole epäilyksiä. Napsauta painiketta Jatkaa joka vastaa toimenpiteellesi sopivaa aluetta.

Toimistomenettelyissä on monia toimenpiteitä, jotka voit suorittaa

  • Heti sen jälkeen se pyytää sinua täyttämään lomakkeen, joka vaihtelee valitsemasi alueen mukaan. Esimerkiksi seuraavassa kuvassa näet lomakkeen, kun toimenpide koskee ajoneuvoa. Täytä kentät ja paina painiketta Hae.

1651518246 122 Kuinka pyytaa tapaamista liikennepaamajassa DGT menettelyja varten

  • Nyt on aika valita tapaamispäivä ja -aika. Vapaat tunnit ovat sisäänkirjautuneet pudotusvalikosta jokapäiväisestä. Valitse aika ja paina painiketta Jatkaa kyseisen päivän.

1651518246 355 Kuinka pyytaa tapaamista liikennepaamajassa DGT menettelyja varten

  • Kaikki tapaamisen tiedot tulevat näkyviin tarkastettavaksi ja jos kaikki on oikein, napsauta neliötä En ole robotti ja paina nappia Vahvistaa alhaalta.

1651518246 15 Kuinka pyytaa tapaamista liikennepaamajassa DGT menettelyja varten

  • Kun olet vahvistanut tapaamisen, sinut ohjataan näyttöön, jossa kaikki tiedot näkyvät uudelleen. Voitko lataa PDF muistutuksen kanssa tapaamisesta.

1651518246 747 Kuinka pyytaa tapaamista liikennepaamajassa DGT menettelyja varten

Varaa aika soittamalla 060

Tapaamisen pyytäminen soittamalla numeroon 060 on myös yksinkertainen, vaikka se haittaa, että tehdään yleensä vuorovaikutuksessa puhelinvastaajan kanssa. Siksi, jos valitset tämän menetelmän, varmista, että olet mukana paikka ilman melua, kun menet soittamaankoska jos ei, on todennäköistä, että kone ei tunnista sanomaasi.

Ole varovainen, sillä vaikka kyseessä on valtakunnallinen puhelu, monet puhelinyhtiöt pitävät sitä erikoisnumerona, joten he eivät katso sitä puhelun hintaan ja voivat veloittaa sen erikseen.

Sakot ja ennakkoaika liikenteen päämajassa

Kuten olemme jo aiemmin maininneet, Sakon tai liikennemaksun maksamiseen ei tarvitse varata aikaa.. Sinun tarvitsee vain mennä lähimpään liikenteen pääkonttoriin ja maksaa sakko luotto- tai pankkikortilla. Tästä huolimatta, voit myös mennä ajanvarauksellajotain hyvin hyödyllinen, kun pääkonttori, johon menet, on yleensä hyvin kiireinen Ja yleensä on jonoja. Ajanvarauksella odotusajat lyhenevät huomattavasti.