Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Et ehkä muista, mutta Spike mainittiin ensimmäisen kerran vuonna 2001.. Jos teet vähän muistia, Mini herätettiin henkiin BMW:n ansiosta ja sitten se idea syntyi. Englantilainen talo liitti hänen vuoronsa ja imagonsa a mukava Englanninbulldoggi, joka pian vaipui unohduksiin ja joka on nyt herännyt kuolleista. Ja se tekee niin brändin kokeman sähköistyksen kuumuudessa ja siten tulevan mallivalikoiman, joka saapuu hyvin pian.

Kyllä, koska Spike palaa Mini-valikoimaan Aceman-sähkömaasturilla. Kuten tiedätte, englantilainen talo laajentaa valikoimaansa ja yksi sen sarjan saavuttavista tähtimalleista on tämä sähköinen SUV. Kanssa mahdollistaa Countrymanin koon kasvattamisen, jotta se olisi kiinnostavampi ja kannattavampi tehokkaimmilla markkinoilla, joilla brändi on läsnä. Joka tapauksessa tärkeintä on esitellä itsesi uudelle Spikelle.

Mini’s Spike dog on vanha tuttu, vaikka sen «teknologisempi» versio tulee markkinoille Acemanin ansiosta…

Mini esittelee Spiken, uuden malliperheen 5 digitaalisen hahmon

Kuten tiedät, kulutuselektroniikka on «vallannut» uudet autot. Jos heillä ei ole markkinoiden viimeisintä infotainment-järjestelmää, kuljettajat eivät näytä haluavan kyseistä autoa. Surullista siinä on se, että ajetaan ohjauspyörällä eikä runsaiden kosketusnäyttöjen ja vastaavien kautta. Ei ole väliä kuinka monta «käännöstä annamme», koska trendi ei käänny ja Mini haluaa liittyä muotiin koiran Spiken kanssa.

Hyödyntämällä Auto Shanghai 2023 -juhlaa Oxford-talo on esitellyt Spike-tapahtuman. Se on yksi tärkeimmistä tapaamisista virallisessa kiinalainen kalenteri ja koska Aceman on suunniteltu heille, he myös antavat Spikelle hänen hetkensä. Yhteenvetona tämä ystävällinen englantilainen bulldoggi «asuu» infotainment-järjestelmässä ja toimii henkilökohtaisena avustajana. Ja näyttääkseen sen maailmalle he ovat näyttäneet valkokankaan, jolla se elää, ja joitain veistoksia…