Saltar al contenido

Latauspisteen asentaminen yhteiseen autotalliin

1 de noviembre de 2022
Kuinka asentaa sahkoautolaturi kotiin

Aiotteko vaihtaa autoa ja vetoa sähköautoon, mutta teillä on yhteisautotalli? Älä huoli, koska katsotaan miten asenna latauspiste yhteiseen autotalliin.

Yhä useammat kuljettajat ottavat harppauksen kohti täydellistä sähköistämistä, ja siksi on erittäin tärkeää tietää, miten latauspiste asennetaan yhteiseen autotalliin. On mahdollista, että olet kuullut, että sinun on suoritettava joitain muodollisuuksia asentaaksesi laitteen latauspiste mutta älä huoli siitä, että ne eivät ole ollenkaan monimutkaisia.

Kuinka asentaa kotitalouslaturi yhteisautotalliin?

1666824642 889 Led turvavalo autoon onko se pakollinen kuinka paljonEnsimmäinen askel, joka on suoritettava, on tiedottaa yhteisölle kirjeitse ja että on ryhdyttävä tarvittaviin toimenpiteisiin mahdollisten ylikuormituksen ja rakennuksen sähkönsyötön häiriöiden välttämiseksi vähintään 30 päivää ennen työn alku.. Lisäksi on toimitettava tekninen raportti tai asennusprojekti, jossa on yksityiskohtaiset tiedot johtokanavan asettelu.

Sinun tulee tietää, että latauspisteen asentaminen yhteiseen autotalliin säästää aikaa ja rahaa, ja ennen kaikkea saat mukavuutta. Suorittaaksesi tämän asennuksen, sinun on noudatettava lailliset säännöt ja parkkipaikka, josta on pääsy rakennuksen sähköön.

The Horisontaalinen omaisuuslaki toteaa pykälässä 3, että wallbox-latauspisteen asennusta ei pitäisi hyväksyä hallituksessa, mutta pykälässä 17.5 mainittu asennus on säännelty.»sillä edellytyksellä, että se sijaitsee yksittäisellä aukiolla, se edellyttää vain ennakkoilmoitusta yhteisölle.» Sekä asennuksen kustannukset että energiankulutus vastaa tilan ja ajoneuvon omistaja.

Lisäksi latauspiste voidaan asentaa:

  • Yhteisön kirjanpitäjä.
  • Autotallin mittari (vaatii luvan)
  • Uusi syöttöpiste.

Se saattaa kiinnostaa sinua:

Mitä etuja on latauspisteen asentamisesta yhteiseen autotalliin?

Onko nestekaasu kannattavaaLatauspisteen omistaminen kotona antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää ruuhka-ajan ulkopuolella joita tapahtuu yleensä yöllä sähköautosi lataamiseksi. Tämä mahdollistaa merkittäviä säästöjä sähkölaskussa. Se mahdollistaa myös akun käyttöiän pidentämisen, koska siihen ei kohdistu pikalatauksia.

Emme voi unohtaa, että on paljon mukavampaa ja turvallisempaa ladata autoa kotona. Sinun tulee myös tietää, että vuodesta 2014 alkaen uusissa kodeissa on oltava a latauspisteiden esiasennus sähköautoille yhteisessä autotallissa.

Oliko tästä viestistä apua?