Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Lamborghini Aventador on yksi maailman parhaista superautoista. Ja vaikka voimme puhua hänestä menneisyydessä, teemme sen nykyisyydessä syystä. Hänen sijaisensa on tulossa lähempänä päivänvaloa. Hänen debyyttiinsä on eri lähteiden mukaan muutama kuukausi jäljellä, mutta näinä päivinä olemme olleet erittäin onnellisia. Eikä se ole mikään muu kuin kuvasarjan suodatus jossa «teoriassa» voimme nähdä hänen uuden suunnittelunsa…

Se on noin Patenttiasi vastaava virallinen asiakirja. Yleissääntönä on, että kun brändi aikoo viedä uuden tuotteen «kadulle», sen on patentoitava se, jotta mikään kilpaileva yritys ei voi varastaa sen ideaa. No, koko Lamborghinin suunnittelutiimi on työskennellyt muotoile, miltä uusi Aventador näyttää. Joten jos haluat tavata hänet, ota huomioon, koska uutiset ovat tärkeitä. Tietysti nykyinen on asettanut riman korkealle.

Uusi Lamborghini Aventador debytoi virallisesti ensi maaliskuussa…

Lamborghini Aventadorin korvaavat patenttikuvat

jos mennään Maailman henkisen omaisuuden järjestön virallisella verkkosivustolla voimme poimia erilaisia ​​tietoja. Ja ennen kaikkea meillä on tämän patenttihakemuksen tehneen henkilön virallinen omistusoikeus. Se ei ole kukaan muu kuin Automibili Lamborghini SpA, joten se on selvää tämän suunnittelun takana on Sant’Agata Bolognesen talo. Mutta olemme «joksineet ongelmaan»: kuvien laatu ei ole paras, mikä vaikeuttaa yksityiskohtien erottamista.

Edessä näyttää olevan «vihainen» grilli Sián FKP 37:n tyyliin ja etu- ja takavaloissa on selkeä Y-muotoinen muotoilu. Puskurissa on puolestaan ​​runsas ilmanottoaukko ICE-lämpölohkon jäähdyttämiseksi. Emme voi myöskään jättää huomiotta sellaisia ​​elementtejä kuin erilaisia ​​aerodynaamisia kiinnikkeitä, jotka kulkevat koko päällirakenteessa tai keskeisesti sijoitetut pakoputket aivan keskimoottorin takana.

Tämä on juuri yksi kiistanalaisimmista osioista italialaisen tuotemerkin puristeille. Kyllä, koska Uusi Lamborghini Aventador on ladattava hybridi (PHEV). Kysymys kuuluu, yhdistetäänkö V12-lohko sähköiseen yksikköön vai saadaanko uusi, «reilumpi» moottori vähentämään CO2-päästöjä entisestään. Selvää on, että sähkömoottori ja litiumioniakku on lisättävä sen monimutkaiseen tekniikkaan.

Kaiken kaikkiaan, jos Lamborghinin suunnitelmat menevät hyvin, Aventadorin debyytti tapahtuu ensi maaliskuussa. Hänen jälkeensä pitäisi tulla Huracán-hybridi ja hieman myöhemmin jo testausvaiheessa oleva Urus Plug-In Hybrid. Myöhemmin, tämän vuosikymmenen puolivälissä, saapuu merkin ensimmäinen sähkömalli, vaikka siihen on vielä aikaa ja paljon voi vielä tapahtua… Kärsivällisyyttä sitten…

Lähde – Maailman henkisen omaisuuden järjestö