Saltar al contenido

Minkä matkailuauton ostan tänä vuonna?

16 de junio de 2022
Minka matkailuauton ostan tana vuonna

The pakettiautot leiriytymään he ovat tulleet jäädäkseen ja tänä vuonna 2022 ne ovat tuhoisia, koska he ovat a taloudellinen vaihtoehto klassikoille asuntoauto kankaasta.

Tämäntyyppisten ajoneuvojen temppu on, että ne ovat erittäin laadukkaita mukava liikkua kaupungeissa (niiden mittojen ja kohtuullisen kulutuksen ansiosta useimmissa malleissa), voit perustaa kuten haluat ja lisäksi ne ovat parhaat onnentekijät kaikille seikkailijoille, koska ne tarjoavat uskomattoman vapauden matkustaa ja tutkia maailmaa ilman (melkein) mitään muuta.

Pakettiauton asuminen on ratkaisu halpa, käytännöllinen ja… ihana! Ota huomioon parhaat pakettiautot second hand ja tilaisuus leiriytyä tässä 2022:

Mitä tulee ottaa huomioon pakettiauton matkustamisessa?

Ensinnäkin huomioi nämä 5 vinkkiä retkeilyyn:

1 – Budjetti: Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on määrittää budjetti. Älä unohda hankkia tavaraa pakettiauton ostoon (samoin kuin siitä aiheutuviin kuluihin, siirtoon…) ja toista sisustukseen.

kaksi – kokoa ja käyttöä: Tietääkseni mitä asuntoauto Sinun on ostettava tämä 2022, sinun on oltava selkeä käyttötarkoituksessa, jonka aiot antaa, jotta voit valita tarpeisiisi mukautetun koon. Kysy itseltäsi, onko se pääautosi vai käytätkö sitä toisena ajoneuvona viikonloppuisin ja pyhäpäivinä.

Riippuen siitä, mitä määrität, sinun on otettava huomioon, että:

  • asuntoauto pieni: Helpompi liikkua sen kanssa ympäri kaupunkia ja mukautettu kulutus. Vähemmän tilaa, asumista ja mukavuutta.
  • asuntoauto loistava: Toisin kuin ennen, paljon tilaa ja mukavuutta «asunto» alueella, mutta myös vaikeampi vaeltaa. Korkeampi kulutus.

3 – Suunnittelu ja jakelu: Mieti, kuinka aiot jakaa uuden talosi sisustuksen pyörille siten, että se on käytännöllistä, mukavaa ja hyödyllistä. Mieti myös haluamaasi tyyliä, minkä tyyppistä puuta käytät, lattiapäällysteitä… Sinulla on loputtomasti mahdollisuuksia ja… ne kaikki voivat olla sinun makuusi!

4 – sisäinen eristys: Eristä käytetty ja tilausauto Se on yksi tärkeimmistä kohdista leiriytymisen aikana. Sisäverhous suojaa sinua ja kaikkea ajoneuvon sisällä jäätymiseltä kylmässä tai sulamiselta kuumuudessa.

5 – Hyväksytty pakettiauton tarvikkeet: Muista, että kaikki kiinteät lisävarusteet, jotka muuttavat ajoneuvon rakennetta retkeilyn aikana, on hyväksyttävä. On erikoisyrityksiä, jotka vastaavat eri elementeistä, kuten vesi, sähkö, kaasu, ikkunat… Lisäksi sinun on läpäistävä erityinen ITV varmistaaksesi, että hyväksyntä on suoritettu oikein.

Suosituksia pakettiautoista tämän vuoden leiriin

volkswagen caddy

Volkswagen Caddy on täydellinen, jos haluat on a pakettiauto pieni telttailua varten ja käyttää sitä päivittäisenä ajoneuvona. Lisäksi sen luotettavan moottorin avulla voit ajaa tuhansia kilometrejä huolehtimalla vain säiliön täyttämisestä.

citroen hyppäävä

Keskikokoinen Citroën Jumpy antaa sinulle täydellinen tasapaino koska sinulla on sellainen pakettiauto käytännöllinen päivittäiseen käyttöön, sekä enemmän kuin kohtuullinen mukavuus nukkua siinä. Sitä paitsi hänen sisällön hinta on aina kannustin, minkä vuoksi Jumpy on yksi suosituimmista matkailuautoistamme.

citroen hyppäävä

mercedes vitus

Mercedes Vito on yksi niistä pakettiautot enemmän klassista camperizariin. Kanssa tilaa ja iso moottori, Vito on sinun vaihtoehtosi, jos haluat ajoneuvon kulkevan talosi mukana useita vuosia, vuodesta 2022 aina milloin haluat. Luotettavuus, muotoilu ja teho.

mercedes vito

Volkswagen Crafter

Matkailuautoista puhuminen ja Volkswagenin mainitsematta jättäminen olisi vähän vähemmän kuin rikos, minkä vuoksi haluamme esitellä sinulle Volkswagen Crafterin, iso pakettiauto että tulet rakastamaan retkeilyä ja jossa olohuone on päähenkilö sellaisena kuin se on niin paljon tilaa kuin haluat määrittääksesi sen mieleiseksesi. Kuka haluaa Kalifornian, kun heillä on Crafter?

1655342959 695 Minka matkailuauton ostan tana vuonna

Ford Transit

Ford Transit on laitettu erittäin muodikas tänä vuonna 2022 asuntoautona. Sen edullinen hinta, suuri koko sekä luotettavuus tekevät siitä täydellisen ajoneuvon, jos rakastat vapautta ja kilometrejä. Lisäksi se on paljon kevyempi ja kuluttaa vähemmän kuin matkailuauto.

ford transit

Oliko tästä viestistä apua?