Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

AvtoVAZ on yksi maailman jälkeenjääneimmistä autonvalmistajista. Venäjän talous ei anna enempää ja sen tekniikka on mitä se on, koska kasvun jatkamiseen tarvittavat investoinnit eivät tule perille. Mutta jos siihen lisää kaikki heidän kumppaninsa ovat kääntäneet heille selkänsä Ukrainan sodan vuoksi asiat ovat heille hyvin monimutkaisia. Mutta Kremlissä he ovat varmistaneet, että he jättävät hyvästinsä kaiken tarvitsemansa luo uusi Lada Granta.

Jos muistat vähän, muistat sen Granta on ollut markkinoilla yli kymmenen vuoden ajan. On totta, että se ei tule lähellekään Nivan elinkaari mutta tällä nopeudella siitä voisi hyvinkin tulla toinen «vanha dinosaurus». Tosiasia on, että vastuullisilla, jotka käyttävät hyväkseen sitä tosiasiaa, että heidän entisten Renault-kumppaneidensa oli «luovutettava» osa brändistä heille, on muita suunnitelmia. He olisivat käyttäneet kaikkea tekniikkaansa suunnittele uusi Lada Granta ja tämä on hänen läpimurtonsa…

Uudistettu Lada Granta voitaisiin valmistaa Renault-Nissan-Mitsubishi Alliancen CMF-B-moduulialustalla

Uusi Lada Granta takapuolen renderöinti Kolesalta

Tällä hetkellä Lada Grantan valikoima pyörii useiden versioiden ympärillä. Ne ovat puolestaan ​​»uudelleentarkistus» vanhasta tutusta venäläisessä brändissä: Kalina, jota he myivät vuosina 2004-2018. No, tässä tapauksessa se ei olisi yksinkertainen evoluutio, koska lähtökohtana olisi uusi alusta. Vaikuttaa siltä, ​​että tässä tapauksessa he olisivat «lainanneet». Renault-Nissan-Mitsubishi Alliancen CMF-B-alusta.

Itse asiassa, kunnes rombin talo ja japanilaiset jättivät heille hyvästit, he työskentelivät mukauttaakseen valikoimaansa tähän nykyaikaisempaan ja turvallisempaan modulaariseen alustaan. Kuitenkin moottoritarjous, joka kannustaisi tähän uuteen Grantaan hän olisi yhtä vanha ja veteraani kuin hänen mallinsa. Kaikki viittaa siihen, että se pyörii jatkossakin tutun ympärillä ilmakehän bensiinilohko 1,6 litraa tehoilla 90 CV, 98 CV ja 106 CV.